2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

o deıdgım saklama kalıpları kek kalıpları ama yandan acmalı kapamalılar kolay oluyor. tupperwarenın ipli mini şefi var bayılacaksın ona.. tezgah ıcın sekerlık kahvelık takımı. mutfak sabunluk tel raflar var kepce falan asmaya onlardan aldım ben

pilav karnıyarık tenceresiii teflon tavalar tencere tas takımı

$david-copperfield2.webp

alın size david :))))))))))))))9 :9::9::9::35::35::35::36::36:

o deıdgım saklama kalıpları kek kalıpları ama yandan acmalı kapamalılar kolay oluyor. tupperwarenın ipli mini şefi var bayılacaksın ona.. tezgah ıcın sekerlık kahvelık takımı. mutfak sabunluk tel raflar var kepce falan asmaya onlardan aldım ben

Ben bunları bilmiyordum hiç telaşım artiyo :))

Ben bunları bilmiyordum hiç telaşım artiyo :))

tatlım daha cok var mutfak için .. ben bunları bıtırdımde dekarosyana gectım.. ben mumları couk sevıyorum mesela mutfagımada 3 tane top mumlardan ve 1 tane camlı mumluk aldım :D daha yardım edebılırım sen sor ben sayayım :D

elimle actım kalbi.. elimle çizdim aşk... BU YAZ BÜTÜN AŞKLAR ERDİ...senin yine kalbın tas... kopun hadi gelincikler...:D:D

tatlım daha cok var mutfak için .. ben bunları bıtırdımde dekarosyana gectım.. ben mumları couk sevıyorum mesela mutfagımada 3 tane top mumlardan ve 1 tane camlı mumluk aldım :D daha yardım edebılırım sen sor ben sayayım :D

aslında alınan çok eşyam var ama bu ayrıntılar pek yok bi alma diyolar nereye gidiceğin belli değil diyolar bi al almadan olmaz diyolar bilemedim bende ne yapsam :) bende bayılırım mumlara çok hoş oluyorlar:):)

başbaşa kaldık canım gitmiş herkes :D

Back
X