2012 haziran anneleri

edaack

yusuf emrem...
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2011
642
0
66
Elazığ
4+2 günlük hamileyim ve hesaplamalara göre nasip olursa haziran annesiyim, bu heyecanı gelin hep birlikte yaşayalım...

selam bende 4 hafta 1 gunluk hamıleyım bugun ogrendım b hcg 117.5 cıktı cok heyecanlandım devamının saglıklı ve guzel olmasını dılıyorum

hayırlı olsun canım, Allah sağlıkla kucağına almayo nasip eder inşallah, ,ilk günler dikkatli olmamaız gerekiomuş bak ben etmedim risk oluştu çok dikkatli ol sakın yorma kendini.

Selam kızlarr :3::3: Benimde sat iim 26.08..SAT a göre 5+2 lik hamişim bende..Bugüne kadar mide yanmalarım haricinde bi sıkıntım yoktu.Sabah bi bulanti :14::14: Valla ben 9 ay aralıksı kusmayada razıyım yeterki kucağımıza gelsin sağ salim.Perşembe kontorlüm var..Sizlerde durumlar nasıl? :69::69: Hepimizin göbişine melek konsunn :69::69::69: :49::49::49:

merhaba kızlar,
bende bu ay çift çizgiyi görerek hamile olduğumu anladım:1:

bugün 5 haftalık oluyor sat.ım 28 ağustos.

önümüzdeki c.tesi ilk kontrole gideyim diyorum 6 haftalık olacak nerdeyse,siz ne zaman gideceksiniz ?

merhaba kızlar,

önümüzdeki c.tesi ilk kontrole gideyim diyorum 6 haftalık olacak nerdeyse,siz ne zaman gideceksiniz ?

Hayırlısı olsun cnm :69: benimde sat 26 ağustos.ben öğrendiğim gün gittim ama bi hafta sonra tekrar gel bakalım yine dedi.Bu perşembe tekrar çağırdı beni.Bence Çok gecikmeden git derimm :49:

Hayırlısı olsun cnm :69: benimde sat 26 ağustos.ben öğrendiğim gün gittim ama bi hafta sonra tekrar gel bakalım yine dedi.Bu perşembe tekrar çağırdı beni.Bence Çok gecikmeden git derimm :49:

canım ben şimdi gitsemde,kesin bişey anlaşılmicak ve bi hafta 10 gün sonra gel dicek :1: sürekli git gel yapıp stres yaşamak istemiyorum.

c.tesi keseyi ve bi ihtimal bebeği görebiliriz inşallah.

benim birde 3 yaşında bi kızım var:8:

canım ben şimdi gitsemde,kesin bişey anlaşılmicak ve bi hafta 10 gün sonra gel dicek :1: sürekli git gel yapıp stres yaşamak istemiyorum.

c.tesi keseyi ve bi ihtimal bebeği görebiliriz inşallah.

benim birde 3 yaşında bi kızım var:8:

tatlım o konuda haklısın.ben perşembe gittim öğrendiğim gibi bana nokta görünüyo dedi :1::1: dediğin gibi yapmak en doğrusu aslındaa :34::34: oyyhh maşşallahh ikinci bebişmi geliyo :49::49::49:

evet canım ikinci bebiş geliyor inşallah :64: hayırlısı olsun hepimiz için.

umarım hepimiz keseleri bebişleri görür ve sağlıklı bi hamilelik dönemi geçiririz.

bu arada ben kaç gündür çiğ köfte ve turşuya sardım acayip canım istiyor,bugün yine almayı düşünüyorum mesela:66:

yarında kısır yaparım şöyle acılı bol limonlu ve yanında salatalık turşusu tabi :9:

varmı sizin canınızın çektikleri ??

evet canım ikinci bebiş geliyor inşallah :64: hayırlısı olsun hepimiz için.

umarım hepimiz keseleri bebişleri görür ve sağlıklı bi hamilelik dönemi geçiririz.

bu arada ben kaç gündür çiğ köfte ve turşuya sardım acayip canım istiyor,bugün yine almayı düşünüyorum mesela:66:

yarında kısır yaparım şöyle acılı bol limonlu ve yanında salatalık turşusu tabi :9:

varmı sizin canınızın çektikleri ??

Amin cnmmm :nazar::nazar::nazar: canım çiğköfte yiceksen etsiz ye mutlaka.doktorum öyle dedi bana..Valla canım ben hep tuzlu yiyorum :1::1::1: Şimdilik tatlı görünce yiyesim gelmiyo..Rahimime düştüğünden beri mide yanmam çok vardı.Hala da var ama bugün bulandı hep :77::77: Valla 9 ay kusabilirim yeterki sağlıklı olsunn :1:

evet canım etsiz çiğköfte,sucuk salam sosite yok.

