balbt ve gasoline ikinize de tesekkür ederim. tam hersey güzel derken bu yaziyi yazdiktan hemen sonra yine tartistik. ben artik ciddi anlamda bu iliskiyi sorgulamayi düsündüm. düsünürken bile elim ayagim titriyor.
görmüyorum duymuyorum diyorum ama olmuyor ki. bende kac kere kac sey duydum, babasi bana kirici bisey söyldi hatta bana dediki ,,burasi bizim evimiz!''...ona göre davranicksin tarzi konusmustu. bende gidip söyleyebilirdim elbet söylemedim. ama nisanlimin da bana bunu söylememesi gerekiyordu.
suan annem rahatsiz. kendisi zaten agrilarla yasamak zorunda. üzülmemesi lazim üzüldügünde agrilari tavan yapiyor.
msnde konusuyorduk nisanlimla. bana dediki ,,annem anneni aramak istiyor müsait mi'' bende anneme gittim dedim annesi arayacakmis, arasin dedi. (biliyosunuz annesi ve babasi ameliyatta bayramda aramamislardi. en son aradiklarinda annem cikmisti fakat kapatmislardi bizim aramamaizi beklemislerdi)
sonra nisanlima dedim ki tamam arayabilirsiniz müsait dedim. nisanlimda bana demez mi ,,o zaman annen bi zahmet arasin''
ben sok oldum. dedim ki ,,annem mi aricak simdi?''. ,,limiti mi yok'' diye sordu. (annemin tarifesi var. ayda 8 saat bedava türkiyeye ondan sonrasi faturaya ekleniyor. ve limiti yok 1 haftadir) bende dedim ki limiti olmadigini biliyosun biz neden iki gundur konusamiyoruz? bide dedim limiti olsa bile sen bana annem arick dedin.
sonra annem tamam kizim tartismayin dedi geri aradi. annesi özür diledi iste ariyamadik diye. bu sirada nisanlimla biz msnde tartistik. bana diyor ,,gerginlik yapacagina bana hatirlat limiti yok annen arasin desen ölüyomusun''. bende dedim 1 aydir bu arama meselesini konusuyoruz. daha dün surata telefon kapatma olayini konustuk. ben kac kere biseyi tekrarlayabilirim. biktim tartismaktan dedim. ben yüzsüzmüyüm durmadan annengil aramasi lazim dicem dedim.
sonra bana büyük harflerle yazmaya basladi. bende ,,bana bagirma insan gibi davran'' dedim. kizlar ben mi yanlis biliyorum benim bildigim ,,insan gibi davran'' cümlesi karsindakini insan yerine koyarak konus demektir. ben bunu böyle bilerek kullandim bu ana kadar (türkcem de kit olabilir). bana demez mi,,agzini topla. senden mi ögrenicem insanligi. terbiyesiz'' dedi ve msnden cikti.
ben tabi önce bi aglama krizine girdim. annemde kisa kesti konusmayi. annesi demis ,,bizim buradaki sartlari biliyosunuz o yuzden aramiyoruz'' annemde söyle konusuyordu ,,benimde burda tarifem var. limitim bitti. gelecek ay ararim uzun konusuruz'' dedi kisa kestiler.
demek ki gercekten bizi burda varlik icinde yasadigimizi falan dusunuyorlar. suan cok üzgünüm ve biktim artik...ne beyinsizligim kaldi bu iliski boyunca ne terbiyesizligim