• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

aşkolsunn, ben üzüldüm bak şimdi..
ben hiç zannetmiyorum canım benim hiç kimse böyle bir tavır takınsın
ben yaklaşık 1 haftadır falan burdayım ama böyle bir izlenim edinmende payım varsa ben şahsım adıma söyliyim, çok üzüldümm:70:
bence diğer hatuncuklar da aynı şekilde düşünüyordur, eğer kaçırdığımız birşey olursa da bir iki sefer dürt bizi sen :70:

Aynen bende burda öyle art niyet arıcak insanlar oldugunu sanmıyorum canım atlanmıstır ki kendi adıma söyleyim senin yazılarına inan rastlamadım ara ara girdim mi bende cok uzak kaldım gibi hissediyorum hmen konuya dalıyorum ve genelde yazıların sonuna alıntı yaparsan kime yönelik yazdıgın daha net anlasılır :)

ewt cnm doğru anladın önce kadınlar yengeler kaynana filan gelir sonra amcalar yengler gelir sonra erkek isterse kıs tarafı ergeği çağırırlar:16::16::16::16::16::16::16:hayırlısı baya olumluydu yaniii ama babm görücü ususlu biliyooo:16::16::16::16::16::16::16::16:

Hayırlısı olsn tatlım :64::64:sende erdin muradına cok tatlı telaslar bunlar yaa süperrrr :))

kızlaar size bişey sölemek istiyorum ama bunu kırıcı eleştiri anlamayın
buraya üye olmamdaki amaç arkadaş çevremde güwendiğim insanların olmaması bişeyleri paylaşamamdı..
sizlerle arkadaşlık yaparak kendimi iyi hissederim diye düşünüyodum..çalıştığım için sürekli giremiyorum fakat müsayt oldkça yasıp..eğer konuyu kaçırırsamda kişilere msjla ulaşıyorum..
ama siz bana karşı bu kadar anlayışlı değilsiniz yazdgm şeyler hep havada kalıyo..ortamınızı mı bozuyorum yoksa antipatiniz mi oldu anlamadım:50::50::50:
neyse söylemek paylaşmak istemiştim sadece:21::21::21:

bubabur cnm muhtemelen ben senin yazdığın msjları kaçırmısım çünkü nickini ilk kez şimdi okuyorum hiç alttada denk gelmedi birsürü arkadaşız burda az çok tanıyoruz bende belki 10 gün belki 15 gündür bu topikteyim ama bende öyle bir iznelim oluşmadı daha önce konuşayım konuşmayayım eğer bildiğim konu ise cvp vermeye çalışıyorum bazende yazılan msjları görmüyorum alıntıda farkettiğim falan da oluyor kimsenin bilerek yaptığını düşünmüyorum ...

cvp alamassan bikaç kez sormalısın çünkü geçrekten gözden kaçabiiryo yoksa en heyecanlı en mutlu anlardayız gelin olucaz kimseyi krıp üzmek istemeyiz ..hoşgeldin:71:

Ebruuuuu nerelerdesin bakiim seeennn :26:

Haftasonu girmemişsin sanırım canım ya inşallah bir sorun yoktur... :26:

Kocişinle güzel vekitler geçirmişsindir inşallah da aramıza mutlu dönersin :23::34:

baharrr cnmm gunaydinnn haftasonu keyfimyoktu giremedim cnm yaa:((( sanada mail atamadimmm kocisle bulusamadikk son dakka ucusu cikti o yuzden gitti :(((((((((((((((((((( neyse kismet deilmis bulusmakk.... haftaya soz aticam sana vvideo :)))) sen nasilsinnn nasil gecti hafta sonun neler yaptinn

hıımm e süper
işe yaramasına çok sevindim
süpürge için görürsem bir kampanya haber ederim tabi
çaycı ve katı meyve sıkacağı da çok acil değil zaten
hatta evlendikten sonra ihtiyaca binaen bile alabilirsin
bu arada hakkaten bayağı bayağı hazırmış senin çeyiz, e o zaman kocaman bir maşallah :nazar:

