2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

selamlar kızlarr
uzun oldu giremedim, izmirdeydim nikah işlemleri bitti mobilyalarımız alındı halılar perdeler sipariş edildi
düğün için organizasyon şirketiyle toplantı yaptık herşey çok güzeldi
bi ara nazara geldik ama şükür iyiyiz dualarınızı esirgemeyin kızlar :nazar:
sizleride özledim hazırlıklarınız nasıl gidiyor nisanda ilk gelinlerimizi gönderiyoruz sanırım

selammm ohh maşallah biçok şeyiniziş halletmişsiniz cnm :nazar:

yaa bizim de iice zaman daraldı telaş başladı yapcaklarımızı haftasonlarına bölüorum yetişmioooo haftaiçi zatn izin alamıorum işten çok fazla :18:

yaa bizim de iice zaman daraldı telaş başladı yapcaklarımızı haftasonlarına bölüorum yetişmioooo haftaiçi zatn izin alamıorum işten çok fazla :18:

ay bu hepimizin derdi galiba...

ama ben kendime yardımcı olarak annemi tuttum, benim için gidiyo arıyo buluyo hatta pazarlık da ediyo sonra da ben gidip bakıyorum beğenirsem alıyorum, boşuna vakit kaybetmiş olmuyorum :1:

neredeyse tüm çeyizim bu yolla alındı... şimdi de mobilya bakıyo kendisi her gün elinde bi katalogla geliyo :1:

kuzum allah ev kurana yardım edermiş kafana taka hiç
evet çok az zamanın kaldı senin sevdiceğine kavuşmanna dilerim benim içinde zaman hemen geçer gider :nazar:

ay bu hepimizin derdi galiba...

ama ben kendime yardımcı olarak annemi tuttum, benim için gidiyo arıyo buluyo hatta pazarlık da ediyo sonra da ben gidip bakıyorum beğenirsem alıyorum, boşuna vakit kaybetmiş olmuyorum :1:

neredeyse tüm çeyizim bu yolla alındı... şimdi de mobilya bakıyo kendisi her gün elinde bi katalogla geliyo :1:

:))) walla zaten anneler olmasa napardık bilmiorum saolsun bnmde annem herşeye koşturmaya çalışıo ama ben brz pimpirikli bi insanım herşeyi illa kendim halledicem çok da zor beğeniorum bazı şeylerde takılıorum resmen karar veremeiorum ne alacaıma uzuyo da uzuyo süreç :)))

ebrummm hayırlı olsun cnm, bende kıdemli halayım:)) çok güzel bir duygu insanın yeğeninin olması:))

bizde damatlık aldık:) gelinlik için 6 ay uğraş damatlığı 1 saatte hallet ne kolay bu erkeklerin işi yaaaa:))) ben uzun topuklu gelinlik ayakkabımı da aldım:) perşembe gelinlik provam var. Davetiye seçemedik bir türlü haftasonu halletmemiz gerekiyor artık. Yine perde, halı ve kalan bazı mobilyaları haftasonuna bıraktık...Aslında çok az zaman kaldı ama zaten hepimiz bazı şeylere internetten veya önceden baktığımız için seçip siparişini vermesi kalıyor onun için yetişir bence...Bir de ay sonu taşınacağız asıl yorucu kısım orada ev topla ev yerleştir...neyse bizim kendi evimiz olduğu için 1 senedir ne aldıysak içine atmıştık sadece erkek evinden gelecekleri taşıyıp düzenlemesi kaldı...ben de yığınların içinde yaşamaktan kurtuluyorum ohhh. Bu arada nikah şekerlerimizi kendim yaptım kızlar eminönünden malzeme almıştım çok kolay oldu ve ucuza geldi. Ben kutulu, süslü birşeyler istemiştim ve sipariş verince 400-500 tutuyordu, böyle 200e geldi. Haberiniz olsuuuunnn:)))

selamm gelinlerrrrrrrrr nasılsınız???
bu aralar çok yoğun geçiyor hazırlıklar hızlandı sanki hiç bişey yetişmicekmiş gibi haftasonları yetmior resmennnnn :18:

