2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

çook güzelmiş canım bak ben bu modeli görmemiştim :) görüyomusun göstermediler bana :)

ben gittim direk tarif ettim gösterdiler bunu giydim tamam dedim :) ama tatlım anladığım kadarıyla sende düz kumaştan inen seviorsun ben sennkini gördüm hatta deneyin dediler gayet güzeldii gelinliğn ;)

ben gittim direk tarif ettim gösterdiler bunu giydim tamam dedim :) ama tatlım anladığım kadarıyla sende düz kumaştan inen seviorsun ben sennkini gördüm hatta deneyin dediler gayet güzeldii gelinliğn ;)

bende dedim tül ve dantelden oluşan bi gelinlik düşünüyorum sonra onlar bi prenses etk giydirdiler ama üstümde pek hoşuma gitmedi başkalarında çok hoş duruyo ama :) sonra gelinliğimi denedim beğendim bende zaten memnunum içime sindi:) şimdi nası kol yaptırsam onu düşünüyorm ben straplez ile rahat edemiyorum:s güle güle mutlulukla giy cnm:)

ben davetiye için fotoğrafımz olsun diorum ama dediğinz gibi çok para vermeye gerek yok herkes atıcak ailelerimizden başka.. kimi ayarladınız cnm ? biz ayarlamıştık ama kötü talihsizlik oldu o günle ilgili önemli bi durumu vardı o çıktı bakalım nasıl olcak. bende o yüzden başka bakmaya başladım.. sölersen bi bakayım ona da ebrucum:34:

anladim cnm ben yelda calimli ile anlastim canimm faceden yada web sitesi var inceleyebilirsin tatlim gelinliginde cok guzelmisss mutlulukla giyinn :)))) modelini cok beyendimmm sanada cok yakisirr bundan eminim :)

saol canım bende nikah işlemleri için martta ankarada olcam kısmetse ozaman nişanlımla gidip halledelim içim biraz rahatlasın :) neler aldın mesela kına için canm sen ve yaklaşık olarak nekadar tuttu?

canım ben parça parça aldım baya oldu alalı sonbahardı fiyatlarını hatırlayamıyorum tam aşağı yukarı söylerim
kına tepsisi,kına sepeti, dağıtmak için kınalar, kına gülü, al ve yeşil tül, çerez keselerini suluhandan aldım bunlar hemen hemen 50-60 tl civarı tuttu yanılmıyorsam pazarlık yapın mutlaka
bindallımı çıkrıkçılar yokuşundan aldım 200 tl ye
mum fln almadım daha onları en son alıp kendim süsleyeceğim :)

Son düzenleme:
anladim cnm ben yelda calimli ile anlastim canimm faceden yada web sitesi var inceleyebilirsin tatlim gelinliginde cok guzelmisss mutlulukla giyinn :)))) modelini cok beyendimmm sanada cok yakisirr bundan eminim :)

aa evet biliorum onu hatta ekli bana :) hangi paketi kaça anlaştınız cnm?

canım ben parça parça aldım baya oldu alalı sonbahardı fiyatlarını hatırlayamıyorum tam aşağı yukarı söylerim
kına tepsisi,kına sepeti, dağıtmak için kınalar, kına gülü, al ve yeşil tül, çerez keselerini suluhandan aldım bunlar hemen hemen 50-60 tl civarı tuttu yanılmıyorsam pazarlık yapın mutlaka
bindallımı çıkrıkçılar yokuşundan aldım 200 tl ye
mum fln almadım daha onları en son alıp kendim süsleyeceğim :)

çok saol canım bende bi bakayım oraya :)

kızlar herkese merhaba .. Bende 13 Temmuz 2012 de evleniyorum :) Hepimiz için hayırlısı olur inşallah ..
düğün yerimizi ve balayımızı ayarladık . Voyage belek olucak .. Sizinkiler ?
MUtfak eşyalarından bi tek porselenler kaldı . ( günlük , kahvaltılık ve misafir )
çkb , tencereler , küçük ev aletleri bitti . Nevresim ve yatak örtüsü de tamam . Banyo aksesuarları ve ıvır zıvırlar kaldı .
Eşyalarımızı kirada olucağımız için almıyoruz . Gelinliğe hiç bakmadım :)
Yetişir mi sizce ??????

