2012 haziran anneleri

korkma canım her hamilelik farklı bende 1 düşük yaptım 1 yıl sonra rahim filminden sonra oldu 1 yıl boş yere ilaç kullandım aşılama oldum ama olmadı malesef ama hiç beklemediğim anda kendiliğinden geldi çok şükür kısmet rabbim nasip ettiyse doğacak ben öyle düşünmeye başladımda biraz rahatladım genelde biraz bekleyenler veya tedavi görenler düşük yapanlar çok telaşlı oluyor buda olumsuz etkiliyor bu yüzden sakin olalım pozitif olalım inşallah herşey çoook güzel olur hepimiz için:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ben yeni üyeyim arkadaşım . annattıkların ne kadar tanıdık geliyor bede aynı dış gebelik geçirdikten sonra 1 yıl tedavi,tedavi,ilaç ,iğne son olarak aşılama hep hayal kırıklığı...tedaviye biraz ara vereyim dedim hiç beklemediğim anda çok şükür allah nasip etti. demekki birazda moral çok önemli.inşallah allahım isteyenlere en yakın zamanda versin.

Kızlar nasılsınız Ben 7+3 teyim kalp atışlarını duyduk gecen hafta cok sükür rabbime benim daha önce düşük ve kimyasal gebeliğim olduğu için cok tedirginim kendimi çok dinliyorum Ben hamile olduğumu şişmiş karnımdan ve hafif ağrıyan gögüslerimden anlıyorum benim gibi olan varmı aranızda yani bualntı kusma yok bir kaç gün önceye kada öğlenleri sızardım uyurdum ama bir kaç gndür o da yok acaba gelişmiyomu diye düşünmeden edemiyorum Rabbim şu evlatlarımızı hayırlısıyla kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin inşallahh
ayy canım maşallah... öye düşünme bazı anne adayları hiçbirbelirti yaşamayadabilirmiş iyi düşünemil iyi olsun inşallah
Ben de 8+1 hamileyim. İnşallah haziranda anne olacağım ama hamileliğimin ilk ayından bu yana kanamam var. Ara ara kesiliyo ama yine başlıyor. En son geçtiğimiz cuma gittim doktora durumun iyi olduğunu söyledi. Kalp atışlarını gördüm. Ondan sonra 4 gün kanamam olmadı dün yine hafif lekelenme şeklinde başladı. Bu durumu yaşayan var mı aranızda?? Daha önce 2 düşüğüm oldu çok korkuyorum.
Cevap yazarsanız çok mutlu olurum.
hiç öyle bir durum yaşamadım ama lekelenmelirin doktor kontrolnde takip ettiriyorsan umarım herşey yolundadır arkadaşım

teşekkürler canım amin hepimizin hayırlı olur inşallah.medical park bana çok yakın ama ücretler fahiş geldi.ben istiyorumki o doktor ve hastaneyle doğuma kadar gidip geleyim,medicalin sgk anlaşması varmı bilmiyorum.ben sonuçta bir devlet memuruyum ekonomik olmasıda lazım.çamlıca hospitalium da iyiymiş galiba veya erdem hastanesi.

merhaba kity
ben yarın için medical park'tan randevu aldım. sgk anlaşması var. aslında bende hastahaneyi merak ediyorum. p.tesi sana düşüncelerimi bildiririm.

teşekkür ediyorum kızlar hepinize
allah hepimizin bebeklerine sağlık sıhhat versin
ben de bugün tahlil sonuçlarımı aldım
doktor bir sıkıntı olmadığını söyledi

canım güzel haberler almışsın sanırım o kısımları kaçırdım sanırım çok sewindim umarım bebeşinide sağlıkla kucağına alırsın

canım güzel haberler almışsın sanırım o kısımları kaçırdım sanırım çok sewindim umarım bebeşinide sağlıkla kucağına alırsın

evet canım
çok şükür ki bebeği ve kalp atışını gördük
rubella ve hepatit de negatif
toksoplazmayı da ptesi alacakmışım
şimdilik yolunda herşey
sağolasın

evet canım
çok şükür ki bebeği ve kalp atışını gördük
rubella ve hepatit de negatif
toksoplazmayı da ptesi alacakmışım
şimdilik yolunda herşey
sağolasın

:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

ya kızlar neden benim doktorum bu sizin yaptırdığınız testleri istemedi benden.:44:

Back
X