ebrucumm hala oluyormuşsun hayırlı olsun mutlulukla sağlıkla huzurla gelsin bebiş inş :))

canım yaaaa bizim çok az kaldı 28 nisana 1,5 ay:))) zaman geçmiyordu bir türlü şimdi mart nasıl geçiyor anlamıyorum:)))) bir baktım ortasına gelmişiz

canım yaaaa bizim çok az kaldı 28 nisana 1,5 ay:))) zaman geçmiyordu bir türlü şimdi mart nasıl geçiyor anlamıyorum:)))) bir baktım ortasına gelmişiz

ewett ben de daha var daha var diodum ağırdan alıodum şu an zamana yetişemiorumm :))) çoğu şeyi hallettik allahtan ama yinede sanki bir sürü şey varmış gibi geliyor.
Bu hafta içi annemler evi temizlicek haftaya eşyalar gelicek mart sonuna kdr yerleşir hepsi sanırım..

Bu arada nikah şekerlerini ben de kendim yapıorum zaten bir arkımla beraber biz boş zamanlarımızı değerlendirmek için bu işe giriştik yaklaşık 1 yıldır bu işin içindeyiz.daha çok seramikden istenilen modelde nikah şekeri tasarllıyoruz.
ilgilenen olursa aklınızda olsun kızlar ;)

oohoo benm daha hiç bişeyim hazır değil gibi gelio bana sanki :S
ben beyaz eşyalardan bulaşık makinası ve buzdolabı eksik sadece
küçük ev aletlerimin hepsini aldım, birde gelinlikçi terzimi seçtim sadece model belli ama bazı yerlerini değiştirebilirim.
düğün salonum belli kına gece si salonum belli nikah işlemlerimi daha yapmadım ama belediyede tanıdık vesilesiyle o günümüzü ayırt ettik :) :1: başka hiç bişeyim hazır değil
ooff oofff mobilyaların hiç birisi hazır değil daha ev tutulcak . bindallısıydı kınasıydı bohçasıydı yandık ki ne yandık

selam kizlar nasilsinizz dun cok yorucuu bir gundu benim icinnn ruhenn yoruldum amaa:) ilk once annem ben kaayinvalidem ve nisanlimla gelinlik provasina gittikk... kayinvalidem gelinligi gormemistiii oda bakti cok beyendii tabi nisanlim gormedi gelinligii :) kovduk onu denemelerde :) sonraa alisverismerkezine gittikkk yatak odasi almistik onu degistirdikk .. ozdilekten bayaa bi alisveris yaptikk.. nisanlim onune geleni aldii :) ama iki kadin bir araya gelince dusunun bizim halimizii nisanlim SIKILDI ben daraldimm onun SIKINTISI bana gecti :) yuzumde aniden sivilceler olustuu .. biri ebru gell suna bak diyo nisanlim gel gel buna bak diyoo garip gibi ortada kaldi bi oraya bi burayaa cok zorms ya bir daha asla alisverise nisanlimi almicam :) annemler oldugu zaman yanimda gelmesin istemiyorum :) yarinda bohca icin alisverise cikicazz kina alisverisinide ypicazz dua edin kolay gecsin sorunsuz gecsin basimda ole bi anne varki hic susmuyoo :) kendi annemden bahsediyorum dirdirdirdir :) beyimi sisiriyooo

selam kizlar nasilsinizz dun cok yorucuu bir gundu benim icinnn ruhenn yoruldum amaa:) ilk once annem ben kaayinvalidem ve nisanlimla gelinlik provasina gittikk... kayinvalidem gelinligi gormemistiii oda bakti cok beyendii tabi nisanlim gormedi gelinligii :) kovduk onu denemelerde :) sonraa alisverismerkezine gittikkk yatak odasi almistik onu degistirdikk .. ozdilekten bayaa bi alisveris yaptikk.. nisanlim onune geleni aldii :) ama iki kadin bir araya gelince dusunun bizim halimizii nisanlim SIKILDI ben daraldimm onun SIKINTISI bana gecti :) yuzumde aniden sivilceler olustuu .. biri ebru gell suna bak diyo nisanlim gel gel buna bak diyoo garip gibi ortada kaldi bi oraya bi burayaa cok zorms ya bir daha asla alisverise nisanlimi almicam :) annemler oldugu zaman yanimda gelmesin istemiyorum :) yarinda bohca icin alisverise cikicazz kina alisverisinide ypicazz dua edin kolay gecsin sorunsuz gecsin basimda ole bi anne varki hic susmuyoo :) kendi annemden bahsediyorum dirdirdirdir :) beyimi sisiriyooo

