Hamile miyim ?

denizsbn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2025
9
6
1
34
Merhabalar öncelikle ,

Benim size sormak istediğim bir kaç soru olacaktı .
Evlendikten sonra regl düzenim düzensiz olmaya başladı .

Haziranın 18inde regl oldum.
23 Haziranda bittim .

8 temmuzda regl oldum.
12 sinde bittim .

23 temmuzda ilişkim oldu .

27 temmuzda regl oldum .
1 ağustosta bittim .

8 ağustosta cinsel birlikteliğim oldu
11 ağustosta yumurtlama dönemimin ortalama günümdeydim ve benden 1 gün boyunca leke leke leke kanama geldi.

Ve şimdi takvimime baktığımda 29 ağustosta regl olmam gerekiyor 4 günüm kaldı .

Bende gün içinde ara ara mide bulantısı oluyor ama yemek yediğim zaman geçiyor
Göğüslerimde şişlik var ve damar gibi görüntüler mevcut , dokundugum zaman hafif açıyor …
Bacaklarım biraz ağrıyor ve kasıklarım ağrıyor ve en önemlisi de 10 gündür süren bazen sulu bazen yapışkan şeklinde akıntım mevcut sizce hamile olabilir miyim kızlar ?

Evet gayet olabilir, erken gebelik testi yapabilirsiniz ya da gecikme yaşamayı bekleyin.

Şimdi bu altta yazdığın belirtiler regl ile aynı o yüzden ney bir sey demek için çok erken 4 gün var daha stres yapma olursun hayırlısı olsun

Erkenden öğrenmek de çok konforlu değil zaten. Tek bir ilişki ile de gebelik oluşabilir, oluşmamış da olabilir tamamen nasip. Siz böyle bir kaygı duyduğunuz için de kendinize hassas yaklaşıyor olabilirsiniz. Spesifik ve çok öne çıkan bir gebelik belirtisi yazmamışsınız zaten. Umarım gönlünüze göre olur herşey 💕

Şimdi bu altta yazdığın belirtiler regl ile aynı o yüzden ney bir sey demek için çok erken 4 gün var daha stres yapma olursun hayırlısı olsun
Gerçekten çok stres yaptım ne tepki vereceğimi ne yapacağımı bilmiyorum 4 gün benim için nasıl geçer onu da bilmiyorum.
Umarım adet olurum kurtulurum bu stresten

Erkenden öğrenmek de çok konforlu değil zaten. Tek bir ilişki ile de gebelik oluşabilir, oluşmamış da olabilir tamamen nasip. Siz böyle bir kaygı duyduğunuz için de kendinize hassas yaklaşıyor olabilirsiniz. Spesifik ve çok öne çıkan bir gebelik belirtisi yazmamışsınız zaten. Umarım gönlünüze göre olur herşey 💕
Çok teşekkür ederim yorumunuz için .
Umarım hayırlısı neyse o olsun .
Ama suan olmaz umarım.

Gerçekten çok stres yaptım ne tepki vereceğimi ne yapacağımı bilmiyorum 4 gün benim için nasıl geçer onu da bilmiyorum.
Umarım adet olurum kurtulurum bu stresten
Yani daha stres yapmak istemem ama ben adete 4 gün kala hamile olduğumu öğrenmistim ama korunmamıstım bu detayı da vereyim

Yani daha stres yapmak istemem ama ben adete 4 gün kala hamile olduğumu öğrenmistim ama korunmamıstım bu detayı da vereyim
Bizde geri çekilme yöntemi denedik
Oda bir korunma değil malesef :)
Ama içime bosalmadıgından Emin olduğunu söyledi.
Ne kadar emin tartışılır

Bizde geri çekilme yöntemi denedik
Oda bir korunma değil malesef :)
Ama içime bosalmadıgından Emin olduğunu söyledi.
Ne kadar emin tartışılır
Tabi öyle ama biz onuda yapmadık yani planlı oldu diyeyim 🤣 hakkında hayırlısı olsun 🤍

Tabi öyle ama biz onuda yapmadık yani planlı oldu diyeyim 🤣 hakkında hayırlısı olsun 🤍
Sizin adınıza çok mutlu oldum .
Umarım sorunsuz bir hamilelik geçirirsiniz ve umarım bende hamile değilimdir şimdiden her yerimi stres sardı ve eklemeyi unuttum ayaklarımın altı çok yanıyor ellerimde vücudum komple sıcak yani bilmiyorum

Sizin adınıza çok mutlu oldum .
Umarım sorunsuz bir hamilelik geçirirsiniz ve umarım bende hamile değilimdir şimdiden her yerimi stres sardı ve eklemeyi unuttum ayaklarımın altı çok yanıyor ellerimde vücudum komple sıcak yani bilmiyorum
Biz simdilik güzel düsünelim regl olcaksın ondandır :))

Biz simdilik güzel düsünelim regl olcaksın ondandır :))
Umarım öyle olur :))
Çok yeni evliyim evime çok daha yeni alışıyorum üstüne bir de çocuk sorumluluğu eklenirse benim için zor olabilir diye düşünüyorum .
Hem iş hem kariyer hem çocuk ..
ben daha farklı şekilde hayal etmiştim .
Yetersiz anne olmaktan korkuyorum .
Biraz daha evliliğimin oturmasını istiyorum.
Belkide yanlış düşünüyorum bilmiyorum

Umarım öyle olur :))
Çok yeni evliyim evime çok daha yeni alışıyorum üstüne bir de çocuk sorumluluğu eklenirse benim için zor olabilir diye düşünüyorum .
Hem iş hem kariyer hem çocuk ..
ben daha farklı şekilde hayal etmiştim .
Yetersiz anne olmaktan korkuyorum .
Biraz daha evliliğimin oturmasını istiyorum.
Belkide yanlış düşünüyorum bilmiyorum
Yoo çok mantıklı düşünmüşsün ben çalışmadığım halde tek çocukla zorlanıyorum

Back
X