- Konu Sahibi rashabahar
- #4.361
Sağolun kızlar iyiki beni anlıyan sizler varsınız, tanyacım bileziği aptallığımdan verdim gercekten iki bilezik taktılar nişanda ama ikisidde istemediğim halde eski burgu bileziklerden babası sormustu halbukı kuyumcuda gösterdim sonra ben sundan alıcam deyıp baska sey gösterdi dedimki onceden almıs olsanız tamam dıycem ama takacak olan enim ve henuz almadınız nıye benim istediğim olmasın dedim aa yinede taktılar onları. bunu nişanlımda biliyodu babasına bişey diyemedi ama annemler benim istedigimi almışlardı ve degistirsinler kalanlarıda oyle almasınlar dediler bende nişanlıma soyledım tamam dedı sonra bigun geldiler babasının haberi yok olucakkı alınacaklar konsulurken ben set almam dedi çıktı o n annem uzulmesın dıye zaten ıstemıyorum dedım yerıne ıkı bılezık alınsın dedım ama annem anladı onlar gıdınce bana kızdı sen nıye ısteklerınden vazgecıyosun evdemı kaldın zorlamı verdık felan diyetekrar konustum nısanlımla neymıs bozdurunca cok para kaybedıyomus set ya ben bozdurmak ıcınmı alıyorum ya takmaya hevesim yokmu benim dedim tamam dedi alırız dedi geciştirdi daha yok ortada o ıkı bılezıkten baska bısey ve bırınıde altın dusecek karımız olur bozdurup haftaya alalım dıyerek aldı benden parasınıda almadım ona guvendim ya ben onada guvenemeyecesem kime guvenicem yaa...
tanyacım olay bundan ibaret artık canıma tak dedi ne o kucucuk evlerinde oturmak ıstıyorum nede bilezık benim gönlüm kırıldıktan sonra neye yarar kırada olsaydım borcumu bılırdım kafam rahat olurdu 4 ablası var babası hasta zaten adam ölse hepsi basımıza üşüşür evden pay almak için yaa ben bu nu bıle bıle o eve onca masraf yapılıp borcuna gelin olmayı kabul ettım hala aptal nişanlım yapmıyo ya yapmıyo benim ailem daha nasıl sabretsın siz söyleyin ya evlenince annesı babasıda gelecek evımız dıye ne yapıcam gelmesınler dıyemem ama onlar degılde ablaları cok rahat ınsanlar gelırler gıtmezler kımseden cekınmezler yaa annem onlarla yasayamazsın dedı ama sırf kımse kırılmasın dıye ben bunları bıle kabul edıp susmusken yasadıklarım nıye ya illa cingene kalpsız bı gelin olu agzına gelenı saymakmı lazım deger grmek için yaa allahın bısye görmemiş insanları ama laf cok icraate gelince bişey yok ya kultur catısması yasadık resmen yaa sevdım dıye katlanıyorum ben kızlar nısanımda gram katkıları olmadı ıkı bılezık bıde araba tuttular fotograf parasını bıle ben verdım ustelık ablasını bırı 20 lıra taktı yaa boyle bı aılemı olur allah askına ınsan tek erkek kardesıne bunumu layık gorur yaa ben utandım nısanlım oyle garıp kaldıkı görmelıydınız takı sırasında herkes bana taktı cunku hep benım tarafım vardı belkıde srf nısan kıza kalır ıye kımse takmadı ama bana degıl kendı cocuklarına yaptılar tek erkek idye ovduklerı evlatlaarını koca salonda garip bıraktılar parmagıma bı yuzuk takamadı söz yüzügümü takar gibi yaptı![]()
İşte bunlar yasadıklarım yasamaya mahkum olduklarım ve ben kimya bölümünü dereceyle bıtırdım sırf nısnlım ılerde evlendıgım ınsan olursa yanımda dik dursun diye okula grene kadar onu ıkna etmeye calıştıgım okul kazanınca evdeki altınımı bozdurup harc parasını ödediğim nişanlım şimdi bana hıcbıseyı layık görmüyo ailesi umrumda degıl emeklı kanser hastası adam ona ne diyebilirim ki nişanlım belediyede gayet güzel bi işi var ama bayram dönüşü arkadasıyla bı hafta tatıle gıdıp 300-400 lırayı harcamayı bılıyo, cebine 1100 liralık telefonu almayı bılıyo ama benden aldıh-gı bılezıgı 1470 lıranın ustune 400 lıra katıp veremiyo cunku bankadakı parasını cekemiyomuş, ben aptalım yaa yeni öğrendi vadede oldugunu bende ınandım ıkı ay beklerım sandı ama yok ya yeter artık ben aptalmıyım yaa evıne cıvı cakamıyo dugun gelecek esya alınacak takılar var dugun masrafı balaısı var eyefendı sımdı yıyecek parayı ama dugun gelıp catınca cekecek kredıyı aptal ben ödüuycem bu nasıl evlilik yaa duydunuzmu boyle bısey ben nasıl gerızekalı bı kızımda hala ondan bı haber bekleyıp aglıyorum ya bu nasıl kalp hala sevebiliyorum boyle bırını![]()
cnm çok üzüldüm okrken..erkeğin bu derece vurdumduymazı gerçekten hiç çekilmiyo..Allah erkeği güçlü yaratmış kadınını koruyup kollasın diye..şimdiki erkekler kadınlardan medet umuyo..kadının parasına göz dikmek nedir ya..bu altın meseleside gamsız ailelerden doğar hep..bizimde nişanımız ekim ayındaydı sözde! kurbandan sonraya ertelendi..26 yaşında oğullarına bi nişan bile yapamayan bir aile! paraları çıkışmamış..eve iki maaş giriyo kendi evler..elektrik su parasını benimki ödüyo annesinin eline her hafta para veriyo..ama kaynanamlar bayramda tatildeydi.her sabah çorba içmeye giderler günde 2 paket sigaraları var ama bize gelince para yok..şu düğün bi olsun bi çeyrek altın verirsem neslihan değilim..kafamı huzurla yastığa koyamıyorum ama bende taviz vermiyorum sende verme salihacım..kawga et demiyorum ama sessizde kalma..hayırlsı olsun hakkımızda inşallah