- Konu Sahibi rashabahar
- #8.121
hmm anladım canım aleyküm slm :) yine arada uğrasın sahipsiz bırakmasın buraları :)
tmm canim solerimm :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hmm anladım canım aleyküm slm :) yine arada uğrasın sahipsiz bırakmasın buraları :)
Canım istediğin modele göre değişiyor aslında ama fiyatlar 2 TL ile 4 TL arası deişiyor.aa çok hoşmuş cnm bunlar yaa. sipariş alıyosunuzdur heralde fiyatları nedir ki bunların?
tmm canim solerimm :)))
bende geldim aranızaa :)) bnm düğünmde 6 mayıstaa cok heyecanlıyım hersey hazr sayılırrrrrrrr :)) gelnliğimide aldımm bi tek kına elbisem kaldı :)))
Kızlar kediler bir arkımızın isteği üzerine tasarlandı magnet olarak yaptık nikahta bayıldı herkes.
Diğerleri de bir kına siparişyidi kına da kızın ver erkeğin arklaırna hediyeleri :)))
Eki Görüntüle 366694 Eki Görüntüle 366695 Eki Görüntüle 366696 Eki Görüntüle 366697 Eki Görüntüle 366698 Eki Görüntüle 366699 Eki Görüntüle 366700
selam kızlar,
5 mayıs büyük gün benim içinnnnn :)
ev, eşya, yerleştirme vs... bitti de, gelgelelim ben hala gelinlik alamadım
çok kararsızım çoook...
geçen Fatih gelinlikçiler çarşısında dantelli prenses etekli bi model giydim beğendim kapora verdim... ama sonradan asıl istediğim modelin bu olmadığını anladımgeri gittim başka taşlı model vardı bu olsun dedim.. ama yok yine içime sinmediii
offf ne yapıcam ben. modaevi nisan gibi beni provaya çağıracak... aslında gelinlikçi bayanlar çok sıcakkanlı ne istersen onu dikeriz sıkma canını diyo ama ben ne istediğimi bilmiyorum
çok zayıfım ( 45 kilo ) bu yüzden prenses etekli modeller çok yakıştı ama üst kısmı nası olacak bilmiyırummm
![]()
çok güzellermiş, piyasadaki hep aynı hep aynı klasik nikah şekerleri, kına hediyeleri yerine çok iyi bir alternatif bence...
selam kızlar,
5 mayıs büyük gün benim içinnnnn :)
ev, eşya, yerleştirme vs... bitti de, gelgelelim ben hala gelinlik alamadım
çok kararsızım çoook...
geçen Fatih gelinlikçiler çarşısında dantelli prenses etekli bi model giydim beğendim kapora verdim... ama sonradan asıl istediğim modelin bu olmadığını anladımgeri gittim başka taşlı model vardı bu olsun dedim.. ama yok yine içime sinmediii
offf ne yapıcam ben. modaevi nisan gibi beni provaya çağıracak... aslında gelinlikçi bayanlar çok sıcakkanlı ne istersen onu dikeriz sıkma canını diyo ama ben ne istediğimi bilmiyorum
çok zayıfım ( 45 kilo ) bu yüzden prenses etekli modeller çok yakıştı ama üst kısmı nası olacak bilmiyırummm
![]()
iyi akşamlar herkese kıslarrrr :)
selammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kizlarrr ben geldimmm ...ama yorgunluktannnn oluyorumm... bugun kapali carsiya gittikk biz oglan icin ve kayinvalidemlerrde benim icin alisveris yaptik.. herseyimm hepsi istedigimmm gibi olduuu hepsii cok guzellerr... bindallimida aldimm haftayaa bohcalar gelioo o zaman resimleri koyarimm ayyy ole istee ama hersey cok uygunn gidecek olan kizlar varsaa size gidilecek yerlerii soyluyebilirim bilginiz olsunn
selammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kizlarrr ben geldimmm ...ama yorgunluktannnn oluyorumm... bugun kapali carsiya gittikk biz oglan icin ve kayinvalidemlerrde benim icin alisveris yaptik.. herseyimm hepsi istedigimmm gibi olduuu hepsii cok guzellerr... bindallimida aldimm haftayaa bohcalar gelioo o zaman resimleri koyarimm ayyy ole istee ama hersey cok uygunn gidecek olan kizlar varsaa size gidilecek yerlerii soyluyebilirim bilginiz olsunn
günaydın kızlarrrr...dün sinirlerim bozuldu gelinlik provasında...satarken yaparız denen hiçbir şey yapılmıyor. Gelinlik bölümüne uzun uzun yazdım(( cimrilik yapmayıp gidip pronoviastan almak varmış. Daha ordan memnun kalmayanı duymadım ama bizim Türk firmaları işte, müşteri memnuniyeti hiç önemli değil
(((
Kızlar bu kına malzemelerini erkek tarafı almıyor mu? Bende alcaktım ama nişanlım dediki bunları annem alcak dedi, iyi o zaman şunlardan alsın diye beğendikleirmi gösterdim bendE:)