- Konu Sahibi rashabahar
- #8.101
ebrucum canm Allah yardımmcın olsun sıkıntısız bi şekilde atlatırsın inş yarınki alışverişi de. Bizde alışverişleri nişanlımla yapıyoruz genelde. Kayınvalidem de annem de kızım siz beğenin önemli olan o diyip karışmıyolar. bide fazla görüşemediğimiz için alışverişlere başbaşa gitmemizi destekliyolar saolsnlar:)
kızlar yaptığınız nikah şekerlerini paylaşın bize de fikir olsn bende kendim yapmak istiyorum aslında daha zamanım var nası olsa yavaş yavaş yaparm. takı kuradalesi ve iğnelik tarzı şeyleri yapmıştım bende sıkıldıkça. bide kendi gelin el buketimi de kendim yapmak istiyorum ama malzemeleri nerden alabilirm bilmiyorum. ankarada uygun nikah şekeri malzemeleri satan yerler nereler yardımcı olurmusunz kızlar?
saoll canim yaaa ya aslinda ilk defa onlarlaa ciktikk biz normalde herseyimizii mobilyalr beyaz esya falan kendi basimiza aldikk:) cok zevkliydii bizde nisanlimla ikimiz hallediyoruzz ikimiz olunca hic sorun yok amaaa bi kere hadi dedikk bunlarda gelsin dedik ahhhhh demez olaydikkkk o cildirrrdii ben cildirdimm :) ikimizin arasi acildi valla bi daha yok yok yok aman aman aman gelmesinler :)