• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Gelinciklerinin Yılbaşı Dostluk Çekilişi

Bende bi su işlerimi halledeyim kafamı toplayım kahvemi alayım geliyorummmmmmmmmmmmmm

Kızçeler birşey soracağım. Merakımı af buyurun:34: Şimdi kargo parası gönderene mi ait olacak(bence gönderene ait olmalı) veee ayrıca hediye konusun da bir alt limit üst limit belirlendimi ben kaçırmış
olabilir miyim acaba konuşulduysa bana da dermisiniz birşeyler:26:

gece kuşum bununla ilgili bi açıklama yapmadı sanırsam kaçırmadıysam şayet ama bncede gönderen ödemeli daha mantıklı , bide limit yok bildiğim kadarıyla gönlümüzden ne geçerse artık diye biliyorum ..

çalışmalar devam ediyor tatlım :9:
benim üst taraf sizinkine hiç benzemio o zaman:23::1:

hadi ya neyse aramızda çıksın bi iki tane :52: olsa bi dert olmasa bi dert :1::1:

Bende bi su işlerimi halledeyim kafamı toplayım kahvemi alayım geliyorummmmmmmmmmmmmm

bekliyoruzzzzzz canımcımmm :46:

balıııım bi limit yok herkes gönlünden geçen kesesine uyan 1den sonsuza miktarlarla olcak:42::42:
kargo hediye yollayanın olmalıdır sonuçta snn hediyen gidiyo

Canım dostlarım,
Korkunun ecele faydası yokmuş, o yüzden artık bu satırları defalarca silip yazdıktan sonra son haliyle paylaşıyorum…
Gerçek ismim, nickim ve face ismim topik camiasında büyük bir kafa karışıklığı yaratsada, sanırım artık beni de sevmeye ve kabullenmeye başladınız :1:
Zaten kardeşim de yok benim, sizden başka:14:

Ben 1984’ün sıcak bir yaz gününde doğmuş , ikizler burcu bir hatunum. Yükselenim akrep.. İki burcunda özelliklerini taşıyorum, yani karmakarışık dengesiz biriyim :60:
Bir şirkette hemşireyim.

Bildiğiniz gibi nişanlıyım, eylül-ekim gibi evlenmeyi umut ediyorum… 9,5 aydır asker yolu bekliyorum ve şafak 166…:72:
Ruhum da bedenim de bu askerlik yüzünden iyice yaşlandı sanki.

Boyum 1.57, kilom 57. Son yıllarda ömrümün en şişman günlerini geçiriyorum:1: Ama oldum olası Feriha kadarcıktım :60:
M ya da L beden giyiyorum. Bazılarınızın dediği gibi üst kısmım pek ufak değil, 90’dır kendileri :1: Fotolarımdan da gördünüz zaten az çok :34:
Ayakkabı numaram abiyelerde 35-36, sporlarda 36-37.
Yemek yemeyi çok severim, özellikle hamur işi, börekler, mantılar, tatlılar fln…
:56:Şekerparenin hastasıyım..

Yüzmeyi, yürümeyi çok severim. Son 1 yıldır yüzemesem bile denize bakmak bile, kokusunu duymak bile huzur verir, mutlu eder beni…
Kitap okumayı, film izlemeyi (askerlik başladı başlayalı dizi izlemeyi de tabi), müzik dinlemeyi seviyorum. Yeşilçam filmlerine bitiyorum, Gülşen Bubikoğlu idolümdür :69: Her tür müziği dinlerim, kulağıma hoş geldiği sürece, ki biz buna yaşlanmak diyoruz… Gençken rock dinlemeyeni bizden saymazdık… Ama Şebnem Ferah ve Duman’ı hala severim…
Kahvenin her türlüsü vazgeçilmezimdir. Özellikle Türk kahvesi, Sütlü nescafe ve latte…
Kahve içmeden güne başlayamayanlardanım…
:68::68::68:

Takı takmayı severim, kıyafetimle makyajımla illa ki bişeyimle uydurmaya çalışırım…
Makyajın her türlüsünü severim. Kocişim biraz ambargo koydu ama yine de yerine göre yapmaya devam ediyorum… Biraz da ruh halime bağlıdır, giyimim de makyajım da takılarım da :27:
Oje sevmekle birlikte kocişim koyu sevmediği için sadece açık uçuk renkleri tercih edebiliyorum..
Bazen çok şık çok bakımlı olurum, bazen çok paspal takılırım… Bazen klasik giyinirim, bazen de spor..
Bazen belirgin makyaj yapmak ister canım, bazen de tek bir kalem yeter..
Bazen cıvıl cıvıl giyinirim rengarenk, bazen de sade ve koyu renkler…..
İkizlerim işte, bi dakikası bi dakikasını tutmayanlardan :1:
Ama genel olarak süsü severim.:115::12:

İç çamaşırına da bayılırım, her daim alt üst uyumlu olmasına dikkat ederim :23: :23:
Çeyizime süslü püslü gecelikler çamaşırlar alır alır koyarım, lazım olacak die :23:
Gecelik ve pijamaların pamuklu ve seksüü olmayanlarını da severim, onlarla tv-kahve-kociş keyfi yapmayı da :69:
İnternetten alışveriş yapma tutkum vardır, özellikle canım sıkkın olduğunda alışveriş sitelerinden boş çıkmam, kendimi kaybederim :60:
Giyim kuşam, takı, ev tekstili, mutfak gereçleri, züccaciye, dekorasyon vb. ilgi alanıma girer ve deli gibi çeyiz alışverişi yaparım :1: :52:
Çeyiz tutkusu hepimizde aynı sanırım :1:

Sevdiğim renkler mercan, mavinin tonları, siyah, beyaz vee vazgeçilmezim mürdüm ve koyu mor tonları… Mor eşyalara yatıya bile giderim :1:
En ufak bir şeyden bile mutlu olmayı bilirim… Romantiğimdir, süprizi severim. Hediyeleşmeyi de severim, hele sizden, herhangi birinizden gelecek hediye benim için çok çok özel olacak…:70:

Ben zaten daha şimdiden çok mutluyum, o yüzden bana hediye alacak arkadaşım acaba beğenir mi die sakın kasmasın kendini…
Siz benim canlarım, dostlarım, hatta kardeşimsiniz… Sizi seviyorum kızlar:16::16:

Son düzenleme:
Evvvetttttt sıra geldi bana bende yarısmaya izmirden katılıyorum:34:30-06-1986 dogumluyumm yani tam bir yengec burcuyum 1.70 boyunda 54,5 kiloyum simdi (asagıya inip tartıldım sırf sizlere dogru bilgi verebilmek adına)ayak numaram 38 bedenim genelde S ve M üst kısım bende yok diyemicem 85-90 giyiyorum:17::17: 2008 kasım ayından bu yana nişanlıyımm artık evlenelim gari modundayımm tabi bundan öncede bi 3 senelik flört dönemimz varr ondan sonraaaa ben bi evin tek cocugum ama artık birsürü kardesimmm oldu kk sayesindee:kkk::kkk::kkk:suaralar hayatımda olan en güzel sey sizleri tanımak oldu elimde tel yada pc basında bi aglayan bi sırıtan tip olarak hayatıma devam ediyorumm gelelimm nelerden hoslanır bu kız neler yapar bos zamanlarında ;Giyinmeyi cok severim ahhh ahh eskiden heraksam elimde bi torbayla giderdim eve annemdee yinemi kıyafet aldın karı kocamı yapcan bukadar kıyafeti derdi şimdilerde iseee harıl harıl ceyiz alısverisi içerisindeyimm bunuda sizlerden en iyi kimse bilemez zaten onun dısında müzik dinlemeyi film izlemeyi tiyatroya gitmeyi cok severim en sevidiğim renk başta mavi ve tonları olmak üzere uçuk pembe vizon rengi tercih ederim ev esyalarında ilk baslarda beyaz ve kırmızı agırlıklı alıyordum sonra bir anda mavi ye dönüş yaptım ortaya karısık bişiler oldu genelde renkli cıvıl cıvıl seyler ilgimi cekmiştir zaten söylememe gerek yoktur bilirsiniz Kelebek tutkumu kelebekli birsey gördüm mü hiç dayanamam ve sonunda o benim olur odamda duvarımda kocaman bir kelebek asılı sayısız kelebekli küpem ve aksesuarım vardır seviyorumm ben bu hayvanıı napayımm daha önce kelebekmiyidim bilmem :52::52:onun dısında tüm kızların oldugu gibi ayakkabı oje veee canta manyaklıgı bendede varr biz birbirmizi bulmuusz heraldee masallah bizeee:nazar::nazar:

