• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Gelinciklerinin Yılbaşı Dostluk Çekilişi

adam yerine koyup birinin resmine yorum yaptımda g... kalktııı ... ağlamayaqcağımmm aşalık o....... :47:

iyi diyonuz o gönderseydi keşkem de ufak değil ki anam bir de erkek olunca uğraşmaz eşek sıpası 19 yaşında:1: öyle olunca kendi heyecanımdan azalttım napam:1:

elifcim bilmiorum ekli misin kuzum ama yok sanırımm

pinkcim ekle beni sen

anladım kuşum ozman beklicez mecbur çünkü facem donuk benim ..

Toplam 11 kullanıcı konuyu okuyor. (11 üye ve 0 ziyaretçi)
pnrkrdnz, LamEliff+, gulsengo+, balbtb+, pink_love+, GeCe_KuSu+, DeryaW+, Gasoline+, Thetis, nyu+, edasummm

Ahahahaha topik tavan yaptıı :32::32::32::32:
ee heyecan da tavan yapınca tabi :1:

hem çok mutluyum sizden dolayı hemde çok kırgın ve ağlamaklıı :14:
.............
pinkim benim sıkma canını, görme duyma her kim ne diyorsa :36::36:

elif heyecandan bayıldı bile ben arkedeşiyimmm :52: :9::9::9::9::9:
:60::60::60: ay ben bunu şimdi gördüm, Allah seni ne etmesin kız :60::60:

pink love nin facesi varmış beim 10 dk sürem dolmadı biriniz benim adımı özeline mesaj gönderin bir de profil fotomda nişan fotosu olduğunu bir de çok tatlı olduğumu:60: söleyin de eklesin beni ordan msej atıyım:1:
delisin kızım deliiiiiiii, ama bir de çok tatlı :60:

Herkese mesajlarını gönderdimm üstümden yük kalktı hala heyecanlıyım yaa ben de kurbanımın özelliklerini not aldımm çantama koydumm alışveriş başlasıınnnn:1:

gecemmm kuşummmm bana bu heyecanııııı yaşattığın içinnnnn çoookk tşkkkk ederimmm...kimee hediye alaağımıııı öğrendimmmmm:62::62::62::62:

mektuplarımısınnn üstünee parfümümüsü sıksakmıııı:9::9::9::9::9::9::9::9:

ee heyecan da tavan yapınca tabi :1:

pinkim benim sıkma canını, görme duyma her kim ne diyorsa :36::36:

:60::60::60: ay ben bunu şimdi gördüm, Allah seni ne etmesin kız :60::60:

delisin kızım deliiiiiiii, ama bir de çok tatlı :60:

hehe tam kız şaka yaptım valla benim ben elüf bak parolayı sölüyom kırmızı don :52::52:

canım kurbancığımı bende öğrendimm :92: :81::81:

Sık parfümm sık :1:

ben size teşekkür ederim canlarr:69:

Herkese mesajları ilettim heyecan dorukta,şimdii de alışveriş başlar artık :1:

Ay ben orucumu açmayı unuttummm ahhahaha :1:

Kızlar tekrar ediyorum tikkat tikkatttttttt:72::72::72:

yılbaşı anlamına uygun herkes alacağı hediye dışında bir tane kırmızı don iliştirecek pakete bir de mektup veya not olayını unutmayalım canlarrr:69:

gecemmm kuşummmm bana bu heyecanııııı yaşattığın içinnnnn çoookk tşkkkk ederimmm...kimee hediye alaağımıııı öğrendimmmmm:62::62::62::62:

mektuplarımısınnn üstünee parfümümüsü sıksakmıııı:9::9::9::9::9::9::9::9:
rosaamm, olaaaarrr :12:

hehe tam kız şaka yaptım valla benim ben elüf bak parolayı sölüyom kırmızı don :52::52:

canım kurbancığımı bende öğrendimm :92: :81::81:
heh parola tamam :1:

kızlarrr sesiniz kesildi birden okuyun okuyun kurbanınızın yazdıklarını sizi gidiler siziiiiiii :1::1:

Kızlar gözüm kararrıyoo, başım dönüyooo, sabahtan beri ekrana bakıyorummm, ama kurbanımı öğrendiğimden beri daha çok okuyp araştırasım var :1:
Az kaldı, 10 dk sonra kaçıyorum:10:

bende her şeyi tasarlamıştım kafamda hepsi dağıldı beaa

lşimdi gene panik yapıp hediye düşünmeye başladımdı yaaa :52:
nolcak benim bu halim

kızlarrr sesiniz kesildi birden okuyun okuyun kurbanınızın yazdıklarını sizi gidiler siziiiiiii :1::1:

derin bir araştırmadayıs canımcımmm:23::23::23::23::23::23:ben acıktımmm bidee:56::56::56::56::56:

bu aradaa yağmur yağıo dışarı çıkıcaktım fosss olduuu:51: ne var bu akşam tv de acabaa çayy içipp tv izleyeceğimmm:51:

öğrendim mutluyum huzurluyum bu hafta hediyemi alıp yılbaşına benim donumlan girtmesini sağlıcam:9::9:
tabi kullanılmış olmıcak:9::9::9::9:

Back
X