• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

bu ne ya kackere yollamısm nasıl silcem ben simdi bunlarıı:44:

yarım saat geçmeden hemen Mesaj Düzenleme PAneline gir,
mesajının hemen altında, alıntı kutularının solunda, gir ve düzelt, mesela mail adresini yazdığın yere noktalar koy

gasoline sen gönderdin mi nyu ben kaçırdım silmiş bile adresi ..

ben listeye alıncak alındı diye yazdım bile ama elektronik beyaz eşya ve mobilyaya yan gözle bile bakmadım bu kadar ayrıntılı lise ama yakaladım hani bi buzdolabı süsü eksik onları yazmamışın:1::1::1:kuzu yaa gerçekten çok ayrıntılı olmuş gözüm korktu

yaaaa ben beleri kacırmıssıımmmm :26:

ben de istiyoruumm kızlarr kım gonderıyorsa okuyamadım gecmısı ama anladım dırek :60:

Son düzenleme:
gasalina cnm şimdi listeyi yazdırıyorum almış olduklarımı işaretlicem tam göz atamadım düzenli bir listeye hemen yazdırdım yazsın yazıcı eksiklerimi görücem çok teşekkür edereim böyle düzenli bi liste ve işe yaramaması elerine sağlık tatlım

bende beliyorum canım unutmadın demi beni:97:
unutur muyum kız :)

canım bizde herşeyi kendimiz yapıyoruz:) bi yandan eksiklerimiz alırken diğer yandan da para biriktirmeye çalışıyoruz. aileler işin için de olmayacak benim okul bitti ama özel sektör istemiyorum şimdiki işim çok rahat ama evlenince aynı şehirde olmayacağım için :( erkek arkadaşım askerliğini yaptı memurda oldu ben kaldım desem yeri:1:
bir de ben nişan ile düğün arasının uzamasını istemiyorum herşeyimiz hazır olsun o şekilde başlangıç yapalım istiyorum. ama erkek arkadaşıma kalsa bugün evlenmek istiyor:82:

bide mail adresi yanlış yazmışım

..............................
bizim ailelerimiz sağolsunlar her konuda yardımcılar
ama biz demiştik hani gerek yok, belki sorun olur bişey olur diye
ama çok şükür hiç sıkıntı yaşamadık ama tedbir işte :34:
evet işte biz de hiç uzamasın istemiştik ama şimdi bi 7-8 ay beklicez
yaz düğünü oldun diye, bir de şimdi bakıyorum mesela iyi de olmuş biraz beklememiz
çünkü hazirandan temmuzun sonuna kadar hiç başbaşa kalamamıştık
hep alışverişti koşuşturmaydı, istemeydi nişandı, sevgili olduğumuzu unutmuştuk valla :9::9:
şimdi bi es vermemiz iyi oldu, nişanlılığın gezmenin akşamları tozmanın tadını çıkarıyoruz
3 ay içinde evleniriz diyoduk ama öyle yapsaydık bu seferde, evi hallet eşyayı hallet hazırlıklar için boğuş derken yine başbaşa kalıp keyfini çıkaramicaktık
iyi oldu yani bu kadarlık bi bekleme süresi :)

fabrikanız mı var kız??
yok kız :))) o yazılar öyle kalmış işte
ben 6 sene bi yerde çalıştım, çok içiçeydik, o yüzden ağız alışkanlığı o :)

