2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

ay pardon şekercım unuttum ben onu... :) sen haklısın tabı canım. bide balayına karsıyım ben ya ne bıleyım. oraya verecegınız 3 4 mılyarla evımıze neler neler alıp yaptırabılırim yanı. yazık günah gıbı gelıyor bana. zaten eşın yanında olsumu senı mutlu ettımıı hergun sana balayıı

haklısın canım önemli olan başbaşa olmak zaten hep uzakta iş için nişanlılığın tadını hiç çıkaramadık biz uzaklık olunca çok zor oluyor.

haklısın canım önemli olan başbaşa olmak zaten hep uzakta iş için nişanlılığın tadını hiç çıkaramadık biz uzaklık olunca çok zor oluyor.

evet bende uzaktayım 5 saat yol var aramızda.. zorlugu cok... walla ben kocamı guleryuzle karsılayayım yemek yıyelım cok mutlu olsun o suratı asık olmasın. dünyalar benimm işte o zamna...

evet bende uzaktayım 5 saat yol var aramızda.. zorlugu cok... walla ben kocamı guleryuzle karsılayayım yemek yıyelım cok mutlu olsun o suratı asık olmasın. dünyalar benimm işte o zamna...

keşke 5 saat uzakta olsa şu an nişanlım urfada ve nişanlılığımızın yaklaşık 9 aynı ırak ta geçirdi sadece telefonla konuştuk çok ama çok zor.

keşke 5 saat uzakta olsa şu an nişanlım urfada ve nişanlılığımızın yaklaşık 9 aynı ırak ta geçirdi sadece telefonla konuştuk çok ama çok zor.

anoww o ne öyle catlardım herhalde... ben manısadayım.. allah sabır versın walla canım zor

merhaba arkadaslari araniza yeni katilmaktayim..oncelikle 2012 de evleceklere simdiden hayirli ugurlu olsun :) bende 26 eylul 2010 da nisanlandimm..hayirlisi ile 2012 mayis ayinda evlenicem ufak tefek hazirliklar basladi simdiden herkese kolay gelsinnnnnn :64:

kızlar bende aranıza yenı katıldım dugunum 13 temmuzda ve ve sımdıden heyecan bastı gelınlıkle ılgılı fıkırlerınız varsa yani her hazırlık konusunda ve herkese kolay gelsin zaman cok hızlı gecıyoo

mrb kızlar nasıl gidiyo hazırlıklar...benim düğünüm eylülde olcak eşya bakmaya başladık yavaştan.alan arkadaşlar varmı

hayırlıısı olsun cnmm

ben 9 kilo verdim 2 ay oldu diyetisyene başlayalım daha 10 kilo vercem :D istersen sana verebilirim kilolarımı :D benim doktoruma kuzenim kilo almak için gidiyor istersen bilgi alayım senin için yada doktorla görüşmek istersen bilgilerini verebilirim canım...

heyt süpersinizzz bende 74 oldum evlendikten sonra diyetisene gittiim 61 oldum simdi 64 lerde seyrediorum

kızlar bende aranıza yenı katıldım dugunum 13 temmuzda ve ve sımdıden heyecan bastı gelınlıkle ılgılı fıkırlerınız varsa yani her hazırlık konusunda ve herkese kolay gelsin zaman cok hızlı gecıyoo

hosgeldın canım aramıza.. gecıyo walla haklısın

ay cok yoruldum kizlar yaaa iki hali sildimmm bii koltukk sildimmm toz aldimmm perde astimm valla yoruldum ve canavar gibi aciktimmm hamhammmmmmmmmmm :)

Back
X