2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

oohoo benm daha hiç bişeyim hazır değil gibi gelio bana sanki :S
ben beyaz eşyalardan bulaşık makinası ve buzdolabı eksik sadece
küçük ev aletlerimin hepsini aldım, birde gelinlikçi terzimi seçtim sadece model belli ama bazı yerlerini değiştirebilirim.
düğün salonum belli kına gece si salonum belli nikah işlemlerimi daha yapmadım ama belediyede tanıdık vesilesiyle o günümüzü ayırt ettik :) :1: başka hiç bişeyim hazır değil
ooff oofff mobilyaların hiç birisi hazır değil daha ev tutulcak . bindallısıydı kınasıydı bohçasıydı yandık ki ne yandık

ne zamandı cnm düğün? bizim nisanda olduğu için hallettik bu kadar şeyi az kaldı yani...

ne zamandı cnm düğün? bizim nisanda olduğu için hallettik bu kadar şeyi az kaldı yani...

eylülde cnm benm düğünüm ama arada ramazan var bayram var onlarıda hesaba alıyorum pek bişeyler yapılamaz o zzamanlarda şimdiden hal olsun istiyorum herşey yani mobilya bile beğenemedik daha gelinlik modelim damatlık modeli hiç bişey hazır değil. daha bide tahkikat var o sonuçlanmadan da nikah işlemlerine başlayamıyoruz başlarızda aslında herşey sırayla olsun soru kalmasın aklımızda diyorum

biz her yere nişanlımla gidiyoruz ne annemi ne kayınvalidemi çağırmıyoruz, nişanlım biçok erkeğin aksine sıkılmıyoda kızsal şeylerden, iç çamaşırı alışverişide yaptı benimle gelinlikte baktı provalarımada geliyo makyözü kuaförü hep birlikte ayarladık o bişeyi beğendiyse benimde içime siniyo

ne güzel çok şanslısın başbaşa karar vermek en güzeli ama işte bazı anne-kayınvalideler hevesleniyor gelmek istiyor onları da kıramıyorlardır. Benim ikisi de ayrı şehirde olduğu için ben rahatım herşeyi tek başıma, arkadaşlarımla çıkınca falan alıyorum:))

ne güzel çok şanslısın başbaşa karar vermek en güzeli ama işte bazı anne-kayınvalideler hevesleniyor gelmek istiyor onları da kıramıyorlardır. Benim ikisi de ayrı şehirde olduğu için ben rahatım herşeyi tek başıma, arkadaşlarımla çıkınca falan alıyorum:))

ama dediğin gibi bazı anneler ve kayınvalideler kendi heveslerini gelinlerde tatmin etmek istiyolar, zamanında kendi almak isteyipte alamadığı şeyi senin önüne sunuyo, ama ben farklı bir bireyim ve farklı zevklerim var, onlardaki heves bende de var sonuçta ilk kez evleniyorum, anlayış bekliyolar ama büyük olarak anlayış göstermiyolar, bu yorumum genel kendimi dışında tutuyorum çünkü bana karışan yok pek :)

ebrucum canm Allah yardımmcın olsun sıkıntısız bi şekilde atlatırsın inş yarınki alışverişi de. Bizde alışverişleri nişanlımla yapıyoruz genelde. Kayınvalidem de annem de kızım siz beğenin önemli olan o diyip karışmıyolar. bide fazla görüşemediğimiz için alışverişlere başbaşa gitmemizi destekliyolar saolsnlar:)

kızlar yaptığınız nikah şekerlerini paylaşın bize de fikir olsn bende kendim yapmak istiyorum aslında daha zamanım var nası olsa yavaş yavaş yaparm. takı kuradalesi ve iğnelik tarzı şeyleri yapmıştım bende sıkıldıkça. bide kendi gelin el buketimi de kendim yapmak istiyorum ama malzemeleri nerden alabilirm bilmiyorum. ankarada uygun nikah şekeri malzemeleri satan yerler nereler yardımcı olurmusunz kızlar?

ama dediğin gibi bazı anneler ve kayınvalideler kendi heveslerini gelinlerde tatmin etmek istiyolar, zamanında kendi almak isteyipte alamadığı şeyi senin önüne sunuyo, ama ben farklı bir bireyim ve farklı zevklerim var, onlardaki heves bende de var sonuçta ilk kez evleniyorum, anlayış bekliyolar ama büyük olarak anlayış göstermiyolar, bu yorumum genel kendimi dışında tutuyorum çünkü bana karışan yok pek :)

valla çok şanslısın bana karışanları sana burda bi yazsam varya ohooo allahım delirmemek elde değil anne babayı geçtim sülalede ne kadar insan varsa konuşuyo e bende dayanamıyorum laf söyliyorum o kırılıyo bu kırılıo sıkıntıdan patlıyorum yemin ediyorum. sen şanslısın o konuda cnm bnm kendine de nazar değdirme aman valla.