Son düzenleme:
Lavantacım içimi okudun walla bende ondan sorup duruyorm izmir gelinleri yokmu diye ne güzel olur bulussak dertlessek bişiler paylassak ben isterim walla yada bazı sehirlerdeki arkadaslarada o sehirlere gittiğimde ziyaret edip tanısmak isterim bizim fikrimizde olanlar varsa kendi içimizde böyle bişi baslatabiliriz kızlar

bende çok tanışmak isterim balıkesire yolu düşün olursa mutlaka beklerim ne güzel olurdu aslında keşke hepimiz tek şehirde olsaydık daha kolay olurdu şimdi herkes masraf yapıyor ortak bi şehrde buluşmak falan çok imkansız =D

amanıııınnn
lavantamm, ben galiba sana listenin bazı sayfalarını silmeden göndertmişim :27::27::27:
canım diğer sayfalarda da benim bazı özel masraf dökümanlarım vardı, onlar aramızda kalsın şekercim mümkünse :34::34::34:
çok thank you şimdiden sağolasın :7:

cnm sen buraya model bilem yazmışın hazır araştırılmış ohh hazıramı mı kondum ne:17::17::17:şimdi listenin o fiyat kısmını kesip tekrar yazdırıcam çünkü ben alındı alıncak yazdım hata ettim başka bişekilde işaretlicem onları ve cüzdanımda gezdiricem ... param yok ama kapı gibi listem var:1::1::1:

Süpersin canım hersey için cok sagol :71:
mucck ne demek :34:

canım teşekkürler harika birşey

iyi bir klavuz olacak
güle güle kullanıııın :34:

gasoline sen gönderdin mi nyu ben kaçırdım silmiş bile adresi ..

ben listeye alıncak alındı diye yazdım bile ama elektronik beyaz eşya ve mobilyaya yan gözle bile bakmadım bu kadar ayrıntılı lise ama yakaladım hani bi buzdolabı süsü eksik onları yazmamışın:1::1::1:kuzu yaa gerçekten çok ayrıntılı olmuş gözüm korktu
gönderdim ona da canım

hahahahah evet buzdolabı süsü yazmıyor doğru :))))
ama benim bi buzdolabı süsüm var, çok tatlı,
geçen gün kuzenim avrupa seyehatindeydi,
viyanadan getirmiş mor bir hatun maskesi,
tüylü tüylü süslü, çok güzeldi, ondan yazmamışımdır :33:

yok yok gözün korkmasın, alınır hepsi sırayla, hem heeepsi evlenmeden alınacak diye bir kaide yok ki
bazılarını da sonra birlikte alırsınız, daha keyifli olur :))

yaaaa ben beleri kacırmıssıımmmm :26:

ben de istiyoruumm kızlarr kım gonderıyorsa okuyamadım gecmısı ama anladım dırek :60:

bana da yollar mısın msn adresim baharnizam89@hotmail.com
gönderdim canımm :34:

cnm sen buraya model bilem yazmışın hazır araştırılmış ohh hazıramı mı kondum ne:17::17::17:şimdi listenin o fiyat kısmını kesip tekrar yazdırıcam çünkü ben alındı alıncak yazdım hata ettim başka bişekilde işaretlicem onları ve cüzdanımda gezdiricem ... param yok ama kapı gibi listem var:1::1::1:
hepsinde değil de bikaç tanesine unutmiyim diye model yazmıştım :34:
hahhaha bu son cümlen süperdi, paran da olur çatır çatır da alırsın, ooohhh :32::32:

Kesinlikle yaa hayret içinde kaldım tebrik ederim walla eline koluna emegine saglık ben bukadarını yapamazdım bravooooo:46::46::46:
ay utandırmayın yaaa :17:
ben biraz titiz, planı programı seven biriyimdir
excel de çalışmayı da çok severim
ondan heralde :34:

çok teşekkürler Ayşegülcümm :54:
rica ederim Baharcım :) :70:

benım her haftasonu balıkesıre yolum dusuyor tatlım :))

cnm sen susurlukluymussun ama ben balıkesir susurluk ters taraftayı bandırma tarafındayım gönen duymuşundur illaki gel buyur gönene tanışalım kaynaşalım valla bak çok güzel parkımız var istersenevdede ağırlarım seni nasıl rahat hissedersen kendini foto çekinirde burdaki hatunları çatlatırız yaa ne güzel olur =):13::13::13::13::15::15::15:

Back
X