- Konu Sahibi rashabahar
- #7.561
seninkinin çok iyiymiş fiyatı... satılık mı? model nasıl, kabarık, taşlı/taşsız, dantel?...benimki duvakla 2000 e geliyor, önü dantel inci işlemeli sade arkası tül, duvakta kenarları dantel inci işlemeli yine. Gelinlik 1900 gibi duvak 100e geliyor. Kiralamada gelinlikte 110 tl azalıyor o kadarcık. Kiralasam mı diyorum bir yandan sonra kuru temizleme, sakla falan uğraşmayayım, bir yandan da alsam mı bilemedim. Sizler ne yapacaksınız?
heee bir de dün dolaşırken inci küpe aldım, sonrada 3 ay var daha küpen eksik kalacaktı sanki diye söylendim kendi kendime:)
:))) olsun beenmişsin içinde kalmamış olduu ii yapmışsın almakla :)))))
ben alıcam. kiralamada da fiyat çok farketmio en azından aldığımda hem hatıra olur hem lazım olur belki başkalarına da giymek nasip olur ihtiyacı olan birine veririm belki ne bilim bi şekilde değerlendirilir diye düşünüorum.
Bnm ki çok sade bi model straplez üst kısmı taş işlemeli ama taşlar renksiz ve beyaz sadece ışıltı veriyor. alt kısmına da aynı işlemeden ara ara inişler var. bi foto çektik ısrarla ama belli olmuo arkım aceleyle çekti onu almaya karar verirsem düzgün bi foto çektircem koyarım buraya. aslında bnm ki 1500 den de uyguna gelior ama ben duavğını ordakilerden farklı istedim 3 mt eteğinin tülünden istedim 1500-1600 fln tutar dediler toplamda.
Dantel ve çok ağır taşlar olmadığı için fiyatı uygun sanırım.