2012 haziran anneleri hangi haftada kaç kilo aldı?

Dün akşam üstü ilacım bittiği için almaya gitmiştim kiloma baktım 65 kiloyum......şimdiye kadar 12 kilo almışım doğuma 4 5 haftam var ve 2 3 kilo daha alırım heralde

Simdi tartildim ve 71 kilo olmusum. Daha 7 haftam var :18: insallah 75 i gecmem

şaka gibi yaa
son 3 gün her sabah bir öncekinden yarım kilo fazla çıktım
3 günde 1,5 kilo almış gibi görünüyorum
mümkün mü bilemiyorum
eğer tartılar yalan söylemiyorsa 33. hafta ve 15 kilo almışım
oldum 68

kocisi ise gecirdim bi tartilayim dedim 36+1 de 5 kilo 700 gram almis olarak gozukuyorum bu gidisle en fazla 8 kiloyla tamamlarim insallah.

ilk cim vallahi tebrikler,süper ilerliyorsun senin yanında bizimki biraz çok ama 33+1 de 8 kilo 500 gr almış bulunmaktayım,umarım 12yi geçmem:26:

valla ıkınız de supersınız.gerçi kaç kılo ıle hamıle kaldınız bılmıyorum onunla da ılgılı olabiliyo kılo alımı dıyolar ama ne olursa olsun çok ıyı.bebk de geliştikten sonra no problem:) ben 35.haftamdayım ve tam 12 kg aldım.
cuma gunu yaşadıgım tartı şokundan sonra noldu bılmıyorum ama 3 gundur normale döndum hem de yediğim halde.ılk hamılelıgıkde aldıgım 21 kg dan sonra 12 bana super gelıyo.

ben 54 ile hamile kaldım,boy 160 şimdi 62,5 oldum..bana da erkek bebek olduğu iiçn az kilo almış olabileceğim söyleniyor..ama ben de doğumdan sonra 50ye düşmek için çaba sarf edeceğim,evlendiğim de 48 kilo idim çünkü o günleri özledim

bende 68 ile hamile kaldım bu sabah 73,700 çıktım boyum 1.70. bende evlendiğim zaman 54tüm efkarlandım bende

Son düzenleme:
eee hamılelık öncesı de supermiş kılonuz.tebrık ederım valla sizi.ben de 54,5 le hamıle kaldım boyum 1.65 şimdi 66,5 oldum.

bence seninki de güzel,boy var sizde hem:)neyse öyle ya da böyle geldik sonuna,sağlıkla doğsunlar da gerisi kolay:)

neyse ya üzülmüyorum artık
53 kilo 168 boyla hamile kaldım
şimdi boyuma ulaştı kilom
okuldan bir arkadaş sormuştu kaç kilo aldın falan iye
daha boyuna bile ulaşmamış kilon git gözüm görmesin eni demişti de
15 kilo ile rekor bende galiba

vallahi dediğim gibi siz de boy var,8-10 cm yani...dediğim gibi sağlıklı olsnlar da doğumdan sonra hep bereaber veririz kilo

Merhabalar,
53le başladık şuan 37 haftanın içindeyım 65 kiloyum 12 kg almışım waaoowwww :)
Kızım da 10 kg almıştım halbuki...

boyum 1 73 kilom başlangıçta 70 şimdi 79. 9 kilo almışım. sebze ağırlıklı beslendim hamur işi yok denecek kadar az tükettim. bebeğimün kilosu 2.500 boyu doktor böyle giderse 55 cm bulur dedi. Rabbim hepimizin yavrularını sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin.

bu aralar bol bol hamur işi tüketiyorum
beyaz ekmek yiyorum
beslenmeme dikkat etmiyorum
vee sonuçç 16.7 kilo
aldım şişkoyum mutluyum
doğumdan sonra vereceğim umutluyum

36.haftama gırdım ve gecen cumadan bu cumaya hiç kg almamışım kılosuz gecen koca 7 gun.inşallah böyle devam eder...

34+0
78,5 oldum, toplamda 16,5 kilo almış oldum, birkaç hafta bu kiloda takılsam bari
ama artık hiç dikkat etmiyorum, son ay diye iyice saldım, özellikle akşam yemeğinden sonra dondurma, kuruyemiş meyve sıralıyorum valla :))
bir daha ne zaman böyle iştahla yemek, tatlı yerim ki, eskiden obur insanlara şaşardım, sürekli bişeyler atıştıranlara hayret ederdim,
demek ki olabiliyormuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…