eylülde cnm benm düğünüm ama arada ramazan var bayram var onlarıda hesaba alıyorum pek bişeyler yapılamaz o zzamanlarda şimdiden hal olsun istiyorum herşey yani mobilya bile beğenemedik daha gelinlik modelim damatlık modeli hiç bişey hazır değil. daha bide tahkikat var o sonuçlanmadan da nikah işlemlerine başlayamıyoruz başlarızda aslında herşey sırayla olsun soru kalmasın aklımızda diyorum

ben de aynı şekilde herşey hallolsun diyordum alıyordum hemen ama sonra dolaşırken yeni veya farklı şeyleri keşfedince üzülmeye başladım...mutfak, banyo, yatak odası ıvır zıvırlarını hallediyorsan; mobilya, beyaz eşya , gelinlik gibi büyük şeyler son bir kaç ayda hallolur zaten erkenden yapma onları. Ben gelinliğimi o kadar erken aldım ki aylardır bekletiyorum prova için düşün...hiç gerek yokmuş. Damatlık dün baktık 1 saat içinde karar verdik o kadar yani. Ben adamın beyninin etini yemiştim hadi bakmıyor muyuz diye, dün dedi zaten bak 1 saat sürdü, düğüne 1,5 ay var ne oldu diye:)))) nikah işlemlerini geçen ay hallettik düğüne 2,5 ay kala, istediğimiz gibi de oldu. Hiç strese gerek yok hepsi olur, sadece araştırmaya devam et sen bakın kendince kafanda ne istediğine karar ver, almak çok kısa sürüyor.

aaaa ne güzel, bence resim ekle canım hem buraya hem de konu aç oraya ekle ki özellikle herkesin haberi olsuunnn:))

evet cnm bi rahat rahat evde bilgisayar başına oturabilsem yapıcam ama hiç vakit ayıramıorum facebook sayfamız var oraya bişiler yüklüorum anca.

merhaba kızlar napıyosunz? bende artık hazırlıklarım hızlansın istiyorum :(

son 2-3 ay fena halde hızlanıcak cnm bence bugünlern değerini bil bol bol kendine zaman ayır ;))

selam kizlar nasilsinizz dun cok yorucuu bir gundu benim icinnn ruhenn yoruldum amaa:) ilk once annem ben kaayinvalidem ve nisanlimla gelinlik provasina gittikk... kayinvalidem gelinligi gormemistiii oda bakti cok beyendii tabi nisanlim gormedi gelinligii :) kovduk onu denemelerde :) sonraa alisverismerkezine gittikkk yatak odasi almistik onu degistirdikk .. ozdilekten bayaa bi alisveris yaptikk.. nisanlim onune geleni aldii :) ama iki kadin bir araya gelince dusunun bizim halimizii nisanlim SIKILDI ben daraldimm onun SIKINTISI bana gecti :) yuzumde aniden sivilceler olustuu .. biri ebru gell suna bak diyo nisanlim gel gel buna bak diyoo garip gibi ortada kaldi bi oraya bi burayaa cok zorms ya bir daha asla alisverise nisanlimi almicam :) annemler oldugu zaman yanimda gelmesin istemiyorum :) yarinda bohca icin alisverise cikicazz kina alisverisinide ypicazz dua edin kolay gecsin sorunsuz gecsin basimda ole bi anne varki hic susmuyoo :) kendi annemden bahsediyorum dirdirdirdir :) beyimi sisiriyooo

öyle alışverişlere kesinlikle erkekleri götürmemek lazm gerçekten sıkılııolar. bnm kayınvalidem farklı şehirde annem de çok karışmıor kendi kafama göre yapıorm biçok şeyi nişanlımda allahtan çok sıkılan biri diil ikimiz alışverişteyken. eşlik edio çoğu konuda ama annelerle alışverişe çıktık 1-2 kere hemen gönderdm nişanlımı sen git bizi almaya gel die yoksa fena halde bunalacaktı.:D

ebrucum canm Allah yardımmcın olsun sıkıntısız bi şekilde atlatırsın inş yarınki alışverişi de. Bizde alışverişleri nişanlımla yapıyoruz genelde. Kayınvalidem de annem de kızım siz beğenin önemli olan o diyip karışmıyolar. bide fazla görüşemediğimiz için alışverişlere başbaşa gitmemizi destekliyolar saolsnlar:)

kızlar yaptığınız nikah şekerlerini paylaşın bize de fikir olsn bende kendim yapmak istiyorum aslında daha zamanım var nası olsa yavaş yavaş yaparm. takı kuradalesi ve iğnelik tarzı şeyleri yapmıştım bende sıkıldıkça. bide kendi gelin el buketimi de kendim yapmak istiyorum ama malzemeleri nerden alabilirm bilmiyorum. ankarada uygun nikah şekeri malzemeleri satan yerler nereler yardımcı olurmusunz kızlar?