Kısacası kızlarrr aklıma geldiğince yazdım ve rahatladım ohhh beee bende böyle birsiyim işteee bana hangi kuzucugum cıkarsa cıksın sadece sunu bilsin benim için asla kendini zorlamasın en ufak bi sakızdan bi sekerden bile mutlu olan bir tip olarak ve maneviyata sizler gibi önem veren birisi olarak aradan yıllar gectikten sonra allah uzun ömürler versin hala görüselim inş.. yıllar sonra o hediye bende aynı anlamında ve yerinde olur şimdiden yapımda ve yayında emegi gecen herkese tsk eder hepinizi gocaman gocaman öperimmm:16::16::16::16:

NOT:Yazmayı unuttugum birsey olursa lütfen sorunuzz:34::34:

Canım dostlarım,
Korkunun ecele faydası yokmuş, o yüzden artık bu satırları defalarca silip yazdıktan sonra son haliyle paylaşıyorum…
Gerçek ismim, nickim ve face ismim topik camiasında büyük bir kafa karışıklığı yaratsada, sanırım artık beni de sevmeye ve kabullenmeye başladınız :1:
Zaten kardeşim de yok benim, sizden başka:14:

Ben 1984’ün sıcak bir yaz gününde doğmuş , ikizler burcu bir hatunum. Yükselenim akrep.. İki burcunda özelliklerini taşıyorum, yani karmakarışık dengesiz biriyim :60:
Bir şirkette hemşireyim.

Bildiğiniz gibi nişanlıyım, eylül-ekim gibi evlenmeyi umut ediyorum… 9,5 aydır asker yolu bekliyorum ve şafak 166…:72:
Ruhum da bedenim de bu askerlik yüzünden iyice yaşlandı sanki.

Boyum 1.57, kilom 57. Son yıllarda ömrümün en şişman günlerini geçiriyorum:1: Ama oldum olası Feriha kadarcıktım :60:
M ya da L beden giyiyorum. Bazılarınızın dediği gibi üst kısmım pek ufak değil, 90’dır kendileri :1: Fotolarımdan da gördünüz zaten az çok :34:
Ayakkabı numaram abiyelerde 35-36, sporlarda 36-37.
Yemek yemeyi çok severim, özellikle hamur işi, börekler, mantılar, tatlılar fln…
:56:Şekerparenin hastasıyım..

Yüzmeyi, yürümeyi çok severim. Son 1 yıldır yüzemesem bile denize bakmak bile, kokusunu duymak bile huzur verir, mutlu eder beni…
Kitap okumayı, film izlemeyi (askerlik başladı başlayalı dizi izlemeyi de tabi), müzik dinlemeyi seviyorum. Yeşilçam filmlerine bitiyorum, Gülşen Bubikoğlu idolümdür :69: Her tür müziği dinlerim, kulağıma hoş geldiği sürece, ki biz buna yaşlanmak diyoruz… Gençken rock dinlemeyeni bizden saymazdık… Ama Şebnem Ferah ve Duman’ı hala severim…
Kahvenin her türlüsü vazgeçilmezimdir. Özellikle Türk kahvesi, Sütlü nescafe ve latte…
Kahve içmeden güne başlayamayanlardanım…
:68::68::68:

