- Konu Sahibi rashabahar
- #9.021
çok tşk ederim cnm ya
uyku neyin tutmuyo aynen ....oo seninde az kalmış bende sonra seni gelin ediyoruz desene=)=)
evet 26 nisan kına 28 nisan düğün...sonra kızları göndereceğiz buradan tek tek:)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok tşk ederim cnm ya
uyku neyin tutmuyo aynen ....oo seninde az kalmış bende sonra seni gelin ediyoruz desene=)=)
evet mykonos ve santorini istiyorum ben:))))
yaaaa boyacı erkek di mi, onların konuşması lazım ama yok:))) bende bu aralar tesisatçıyla muhatabım maalesef:))))))))))))
benim daha 2 haftam olduğu için uykum gelebilir di mi:))))) iyi geceler herkese
:))))))))))))))) bizimdee dans tecrubemiz 1 kere olduu kuzeninin dugunundee 3 yil aradan sonra ilk defa dans ettik inan oda bende heycandann tirtir titredik bole bisey olamaz yaa :))) benimki hic hic oynamayi bilmezzzz bilmiyorum napicaz arada oynamasini ogretiyoum ama durum vahimm :) Ada Hotel buna bak derim
benden sonra senden de resim ve detaylar bekleniyor haberin olsun bebis=)evet 26 nisan kına 28 nisan düğün...sonra kızları göndereceğiz buradan tek tek:)))
düşünsene canım yaa 5 dk önce evlenmişsin imzalar falan atılmış zaten şoktasın kalk dans et süper bi an iki kişi içinde düşününce heyecanlandım yaa
benimki oynamayı biliyoda işine gelmiyo damatmış o belli bi karizması varmış o gece herkesin içinde oynamazmış içince kim oynamıcak görcez artık![]()
benden sonra senden de resim ve detaylar bekleniyor haberin olsun bebis=)
benim daha 2 haftam olduğu için uykum gelebilir di mi:))))) iyi geceler herkese
valla benimkide hiç oyanamayı bilmiyo
öğreteyim diyorum yok diyo bende tabanlarım şişene kadar oyanayan biriyimdir artık nolcek bilmem =)=) kıslar bende kaçar molum yarın kına gözlerim şişmesin zaten şu aralar morluk oluştu iyice deli olacam ya =(((
öptümm
iyi geceler gelinciklerr nasılsınızz :)
aynennn harikaaaaa olurr ay heycanlandim simdi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :))))))))))))))) valla duugn gunu gelsindee bakarsin senden once piste girmis oynarr:)
iyi geceler gelinciklerr nasılsınızz :)
hosgeldinnnnnnnnnnnnnnnnn iyiizzz sen nasilsin bakalimmmm
evet heyecanlandım bendeoynucaz yaa bi kere evleniliyo gelinliğinde düğnümünde bekar son geceminde tadını çıkarcam bi güzel
![]()
hoş geldin şekerim konuşamadık bugün yarın akşam konuşalım mutlaka gelişmeler var bende
sen nasılsın tatlım ?
hosbulduk canım hayret sen topıktesın bu kadar şaşırdım uzun kalmıyorsun genelde.. evın nasıl oldu basladınız mı bırseylere..