• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

günaydın hatunlaaarrr :16::16:

düzelir canım, anlıyorum seni ama düzelir hepsi, esas önemli olan uzun sürmemesi :34:

biliyorum canım o yüzden karar veremiyorum ya :9:
aralarında belirgin farklar olsa ona göre karar vericem de, kodlarında bile ufak harf farkları var
hatta beğendiğim modelde fiyat farkı da sadece 10 tl
böyle olunca karar vermek daha zor
hep bosch alırım diyordum ama şimdi siemens mi alsam mı acaba mı acaba diorum :27::27: :9::9:
ben sanırsam bosch alcam, kendi üzerime düşenleri tabi, kociş arçelik alcakmış, ben hiç istemiom ama madem o öle dio ben de kendi alacaklarımı bosch alcam:63: kendimi bildim bileli boscha daha yakın hissediyorum kendimi:1::1:

bandırmada unı ev arkadasım oturuyor sık sık gıdıyorum o yuzden :23:

ayy canım benım amiiinnn inşallah yaa :69::69:
ayy ayy ayy neresinde oturuyoooo:52:
çok özledim bandırmayı, 1 yıldır gitmiyorum neredeyse:59:

hahahahah evet buzdolabı süsü yazmıyor doğru :))))
ama benim bi buzdolabı süsüm var, çok tatlı,
geçen gün kuzenim avrupa seyehatindeydi,
viyanadan getirmiş mor bir hatun maskesi,
tüylü tüylü süslü, çok güzeldi, ondan yazmamışımdır :33:

BİZİM BURDA PANAYIRDA kaç senedir illa buzdolabı süsü alırım ..

hatta hangi ruh hali içindeyken almışım bilmiyorum ama iğrenç yaratıkların süsünü(!)yapmışlar bende almışım hangi akla hizmet bilmem ama bayağı buzdolabı süsüm var tabi yaratıkları anneme bırakrırım =D
gönende de çok kalmışlığım varrr, en yakın arkadaşım ordaydı lisedeyken, gelip kalırdım hep onlarda:31:
bide sevgilim vardı benim gönende, ahh gençlik işte:97::1:

Ayıp ama yaaa bizde bulusuruz demi izmirli kızlarrrrrrrrrr ses verinnnnnn:)

izmirin gelinleri kalabalık biz daha çok çatlarız yaa :36::36::36::36:

gasolina canımcım çok çok işime yaradı liste notlarımı aldım üzerine tik işaretimide attım almış olduklarıma ..ALLAH razı olsunn

En azından ben öyleyim digerlerini bende bilmiyorum canım sen ??

eğer yanlış hatırlamıyorsam, yani o mail adresi senindi galiba nyu cum,
hani msn ekler misin demiştin ya, ekledim, hatta beni tanıman için birkaç anahtar kelime de çiziktirdim :)))
haberin ola :34:

ben sanırsam bosch alcam, kendi üzerime düşenleri tabi, kociş arçelik alcakmış, ben hiç istemiom ama madem o öle dio ben de kendi alacaklarımı bosch alcam:63: kendimi bildim bileli boscha daha yakın hissediyorum kendimi:1::1:
hımm arçeliki de ben de sevmem yaaa, tüh neyse belki o zamana kadar insafa gelir senin ki de :))

gasolina canımcım çok çok işime yaradı liste notlarımı aldım üzerine tik işaretimide attım almış olduklarıma ..ALLAH razı olsunn
canım Allah sizden de razı olsun :70:
hepimizin işi görülsün de, önemli olan o :7:

gönende de çok kalmışlığım varrr, en yakın arkadaşım ordaydı lisedeyken, gelip kalırdım hep onlarda:31:

aa 3 kişi olduk deryacım seninde yolun düşerse beklerim bak o kadar muhabbet ettik ediyoruz paylaşımlar yapıyoruz buradaki paylaşımları belkide evimizde akraalarımızla yapmıyoruz ..

havada kapadı yaa yağmur atıştırıyor

erkekiminde morali bozuktu bankada çalışan bayan yanlış yönlerdirmiş boşu boşuna kayınpederim uğraştı kredi işi bakalım ne olacak..hayırlısı yaa

hımm arçeliki de ben de sevmem yaaa, tüh neyse belki o zamana kadar insafa gelir senin ki de :))

canım Allah sizden de razı olsun :70:
hepimizin işi görülsün de, önemli olan o :7:
yok canım bee, benimki dediğim dediktir, kafasına koydu ya bi kere, arçeliki hala o eski arçelikler gibi sanıyor, ama anlatamıyorum ki adama, neyse çamaşır bulaşık mak. ve ankastreleri ben alcam, buzdolabı da arçelik oluversin madem napiyim yaa di mi ama, bozulunca yenisini yine kociş alcak nasılsa:1:

beyaz eşya şans işidir canım biraz ne kadar iyisinide alsan fabrikada bir hata varsahemen bozuluyor. inş. hepimizin aldıklarında sorun çıkmaz ve güle güle kullanırız koçişlerle

yok canım bee, benimki dediğim dediktir, kafasına koydu ya bi kere, arçeliki hala o eski arçelikler gibi sanıyor, ama anlatamıyorum ki adama, neyse çamaşır bulaşık mak. ve ankastreleri ben alcam, buzdolabı da arçelik oluversin madem napiyim yaa di mi ama, bozulunca yenisini yine kociş alcak nasılsa:1:

heee nasılsa o alcak dimi boşver :))

Canım bende msj hakkı yok oyuzden sana eklerken kadınlar klubü diye not düştüm ordan anlarsn bilgin olsn.Buarada mobilyaları daha almadık ama doğtaş nisanlımın müşterisi birde karabaglarda birkac müşterisi daha var onlara gidicez sanırm daha erken oldugu için hiç onları arastırmadım acıkcası ama yardımcı buluruz biyerler sen sıkma canını

tamam canım eve gıdınce eklerım.ya ii olur aslında bende karabağlara bakmayı düşünüyodum.diğer marakalara sadece marka parası vermek ıstemıyorum çünkü:))

Dimi ama lavantacım yaaa bulusalm koyalım boy boy bizde resmlerimizi hıhhh:)):66:

kızlar bizde siemens te beğendik herşeyi siemens alıcaz bi aksilik olmazsa tabi

aa 3 kişi olduk deryacım seninde yolun düşerse beklerim bak o kadar muhabbet ettik ediyoruz paylaşımlar yapıyoruz buradaki paylaşımları belkide evimizde akraalarımızla yapmıyoruz ..

havada kapadı yaa yağmur atıştırıyor

erkekiminde morali bozuktu bankada çalışan bayan yanlış yönlerdirmiş boşu boşuna kayınpederim uğraştı kredi işi bakalım ne olacak..hayırlısı yaa
ewet aynen, herşeyimizi paylaşıyoruz burada. Maalesef yolum uzun zamandır oralara düşmüyor kuzum, çok özledim oraları ama belki bir gün gelirsem haber veririm tabi:34:

ewet aynen, herşeyimizi paylaşıyoruz burada. Maalesef yolum uzun zamandır oralara düşmüyor kuzum, çok özledim oraları ama belki bir gün gelirsem haber veririm tabi:34:

Lavantacım bir izmirli olarak beni ekle mutlaka adresini özeldn bana atarmısn görüselm

bu arada kızlar, bosch ve siemens aynı fabrikada üretiliyolar ya, hani makineler bile aynı heralde
peki servis durumunu bilen var mı? aynı servis ağına mı sahipler?
yani servis olayında farkları var mı?
belki o belirleyici olur benim için..

Back
X