Sagol kuzum ütü senin sayende aldım zaten ama hala gelmedi heyecan içinde bekliyorum gelsin bi deneme ütüsü yapıp kaldırcam hemen beyaz esyalar var işte onlara girişmek lazım buaralar:34:

ewt cnm doğru anladın önce kadınlar yengeler kaynana filan gelir sonra amcalar yengler gelir sonra erkek isterse kıs tarafı ergeği çağırırlar:16::16::16::16::16::16::16:hayırlısı baya olumluydu yaniii ama babm görücü ususlu biliyooo:16::16::16::16::16::16::16::16:

hımm anladım, görücü olduğu için böyle oldu galiba, hani görücü ya :34::34::34:
:)) olsun canım varsın öyle bilsin, hayırlısıyla versin de seni :70:

kıslar günaydın kız isteme olayıoldu gayet güzeldi sıra erkek tarafında erkeğin gelmesine geldi tekrar gelecekler malum babam duymasın görücü usulu yaa ama güzeldi haberdar etcem sizi:1:
:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

cnmm cok sevindim herseyin guzel gecmesinee hadi hayirlisi olsunn senin icin cnmmm....diger gelismeleride bekliyourzzz:)) kolay gelsin allah yardimcin olsunn sorunsuz atlatirsiniz bu telaslarii

Sagol kuzum ütü senin sayende aldım zaten ama hala gelmedi heyecan içinde bekliyorum gelsin bi deneme ütüsü yapıp kaldırcam hemen beyaz esyalar var işte onlara girişmek lazım buaralar:34:

hadi bakalım, inşallah güzel çıkar, alan kızçe çok güzel anlatmıştı, kim almıştı kız, unuttum :9:

biz beyaz eşyaları da mobilyaları da 1-2 ay kala alalım diyoruz, yani evimiz alındıktan sonra
şu sıralar ev bakıyolar, kirada oturmayın
birkaç ay bekleyin ki kendi evinize yerleşesiniz dedi kayınpederim
biz de biraz da o yüzden yaz başına bıraktık
evimiz alınsın da büyük eşyaları direk oraya alırız diye düşündük :66:

gunaydin kizlarrr nasilsinizzzzz... sayfa baya ilerlemiss daha onlari okucam :))) yetisemiyom valla hiziniza:))) ben gelene kadr lutfen yawas yazin :)))))))))))))))))))))))))))))))))) bu haftasonu kocisle bulusamadim ne guzellll planlarimiz vardi ama nasip olmadii oturdum evde olee :(

gunaydin kizlarrr nasilsinizzzzz... sayfa baya ilerlemiss daha onlari okucam :))) yetisemiyom valla hiziniza:))) ben gelene kadr lutfen yawas yazin :)))))))))))))))))))))))))))))))))) bu haftasonu kocisle bulusamadim ne guzellll planlarimiz vardi ama nasip olmadii oturdum evde olee :(

hoşgeldin şekerr:71:
iyiyiz çok şükür, sen?
biz de bu hafta pek görüşemedik, cumartesi sabah yarım saatlik kahvaltı, sonra bi arkadaşının nikahına gittik, sonra da işe gitti, pazar günü de çalıştı yavrum benim yaa
hafta içi bi akşam görüşelim diyoruz ama bakalımm

:(((hadi yaa üzüldümm be canımm bende kocişinle güzel güzel gezmişindir havadisleri verirsin die bekliodumm olsun sen genede sıkma canını en kısa sürede cok güzel bir gün gecirirsiniz inş..:87:

:(((hadi yaa üzüldümm be canımm bende kocişinle güzel güzel gezmişindir havadisleri verirsin die bekliodumm olsun sen genede sıkma canını en kısa sürede cok güzel bir gün gecirirsiniz inş..:87:

saol cnm benimmmmm .. ya iste bu kocisin isi boleee bi anda planlar degisiyoo ucusa cagiriyorlarr.. sinir oluyorum evlenincede cok dduzensiz bi hayatimiz olucak bayram nedir seyran nedir bilmicezz... belki o gun birlikte bile olamicaz naapalim artik bizde idare etcezz:(

mrb güzel gelincikler nasılsınız bakalım :3:
haftasonu giremedim niaşnlımlada görüşemedim düğün için sivasa gittiler bende annemlerle gezdim durdum.. çeyizime geçen hafta hisardan ciciler almıştım catal bıçak takımımın birine ismimizi yazdırmıştım haftaya hazır olur dediler bu sabah almaya gittik çok güzel olmuş çok heyecanlandım isimlerimizi orda görünce 187 gün gecermi nisan gelir miiiiiiiiiii :52: :52: :52:

saol cnm benimmmmm .. ya iste bu kocisin isi boleee bi anda planlar degisiyoo ucusa cagiriyorlarr.. sinir oluyorum evlenincede cok dduzensiz bi hayatimiz olucak bayram nedir seyran nedir bilmicezz... belki o gun birlikte bile olamicaz naapalim artik bizde idare etcezz:(

canım benim olsun ya siz birlikte olunda herseyi halledersiniz :17:

hadi bakalım, inşallah güzel çıkar, alan kızçe çok güzel anlatmıştı, kim almıştı kız, unuttum :9:

biz beyaz eşyaları da mobilyaları da 1-2 ay kala alalım diyoruz, yani evimiz alındıktan sonra
şu sıralar ev bakıyolar, kirada oturmayın
birkaç ay bekleyin ki kendi evinize yerleşesiniz dedi kayınpederim
biz de biraz da o yüzden yaz başına bıraktık
evimiz alınsın da büyük eşyaları direk oraya alırız diye düşündük :66:

Mantıklı tatlım ama bizm herhalükarda ilk sene kira olacagından alayım biran önce ödensin ozamana kadar diye düşündüm yoksa para biriktiremiyorum hep biyerlere kacıyo firmaların deposnda bekletcem ozamana kadar yoksa evde yer yok malesef:((

walla canım benim karacanın ürünleri gerçekten çok kaliteli.. tamam biraz tuzlu ama bence değer diye düşünüyorum eğer durumun varsa ve kayınvalıden kalıteye duskunse karaca almalısın :34:[/QUOT

yaa alableck durumdaım annm bna bıraktı kararı ama ne bılıım ıste karrsız kalmıstm sanırım sırf kaynwldem ıcın karaca alıcm :1::1: gorumcm ewlenıuo ona hep marka almıslar dıo bna bak su su markayı aldık hep en ıısını alalımm ayyy dıcktm al ozamn bnm ceyızımede:33::33::33::33:

hiç stres yapma şeker :34:
sadece damat bohçası mı yapıyosun yoksa aileye de yapıcak mısınız?
hiç merak etme bohça dediğin şey 2-3 gününü ayırsan alışverişi biter zaten, bohça gitmeden 1 gün önce de güzelce süsler koyarsın bi kenara oldu bitti
hiç sıkıntı yapma

satıcı çok iyi yapmış :46::46::46:
maalesef sektörü bilmeyince kimin aslında ne yaptığını da bilmiyoruz
ben zücacciye sektörünü bilirim biraz, o yüzden karaca masalına inanmam :9::9::9:
karacadan tek satınaldığımız şey ben bunları bilmeden 6 ay önce yani bundan 8 yıl önce annemin aldığı teflon tencere tk
onu da büyük ihtimalle kullanır birkaç ay sonra çizilmeye başladığında atar, yepisyenisini alırım :9::9:
ama mesele sadece karaca meselesi değil, schaffer da aynı şekilde, noble life da bunun gibi bir çok marka mantar gibi türedi
çinden üç beş çeşit mal sipariş edip dolduruyo konteynırı, ufaktan da tv reklamı verdin mi bitti
çıkarırsın yatırdığın sermayeyi
o yüzden çok iyi araştırmak lazım, üretim yapan firmadan almak lazım :34:
yani iyi bir satıcıya denk gelmişsiniz :)

Lavantacım inan bende her koliyi hazırlarken yorgunlugumu bile unuttum ne güzel heyecanlar bnlar ya hatta abarttım resimlerinide cekiodum annem hadi oyalanma dedi utandım bana kalsa hepsinin tek tek resimlerinide cekicektim ki yarın bir gün uygun bişi bulurum takım yaparım renk uyumu yaparım diye ama cok zaman alıcaktı hepinize tavsiye ederim bos vaktiniz varsa serin eve ne var ne yok annemin yarım kalan dantel işleri havlu kenarları cıktı meydana onları yaptırcak eksik gedikler onarılıp tamir edilcek vs.. verimli bi h.sonuydu anlıcagınız:81::81:

Mantıklı tatlım ama bizm herhalükarda ilk sene kira olacagından alayım biran önce ödensin ozamana kadar diye düşündüm yoksa para biriktiremiyorum hep biyerlere kacıyo firmaların deposnda bekletcem ozamana kadar yoksa evde yer yok malesef:((
hımm taksit ödenecekse tabi bikaç ay öncesinden başlamak en güzeli
hem eline geçen parayı değerlendirmiiş olursun dediğin gibi harcanıyo gidiyo
evlendikten sonra da ya taksidi bitmiş olur ya da bitmez üzere olur :6:

...................ayyy dıcktm al ozamn bnm ceyızımede:33::33::33::33:
:9::9: desene kıızzz :9:

hımm taksit ödenecekse tabi bikaç ay öncesinden başlamak en güzeli
hem eline geçen parayı değerlendirmiiş olursun dediğin gibi harcanıyo gidiyo
evlendikten sonra da ya taksidi bitmiş olur ya da bitmez üzere olur :6:

:9::9: desene kıızzz :9:

valla benmkileri babam alck kızlar bende ufak tefek şeyker, alıyorum ütü aldım şu azur serisi 4860 modelini aldım 270 liraya siz aldınızmı:54::54::54::54::54::54::54:

kızlaar size bişey sölemek istiyorum ama bunu kırıcı eleştiri anlamayın
buraya üye olmamdaki amaç arkadaş çevremde güwendiğim insanların olmaması bişeyleri paylaşamamdı..
sizlerle arkadaşlık yaparak kendimi iyi hissederim diye düşünüyodum..çalıştığım için sürekli giremiyorum fakat müsayt oldkça yasıp..eğer konuyu kaçırırsamda kişilere msjla ulaşıyorum..
ama siz bana karşı bu kadar anlayışlı değilsiniz yazdgm şeyler hep havada kalıyo..ortamınızı mı bozuyorum yoksa antipatiniz mi oldu anlamadım:50::50::50:
neyse söylemek paylaşmak istemiştim sadece:21::21::21:

ahh canım nedenn böyle birşey düşündün kii sen şimdii üzüldüm bakkk :26::26:

Benim yazdıklarım bile bazen okunmuyor atlanıyor ben bile böyle birşey düşünmüyorum hatta tekrar tekrar yazıyorum sıkılmadan :1: kımse bırbırını tanımıyor tatlım burda neden sana kastımız olsun ki :34: ben de aslında bazen alınıyorum cunku topıkı ılk actıgımda daha cok yazabılıyordum ama suanda yazamıyorum ve bır gırıyorum bır suru sey yazılmıs ve ben konulardan uzagım o zaman yetısemedıgım ıcın ben de uzuluyorum ama olsun dıyorum yeter kı gelınlerımız cogalsın da sohbetlerımız artsın da gerısı onemlı degıl:34: lutfen sen de boyle seyler dusunme artık ben gormus olsaydım ben de yazardım dıger arkadasların dedıklerı gıbı :70:

baharrr cnmm gunaydinnn haftasonu keyfimyoktu giremedim cnm yaa:((( sanada mail atamadimmm kocisle bulusamadikk son dakka ucusu cikti o yuzden gitti :(((((((((((((((((((( neyse kismet deilmis bulusmakk.... haftaya soz aticam sana vvideo :)))) sen nasilsinnn nasil gecti hafta sonun neler yaptinn

ahh bebikkiimm uzuldum bak sımdıı kavusamamanıza:26:
ama olssuunn bu haftasonuna ne kaldı sunun surasında dımı ama az kaldı canım benım ya sabır zaten boyle boyle bakmısız dugun gunumuz gelmıs :66: benım cts gunum guzeldı ama pazarım berbattı tam anlamıylaa aılevı sorunlar yuzunden cok kotu bır gun gecırdım canım yaa... ama suanda mutluyum ve vıdeoları beklıyoorruummm :62:

mrb güzel gelincikler nasılsınız bakalım :3:
haftasonu giremedim niaşnlımlada görüşemedim düğün için sivasa gittiler bende annemlerle gezdim durdum.. çeyizime geçen hafta hisardan ciciler almıştım catal bıçak takımımın birine ismimizi yazdırmıştım haftaya hazır olur dediler bu sabah almaya gittik çok güzel olmuş çok heyecanlandım isimlerimizi orda görünce 187 gün gecermi nisan gelir miiiiiiiiiii :52: :52: :52:

waawww ısımlerınızı yazdırmanız guzel bır dusunce olmus canım yaaa :16:
Allah guzell gunlerde kullanmayı nasıp eder ınsallahhh :34:

yaa alableck durumdaım annm bna bıraktı kararı ama ne bılıım ıste karrsız kalmıstm sanırım sırf kaynwldem ıcın karaca alıcm :1::1: gorumcm ewlenıuo ona hep marka almıslar dıo bna bak su su markayı aldık hep en ıısını alalımm ayyy dıcktm al ozamn bnm ceyızımede:33::33::33::33:

:60::60: keşke deseydın canım yaaa.. şaka bır yana kayınvalıden gercekten kalıteyı sevıyor canım... Valla lavanta arkadasımız da pek onermıyor karacayı ama benım bıldıgım kadarıyla ıyı yıne de sen ıyıce arastır canım yanlıs yonlendırmek ıstemıyorum senıı ama ben kahvaltı takımlarımı yemek takımları tencere takımları hatta baharat takımlarımı bıle karaca aldım guvenerekten ınsallah yanılmam :34:

valla benmkileri babam alck kızlar bende ufak tefek şeyker, alıyorum ütü aldım şu azur serisi 4860 modelini aldım 270 liraya siz aldınızmı:54::54::54::54::54::54::54:

Iyı gunlerde kullanmak nasıp olur ınsallah tatlısım :34:
Ben de aldım utumu
Arzum AR 633 Prosteam DijiSuprem Glide Seramic Ütü...:16:

Back
X