aynı benm annem ben napcam acaba :D hayırlı olsun cnm aldıklarınısz güzel günlerde inşallah :)

aynı benm annem ben napcam acaba :D hayırlı olsun cnm aldıklarınısz güzel günlerde inşallah :)

:)))))))))) ALLAH yardimcimiz olsun valla dun cileden cikarti benii :) annem bana hic yardimci olmuyor kizlarr anlamadim gitti herseyi kendim hallediyorum.. surekli bi sitem bi beyenmemezlik bole anlamiyorum neden bole yapiyorr.. :( hic biseyi beyendiremiyorum hanimefendiyee o kadar cok konusuyo kalbimi kiriyokii herseyden hevesimi kaciriyoo bakalim yarin napicaz:( off bolee eski adetlere gore gidiyorlaryaa cok zorluyo benii biseyde diyemiyorum fazlaa.. zor valla cok zorrr

ya evet erkekleri her yere götürmemek lazım hele hele mefruşat olayına hiç...bazı anneler kendi arzularını kızlarında tatmin ediyor maalesef seninki de öyle galiba:)) neyse kendi annen en azından kayınvaliden öyle olsa daha kötüydü

Bu arada nikah şekerlerini ben de kendim yapıorum zaten bir arkımla beraber biz boş zamanlarımızı değerlendirmek için bu işe giriştik yaklaşık 1 yıldır bu işin içindeyiz.daha çok seramikden istenilen modelde nikah şekeri tasarllıyoruz.
ilgilenen olursa aklınızda olsun kızlar ;)

aaaa ne güzel, bence resim ekle canım hem buraya hem de konu aç oraya ekle ki özellikle herkesin haberi olsuunnn:))

ya evet erkekleri her yere götürmemek lazım hele hele mefruşat olayına hiç...bazı anneler kendi arzularını kızlarında tatmin ediyor maalesef seninki de öyle galiba:)) neyse kendi annen en azından kayınvaliden öyle olsa daha kötüydü

biz her yere nişanlımla gidiyoruz ne annemi ne kayınvalidemi çağırmıyoruz, nişanlım biçok erkeğin aksine sıkılmıyoda kızsal şeylerden, iç çamaşırı alışverişide yaptı benimle gelinlikte baktı provalarımada geliyo makyözü kuaförü hep birlikte ayarladık o bişeyi beğendiyse benimde içime siniyo

:)))))))))) ALLAH yardimcimiz olsun valla dun cileden cikarti benii :) annem bana hic yardimci olmuyor kizlarr anlamadim gitti herseyi kendim hallediyorum.. surekli bi sitem bi beyenmemezlik bole anlamiyorum neden bole yapiyorr.. :( hic biseyi beyendiremiyorum hanimefendiyee o kadar cok konusuyo kalbimi kiriyokii herseyden hevesimi kaciriyoo bakalim yarin napicaz:( off bolee eski adetlere gore gidiyorlaryaa cok zorluyo benii biseyde diyemiyorum fazlaa.. zor valla cok zorrr

allahım yaa sanki benm annemi bana anlatıyosun cnm. ben mazur görüyorumda el oğlu ne der ben onu düşünüyorum. bunuda düşünmüyolar hiç nişanlım annen niye hiç bişey beğenmiyo diye soruyo bana ne diye cvp veriyim şimdi orayıda yere indirmemem lazım bu tarafıda kırmadan çok zor arkadaşlar valla çok zor. bide benm annem hep sorun üretmekten başka bişey yapmıyo. o olmazki bu olmazki. bu ne biçim daha iyisini alamadınız mı ayyyyyyyy deliricem yemin ediyorumm

Back
X