2012 haziranda doğum yapacak arkadaşlar

afatmas

Nirvana
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2009
1.094
543
658
46
Hazırlıklara başladınız mı bavul hazırladınız mı arkadaşlar

Benimde 13 haziranda kısmetse. bavulumu hazırlamadım. ilk bebeğim. çok özeniyorum. planlarım var ama vakit var deyip hazırlıksız yakalanmak istemiyorum. yarın bir kontrolüm var. 2 hafta sonra başlarım hazırlamaya.

bızımde 1 hazıran herseyımız tamam cok sukur gunlerımızı sayıyoruz cuma gunu konturolumuz var bakalım pasam nekadar olmus

Benım 22 hazıranda inş ama pek hazırlık yapmış değilim her şey mı çok pahalı bılmıyorum ama ben ona bır şeyler alabılmek için kendı ihtıyaçlarımı almamaya çalışıyorum çok gereklı olanları almak istıyorum gereksız olan şeylerı almamaya karar verdım
benımde ilk bebeğim bende heves edıyorum ama şartlar derler yaaa

arkadaşlar bazen aşırı duygusal olabılıyomusunuz alışverış konusunda bıle gereksız olan şeylerı acaba lazım olur dıye aldığınız oluyor mu ben bazen bu konuda mantıklı olmadığımı duşunuyorum buradan okuduklarımı değerlendırıyorum

doğum tarihimiz 28 haziran....... hatta erken doğum riskimizde var fakat daha hiçbir hazırlık yapmadık... neler yapmak gerekiyor kızlar yaa benim bebeğim beklemeden 28 haziranı gelebilirim diyor aslında hazırlanmam gerek ama hiç bir fikrim yok ne lazım olur ne olmaz??

Arkadaşım bıldığım kadarıyla yelek ve patık bol bol gereklı imiş yelek ördum patık öruyorum annem hırka ördu 1 ad de ben hırka örmeyı duşunuyorum

bebek için :
1- bol zıbın(iç ve dış)
2- patik veya çorap
3- eldiven,şapka
4- kundak
5- patıklı pijama
6- bebek tulumu
7- uyku tulumu
8- bebek yatağı
9- nevresım takımı
10-bebek bakım yağı(ben zeytın yağı kullanmayı duşunuyorum masajlarda falan)
11- bebek bezi (yenidoğan)
12- ıslak mendıl(parfumsuz ve katkı maddesı olmayanlardan)
13- bebek küveti- fileli
14- oyun parkı (beşik almadım)
aklıma gelenler bunlar arkadaşlar
ama aklıma takılan şu bebekelr ıçın havlu nasıl olmalı bornoz olması gerekı mı y9oksa kalıtelı sandığımda olan havluyu kullansam nasıl olur dıye duşunmuyo da değilim

canım ben bornoz seti aldım yani içinde hem bornozu var hemde bi büyük bi küçük havlusu var çok tatlı bişey bebitof markası fiyatı da 50 milyon

bir de kızlar ben bebişimin beşiği ve puset arabası gibi ağır parçalar hariç bişey almadım çünkü bizim burda ilk bebeğin tüm eşyalarını kız tarafı alır bebeğin çeyizi deriz biz buna yani sağolsun annemgil herbişeyi düşünüyo bana kalan ayakları uzatıp yan gelip yatmak ohh:)))
aslında karyolayıda aldığıma çok kızdı annem ama ben sonuçta çalışan bi bayanım çok şükür herşeyi alabilirim onlara yardımcı olma amacıyla aldım
acaba sizlerde böyle bi adet var mı kızlar??

evet bızde de beşiği kız tarafı alır zaten onlara aldırrtım oyun parkı ve taşıma setini
bır de annem yun yorgan dıkıcek nevresım takımını da dıkmeyı duşunuyoruz kundak da kendımız dıktık de bakalım

benimde 20 haziran görünüyor bende şu ana kadar hiç bir şey almadım.. işten izine ayrılacağım 10 güm sonra inş. ozaman her şeyini alacağız :) dadlu bbeğim oy oyyyy

benımde 22. haziran hemen hemen aynı zamanda inş olucak bebeklerımız
y canım alınır her şey hiç önemlı değil yeter kı bebekler sağlıklı olsun

benim doğum 29 haziran görünüyor
2 hafta önce veya sonra gelebilirmiş
mayıs sonu haziran başı hazırlarım diye düşünüyorum.

benim de 17 haziranda olacak doğumum inşallah.Ben çantasını hazırladım şimdiden başlamak lazım.

evet her an hazır olması gereklı bazen erken doğum rıskı olabılıyor ona göre en azından kabaca çok gereklı olanları detaylara gırmden bavulu hazırlamak gerektığını bu gun daha iyi anladım

peki bebek kıyafetlerını neyle yıkıyosunuzu ben zeytınyağlı sabunu rendeleyıp erıtıp onu makıneye koyup yıkamayı duşunuyorum sankı daha doğal gıbı geldı bana ama(sabun ev yapımı)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…