öyle canım onların sağlığı iyi olsunda biz sıkıntı çekelim hiç önemli değil.

Selam kızlarr :3::3: Benimde sat iim 26.08..SAT a göre 5+2 lik hamişim bende..Bugüne kadar mide yanmalarım haricinde bi sıkıntım yoktu.Sabah bi bulanti :14::14: Valla ben 9 ay aralıksı kusmayada razıyım yeterki kucağımıza gelsin sağ salim.Perşembe kontorlüm var..Sizlerde durumlar nasıl? :69::69: Hepimizin göbişine melek konsunn :69::69::69: :49::49::49:

merhaba kızlar,

topiğimize hoşgeldiniz kızlar, ikinizinde bebişleri hayırlı olsun, sağlıkla kucağımıza alırız inşallah meleklerimizi. benim de sat:28 ağustos bu sıralar lekeler var ama düşük riskiymiş çok korkuyorum, dikkatli olun siz de sakın ağır iş yapmayın, çok üzülürürsünüz sonra.

topiğimize hoşgeldiniz kızlar, ikinizinde bebişleri hayırlı olsun, sağlıkla kucağımıza alırız inşallah meleklerimizi. benim de sat:28 ağustos bu sıralar lekeler var ama düşük riskiymiş çok korkuyorum, dikkatli olun siz de sakın ağır iş yapmayın, çok üzülürürsünüz sonra.

canım seninde hayırlı olsun bebişin, sat.larımız aynı :)

doktora söyledinmi canım lekelenmeyi progestan veriyolar genelde.biz elimizden gelen özeni gösterelimde gerisi allaha kalmış artık,inşallah sorunsuz geçer sonuna kadar.

canım seninde hayırlı olsun bebişin, sat.larımız aynı :)

doktora söyledinmi canım lekelenmeyi progestan veriyolar genelde.biz elimizden gelen özeni gösterelimde gerisi allaha kalmış artık,inşallah sorunsuz geçer sonuna kadar.

teşekkürler canım, evet aynı satlar doğumlarda aynı gün olur artık arkadaş olur bebişler :) dr.a danıştım progestan kullanıyorum hatta bir gece hastane de bile yattım :(

Canım bol bol yat dinlen.Dizlerinin altınada yastık koy hafif..Bol bol dinlenmek lazımm

Sevgili haziran ayı anneleri, bende sat'a göre 4 hafta, 1 günlük hamileyim :) Şu anda regl sancısı gibi devam eden bir sancım ve akıntım dışında bir şikayetim yok çok şükür. Doktorumla konuştm, haftaya cumartesi günü çağırdı beni. O zamana kadar folic acide devam etmemi, çiğ et, sucuk, salam, pastırma yemememi tembihledi. Söylediğine göre cinsel ilşkiye veya spor yapmaya devam edebilirmişim ama ben hayırlısıyla bebeğimin kalp atışlarını duymadan hiçbirini yapmaya niyetim yok... bu arada bir sorum olacak; profilime hamilelik bilgisini nasıl ekleyebiliyorum acaba?Ayrıca herkesi tebrik ediyorum. Umarım hepimiz sağlıkla kavuşuruz meleklerimize...

Son düzenleme:
Sevgili haziran ayı anneleri, bende sat'a göre 4 hafta, 1 günlük hamileyim :) Şu anda regl sancısı gibi devam eden bir sancım ve akıntım dışında bir şikayetim yok çok şükür. Doktorumla konuştm, haftaya cumartesi günü çağırdı beni. O zamana kadar folic acide devam etmemi, çiğ et, sucuk, salam, pastırma yemememi tembihledi. Söylediğine göre cinsel ilşkiye veya spor yapmaya devam edebilirmişim ama ben hayırlısıyla bebeğimin kalp atışlarını duymadan hiçbirini yapmaya niyetim yok... bu arada bir sorum olacak; profilime hamilelik bilgisini nasıl ekleyebiliyorum acaba?

Canım ara ara regl sancısı gibi banada oluyo..Bu arada hamileliğinle ilgili profil bilgisinede kontrol paneli/profilimi düzenle bölümünden yazabilirsin.Ama benim gibi resimli takvim istiyorsn da onun sitesi var

ben 1 bucuk senedır vajınusmusla ugrastım ama bu ay yendım sukurler olsun ama krem yardımıyla ilişkiye girebiliorum yoksa olmuyo pekı hamıle kalamam mı böle yaparak varmı aranızda krem yardımıyla yapıpda hamıle kalan

Back
X