- Konu Sahibi rashabahar
- #4.321
slm kızlar tanyacım canım yaa cok uzuluyorum yazdıklarını okudukca galiba benim nişanlımda artık bana deger vermiyo ya da nasılsa evlenıcez dıye degıstı allah yar ve yardımcımız olsun.
Kızlar ya ben bu topicte bidaha nişanlımla aramı bozmayacagımı soyleyıp yemin bile etmiştim uyarın demiştim hatta, ama yine kavgalıyız ve bitmiyo bu kavgalar hıc bitmeyecek gıbı gelıyo herkes mutluluk paylasırken ben bunları yazmaktan utanıyorum artık
Nişanlım dogumgunume 2 gun kala yıne yaptı yapacagını bı hafta once bılezıgımı bozdurduk ıstedıgımı alıcaz dıye ama bana bıraz dussun alalım dedı annemlerden gızlı aldım ona verdım bankada param v ar sana verırım haftaya alırsın demıstım, bı hafta gecti parayı cektınmı dedım ben o paraya vade koydurmustum 2 ay bekleyecekmısız dedi beynimden vurulmusa dondum simdi annem bılezıgı yerinde görmeyince ben ne derim yaa, zaten ıstediğimi almadılar sustum degıstırcem dedı tamam dedim 6 aydır bızım için bi tek sey almadıgı gıbı sımdıde elimdeki bıleziği aldı ben ne yapıcam bilmiyorum bıktım artık,ben omur boyu onun yerine düşünemem yaa dun kına vardı oyle kotu oldun kı gelının eli kolu bıleklıkler bılezıkler yuzuklerle dolu benım gozum yok ama alınan tek bılezıkte ıstedıgım olmadı ben bu kadar degersız olacak ne yaptım yaa aglamaktan bıktım artık dogduguma pişman etti beni
canım benim ya üzülme nolur vallahi çok üzülüyorum yazdıklarınızı okudukça inş. bu üzüntüleriniz tez zamanda sona erer Rabbim yardımcınız olsun inş.