İzmir Caddesi Fevzi Çakmak 1 No:6/6 Kızılay / ANKARA
Collezione karşısından girince Türkiye Şöf. ve Oto. Federasyonu karşısı

canım biz burda yaptırıyoruz davetiye ve şekerleri elissa diye bi yer belki malzemede satıyolardır

azcık sıkılıversinler neticede ev onlarında yuvası olacak, ne kadar emeği olursa o kadar kıymetini bilir :34:

ben de aynı şekilde herşey hallolsun diyordum alıyordum hemen ama sonra dolaşırken yeni veya farklı şeyleri keşfedince üzülmeye başladım...mutfak, banyo, yatak odası ıvır zıvırlarını hallediyorsan; mobilya, beyaz eşya , gelinlik gibi büyük şeyler son bir kaç ayda hallolur zaten erkenden yapma onları. Ben gelinliğimi o kadar erken aldım ki aylardır bekletiyorum prova için düşün...hiç gerek yokmuş. Damatlık dün baktık 1 saat içinde karar verdik o kadar yani. Ben adamın beyninin etini yemiştim hadi bakmıyor muyuz diye, dün dedi zaten bak 1 saat sürdü, düğüne 1,5 ay var ne oldu diye:)))) nikah işlemlerini geçen ay hallettik düğüne 2,5 ay kala, istediğimiz gibi de oldu. Hiç strese gerek yok hepsi olur, sadece araştırmaya devam et sen bakın kendince kafanda ne istediğine karar ver, almak çok kısa sürüyor.

öyle cnm ama benm ki biraz elimde para var nasılsa gidiyim kendime onu alayım bunu alayım diye tutamıyorum kendisini. o yüzden bende bi an önce borca sokmak istiyorum ki evlenene kadar çok borçlu olucaz zaten bi kısmı biter hiç olmazsa diye. dediğin gibi gidip alalım demiyorum ki gelinlik felan damatlık model de bakmıyoruz ben baksam nişanlım hiç ilgilenmiyo anca ben diretcem böyle de bakcak etcek mobilyada bakmıyo hiç. model olsa kafamızda bide borç işi tatlım dediğim gibi bi an önce borca girse de ödese hiç olmaz sa borçları biraz indirgemiş oluruz işte asıl derdim o benm

İzmir Caddesi Fevzi Çakmak 1 No:6/6 Kızılay / ANKARA
Collezione karşısından girince Türkiye Şöf. ve Oto. Federasyonu karşısı

canım biz burda yaptırıyoruz davetiye ve şekerleri elissa diye bi yer belki malzemede satıyolardır

saol canım çok teşekkür ederim. bu hafta kar yağışı engel olmazsa ankarada olcam inş buraya da bakayım :)

kızlar bu arada kına gecenizi tasarladınız mı nasıl fikirleriniz varr :) bende istiyorum ki öyle bişey yapalım ki gelen misafirlerimiz memnun kalsın baya bir araştırma içerisindeyim :) mesela minderlerle yere oturma aklıma yattı onu kullanıcam başka fikirlerde arıyorum :)

evet cnm bi rahat rahat evde bilgisayar başına oturabilsem yapıcam ama hiç vakit ayıramıorum facebook sayfamız var oraya bişiler yüklüorum anca.

son 2-3 ay fena halde hızlanıcak cnm bence bugünlern değerini bil bol bol kendine zaman ayır ;))

yeterince kendime zaman ayırdım yeter :)) şaka biyana bian önce hallolsun istiyorum çünkü aklımda durdukça bana sıkıntı stres yaratıyo:S aklımda her yapılcak işin yanına bi tik atıcam ki ozaman rahatlıycam o da sanırım düğün sonrası olcak :)
facebook sayfanı sakıncası yoksa söyler misin tatlım bakalm nası güzel şeyler yapıyosunz :)

kızlar bu arada kına gecenizi tasarladınız mı nasıl fikirleriniz varr :) bende istiyorum ki öyle bişey yapalım ki gelen misafirlerimiz memnun kalsın baya bir araştırma içerisindeyim :) mesela minderlerle yere oturma aklıma yattı onu kullanıcam başka fikirlerde arıyorum :)

benim kına düğün karışık bi organizasyon olcağı için çok fazla bi seçeeneğim yok malesef kına merasimine artık düğün sonuna doğru geçilir. kendim arkadaşlarıma herzaman takabilcekleri bileklikler hediye edicem. acaba kına tacı yapsam mı çok kararsızım çok mu klasikleşti bilemedim :S