kızlar herkese merhaba .. Bende 13 Temmuz 2012 de evleniyorum :) Hepimiz için hayırlısı olur inşallah ..
MUtfak eşyalarından bi tek porselenler kaldı . ( günlük , kahvaltılık ve misafir )
çkb , tencereler , küçük ev aletleri bitti . Nevresim ve yatak örtüsü de tamam . Banyo aksesuarları ve ıvır zıvırlar kaldı .
Yetişir mi sizce ??????

bizde voyage belek'e gidiyoruz haziranda.. tabi yetişir gelinliğin hiç düşünme ;) ama ben aldım :)

kizlarr nasilsinizz aramiza katilan yeni arkadas hosgeldinnn :))) gelinliginede bakmaya baslamalisinn bence son dakikaya birakma derim... hakkinda hayirlisi olsunn

bu arada kizlar tanidik bildiginiz abiye diken modaevi varmi ?

selamlar herkese...kendi konuma yazdım ama burada ankara için makyajı daha önce konuşmuştuk

eveeet, makyajla ilgili son durum ve bazı bilgiler vereyim...birincisi düğün salonlarının anlaşmalı makyözlerine pek güvenmeyin derim, ben deneme yaptırdım çok kötüydü. Tekin acarda birisine deneme yaptırmıştım çok iyiydi tavsiye ederim, sadece sonradan vakit açısından gitmişken saçımda olsun istediğim için vazgeçtim. Yeşim Arsoy prova yapmıyor istenirse de provayı 75 tlye yapıyormuş ve düğün makyajı için öncesinde kapora alıyor ama devlet tiyatrolarına çalıştığı için turneye gidilirse iptal edebiliyormuş randevuyu, turne zamanları önceden belli olmuyormuş, telefonda o şekilde bilgi verdi, yerine adını duymadığım birisi yapıyormuş makyajı ve o fiyata bilinmedik birisi için o fiyat riskli geldi, son hafta iptal olan randevu için başkasının bulunması da çok zor olur diye düşündüm. Bakalım araştırmaya devam...

Yetişir mi sizce ??????

hoşgeldin canım hayırlı olsn öncelikle:) yetişir yetişir sen hiç merak etme.. bizdee eylülde voyage belekteyiz inş. ohh ohh bana güzel yorumlar getirirsiniz inşallah :)

canım nekadara anlaştın acaba fotoğrafçıyla?

kızlarrr gelinliğimi aldımmm :))) daha önce de çok beğendiğim bir modeldi 28 mayıs ilk provam :16: modeli bu $99fb_Elie+by+Elie+Saab+2011+gelinik+modelleri1.webp belindeki kurdale şeklindeki kuşaktan emin değilim kızlar provada bana bırakıldı olup olmaması veya nasıl duracağı sizce ne yapayım?

Kızlar selamlarrrrr bayadır giremiyorum nasılsınız??? hazırlıklar ne alemde ?? biz bu haftasonu itibaryle ev bakmaya başlıorus inş bulabiliris güzel bi ev 2 hafta içinde bulmamız lazım eşyalarımın teslimi martın ilk haftası çünkü gerçi erteletebilris ama erteletmeyi de pek istemiorum.
Şubat ayında hiçbirşey yapmadık resmen boş geçti ama en azından brs dinlenmiş olduk :)))
bu arada yei katılan arkadaşlar hoşgeldinizzzzz
:))

bizde voyage belek'e gidiyoruz haziranda.. tabi yetişir gelinliğin hiç düşünme ;) ama ben aldım :)

ben senden otel yorumları alırım artık :) gelinliğin hayırlı olsun hep mutlu hatırlarsın umarım gelinliğini ve düğününü :)

Back
X