- 1 Mart 2012
- 3.422
- 21
- 108
- 39
- Konu Sahibi rashabahar
- #10.041
kızlar herkese iyi geler yarın kız bakmaya gitcem abime uyumam lazım görüşürüz 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
burdayım tatlım olmadı msn de yetişiyoruz birbirimize![]()
tesekkur ederim canim insallah cumlemizCok güzelmis masAllah :)
Hayalinde ki gibi bir gelin olursun insaAllah.
Mutluluklar dilerim :)
kiz sehkerr :) mesaj kutun doluymussss bosalt orayiiii :))))))))))))))))))))))))))))))))))))
çok sükür bende burdayım:) napıyosunuz hazırlıklar ne alemde gecen arastrıırken kına gecesı için farklı bişey buldum benım hoşuma gıttı sızın gıdermı bilmem bı arkadas uzun oneo sakızlarınaın uzerıne gsel sozler yapıştırmış darısı senın basına-ayagına sağlık gıbı kapıda gelenlere şeke nıyetıne onu vermış kınada cok hosuma gıtı farklı koyduğu kabı suslemış kolanyagıfalan hosuma gıttıı benımde:))
Hos geldin hfceren, fotografci da ayarlamisiniz gözünüz aydin :)
Evet hos bir düsünce farkli bir sey olur gercekten.
Benim acimdan bir ev eksigimiz var onun disinda ufak detaylar eksik mesela dans müzigi gibi :)
çok sükür bende burdayım:) napıyosunuz hazırlıklar ne alemde gecen arastrıırken kına gecesı için farklı bişey buldum benım hoşuma gıttı sızın gıdermı bilmem bı arkadas uzun oneo sakızlarınaın uzerıne gsel sozler yapıştırmış darısı senın basına-ayagına sağlık gıbı kapıda gelenlere şeke nıyetıne onu vermış kınada cok hosuma gıtı farklı koyduğu kabı suslemış kolanyagıfalan hosuma gıttıı benımde:))