benim kına düğün karışık bi organizasyon olcağı için çok fazla bi seçeeneğim yok malesef kına merasimine artık düğün sonuna doğru geçilir. kendim arkadaşlarıma herzaman takabilcekleri bileklikler hediye edicem. acaba kına tacı yapsam mı çok kararsızım çok mu klasikleşti bilemedim :S

kına tacı da aklıma geldi onuda düşünüyorum ben yeni yeni modeller uygulamışlar . bide bi yerde maske gördüm genç kızlar sadece maske takmışlar ama bu aşkı memnunudaki gibi damadın maskesi değil o bana saçma geldide normal gösü kapatıyo sadecce çok hoş duruyo ondan düşünmüştüm ama bilemedim işte araştırıyorum daha.

öyle cnm ama benm ki biraz elimde para var nasılsa gidiyim kendime onu alayım bunu alayım diye tutamıyorum kendisini. o yüzden bende bi an önce borca sokmak istiyorum ki evlenene kadar çok borçlu olucaz zaten bi kısmı biter hiç olmazsa diye. dediğin gibi gidip alalım demiyorum ki gelinlik felan damatlık model de bakmıyoruz ben baksam nişanlım hiç ilgilenmiyo anca ben diretcem böyle de bakcak etcek mobilyada bakmıyo hiç. model olsa kafamızda bide borç işi tatlım dediğim gibi bi an önce borca girse de ödese hiç olmaz sa borçları biraz indirgemiş oluruz işte asıl derdim o benm

hımmm, bak bu önemli tabii taksitle alınacaksa evet başlamak lazım ki düğüne kadar bitsin...nişanlının bakmayı sevdiği şeylerle başla derim...mesela elektronik seviyorsa öyle gezerken sok büyük avmlere tv lere bakın mesela...o arada tv lere bakarken aaaa burda buzdolapları da var falan de, sen daha iyi anlarsın bu işlerden hesabı:))...mesela benimki elektronik ve mutfak eşyası hastası onları hemen aldı, ama örtü falan hiç işi olmaz onları da ben hallediyorum. Bizim oturma odamızla hiç ilgilenmiyordu mesela, ben dedim ki ya burayı eğlence odası mı yapsak playstation odası gibi sen arkadaşlarınla burada takılırsın oyun oynarsınız projeksiyonla sinema izleriz hep birlikte falan dedim, şimdi işi gücü o odayı dekore etmek oldu:)))

hımmm, bak bu önemli tabii taksitle alınacaksa evet başlamak lazım ki düğüne kadar bitsin...nişanlının bakmayı sevdiği şeylerle başla derim...mesela elektronik seviyorsa öyle gezerken sok büyük avmlere tv lere bakın mesela...o arada tv lere bakarken aaaa burda buzdolapları da var falan de, sen daha iyi anlarsın bu işlerden hesabı:))...mesela benimki elektronik ve mutfak eşyası hastası onları hemen aldı, ama örtü falan hiç işi olmaz onları da ben hallediyorum. Bizim oturma odamızla hiç ilgilenmiyordu mesela, ben dedim ki ya burayı eğlence odası mı yapsak playstation odası gibi sen arkadaşlarınla burada takılırsın oyun oynarsınız projeksiyonla sinema izleriz hep birlikte falan dedim, şimdi işi gücü o odayı dekore etmek oldu:)))

vaayy iyi fikir aslında bu akşamdan itibaren uygulamaya başlıycam elektronikle çok ilgili cnm tv yi nasıl araştırıyo özenle sana anlatamam :D sanki onunla evlenicek o derece yani :1: :1: :1:

allahım yaa sanki benm annemi bana anlatıyosun cnm. ben mazur görüyorumda el oğlu ne der ben onu düşünüyorum. bunuda düşünmüyolar hiç nişanlım annen niye hiç bişey beğenmiyo diye soruyo bana ne diye cvp veriyim şimdi orayıda yere indirmemem lazım bu tarafıda kırmadan çok zor arkadaşlar valla çok zor. bide benm annem hep sorun üretmekten başka bişey yapmıyo. o olmazki bu olmazki. bu ne biçim daha iyisini alamadınız mı ayyyyyyyy deliricem yemin ediyorumm

ayniii durumdayiz canim yaaaa. nisanlimda bana diyo annen neden bole diyee biseyde diyorumm... ya bi suss bi mutlu oldugumu gor bi sevin kizimin yuzu guluyo diye yokk anammm bizimki tam tersii mutsuzlugumu sagliyor saolsunn... surekli sorun dedigin gibii bisey aliyorum burun kivirarak bana cevap veriyoo sabirr sabirr sabirrrr

Back
X