- Konu Sahibi rashabahar
- #7.421
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yatak Örtünü Özellikle Çok Beğendim Yemek Takımın da Çok Güzel Çok Spor![]()
http://www.kadinlarkulubu.com/gelin...izi-yagdirmanizi-bekliyorum.html#post22641662
merhaba hatunlaaar nasılsınız bakalım
diktirmek istediğim gelinlik hakkındaki fikirlerinize ihtiyacım var:26:
canım yorumun için çok teşekkür ederim
ben yatak örtümü çok beğenerek almıştım süet birde
yemek tanımımı da annem babam ve be ortak begendik ben fazla klasik şeylerden hoşlsnmıyorum bak hemen anlamışsın yemek takımına da yansımış bu zevkim
allah hepimizin çeyizlerini güle güle kullanmayı nasip etsin cnm![]()
Rica Ederim Sevdiğinle Her Eşya Güzel Öyle Değilmi Yeterki Mutluluk Beraberlik Olsun![]()
merhaba kızlarr bugün hiçkimsecikler yok burda yauu nerelerdesiniz??
çokk güzel cnmmm
içine sindiyse eğer hiç durma derim
Bu Hafta Bana Çabuk Geçti Valla![]()
benim için de öyleydi
sınav yaklaşınca günleri takip etmekte zorlanıyorum
başka zaman daha yavaş geçiyor sanki :)
inşallah hep böle hızlı hızlı geçip gitsin günler
:)) gerçekten çok az kalmışşşş hazırlıklar fln nasıl şu an bize göre tecrübelisinnn eksikler kalmamıştır pek şimdiden hayırlı olsun :)))02.02.2012 benim düğün tarihim şuan farkındayım ne kadar da az kalmış çok heyecanlıyım arkadaslar allah yardımcımız olsun da bir an evvel bu günü sorunsuz istedigimz şekilde atlatalım
siz neler yaptınız düğün salonu tuttunuz mu ne kadara tuttunuz. :)
Yatak Örtünü Özellikle Çok Beğendim Yemek Takımın da Çok Güzel Çok Spor![]()
yok tutmadık henüz :s bu hafta içi ank daki yerleri haftasonu da bursadakileri halledicez umarımm :)))
bugün öğleden sonra izin alabilrsek işyerlerimizden nikah işlemlerine başlayacağız. :))
slmlar olsun kızlar nasıl gidiyo.... düğünü yaklaşan gelincikler heycan varmı heycan![]()