- Konu Sahibi rashabahar
- #6.941
canım ben maddi olarak beni zorlamasın diye kendim yapmak istiyorum öğrenciyim henüz maaşım yok yani
çok klasik ama magnet yapabilirmiyim diye düşünüyorum
ayrıca senin ayna fikrin de çok orjinalmiş yaptıgın zaman resmini görmek isterim
Anladım o zaman sana birkaç şey önerebilirim kına için arkadaşlarına bilelik yapabilrsin ya da değişik aksesuarlar alıp kızlar için toka ya da broş tasarlayabilrsin. boncuk ve değişik kumaşlarla güzel broşlar ortaya çıkarabilrsin.
eğer magnet tarzı birşeyler vermek istersen hediye olarak o konuda da yardımcı olabilrim sana kendim yapayım dersen magnetleri internetten alman daha uygun olur ankara da ben birçok yer araştırdım nikah şekeri fiyatına veriolar sadece mıknatısını :) o yüzden internetten alman daha iyi olur güzel renkli kartonlardan küçük çerçeveler yapıp içlerine postit yerleştirebilrsin çerçevenin kenarına da isimleriniz ve tarihi yazabilrsin herkesin buzdolabında kullanabileceği bir notluk olur. ya da renkli tüllerle bereketin simgesi olan birkaç sembol (kaftan fatma nın eli, başak figürü vb.) koyup güzel aranjmanlar hazırlayabilrsin. tabi bunlar için malzemleri her zaman internetten araştırıp bulmanı öneririm ya da istanbul a gitme şansın varsa eminönünde çok uygun fiyata olabiliyor bu tarz malzemeler.