Takı takmayı severim, kıyafetimle makyajımla illa ki bişeyimle uydurmaya çalışırım…
Makyajın her türlüsünü severim. Kocişim biraz ambargo koydu ama yine de yerine göre yapmaya devam ediyorum… Biraz da ruh halime bağlıdır, giyimim de makyajım da takılarım da :27:
Oje sevmekle birlikte kocişim koyu sevmediği için sadece açık uçuk renkleri tercih edebiliyorum..
Bazen çok şık çok bakımlı olurum, bazen çok paspal takılırım… Bazen klasik giyinirim, bazen de spor..
Bazen belirgin makyaj yapmak ister canım, bazen de tek bir kalem yeter..
Bazen cıvıl cıvıl giyinirim rengarenk, bazen de sade ve koyu renkler…..
İkizlerim işte, bi dakikası bi dakikasını tutmayanlardan :1:
Ama genel olarak süsü severim.:115::12:

İç çamaşırına da bayılırım, her daim alt üst uyumlu olmasına dikkat ederim :23: :23:
Çeyizime süslü püslü gecelikler çamaşırlar alır alır koyarım, lazım olacak die :23:
Gecelik ve pijamaların pamuklu ve seksüü olmayanlarını da severim, onlarla tv-kahve-kociş keyfi yapmayı da :69:
İnternetten alışveriş yapma tutkum vardır, özellikle canım sıkkın olduğunda alışveriş sitelerinden boş çıkmam, kendimi kaybederim :60:
Giyim kuşam, takı, ev tekstili, mutfak gereçleri, züccaciye, dekorasyon vb. ilgi alanıma girer ve deli gibi çeyiz alışverişi yaparım :1: :52:
Çeyiz tutkusu hepimizde aynı sanırım :1:

Sevdiğim renkler mercan, mavinin tonları, siyah, beyaz vee vazgeçilmezim mürdüm ve koyu mor tonları… Mor eşyalara yatıya bile giderim :1:
En ufak bir şeyden bile mutlu olmayı bilirim… Romantiğimdir, süprizi severim. Hediyeleşmeyi de severim, hele sizden, herhangi birinizden gelecek hediye benim için çok çok özel olacak…:70:

Ben zaten daha şimdiden çok mutluyum, o yüzden bana hediye alacak arkadaşım acaba beğenir mi die sakın kasmasın kendini…
Siz benim canlarım, dostlarım, hatta kardeşimsiniz… Sizi seviyorum kızlar:16::16:

ayy fenalık geçircimmm sandım şekerimm nasıll yazdın gııı walla sankim kaç yıldır tanıyom gibim oldu neyse eline sağlıkk terledim ha :52::52:

Şimdiye kadar size katılmadığıma çok üzüldüm şimdi :43:
İyi eğlenceler gelinciklerr :5:

ayyy ne güselllll tanışmışşş herkesss beee:nazar::nazar: soluuksuzzz okudum vallaa:16: çok merak ediorummm kimee alacağımııııı her okuduğum hatunumaa bişiler alasım geldi vallaa:9::9::9:

ayyy ne güselllll tanışmışşş herkesss beee:nazar::nazar: soluuksuzzz okudum vallaa:16: çok merak ediorummm kimee alacağımııııı her okuduğum hatunumaa bişiler alasım geldi vallaa:9::9::9:
aynen rosaam yaa, şimdi hepinizi 40 yıldır tanıyorr gibiyim hee :9::16:

:16::16: hepinizin gönlü güzel yaaa hediyeye gerek mi kaldıı?? bende herkezin durumunu okurken.. herkeze bir hediye seçtim kafamdan :)

Back
X