2012 kasım anneleri soru ve cevaplar

teachercnn

elhamdülillahrabbelalemin
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2011
569
50
318
39
İçel Mersin
mrb kızlar. bi topiğimiz daha olsun dedim. birbirimize sorular sorup cevaplarımızı paylaşcağımız.

ilk sorumu sorayım hemen. cinsiyet öğrenen var mı? benim doktor inatçı biraz.16.haftayı bekleyecekmişim

ya canım giriyorum o başlığa, bi kaç kez sorular sordum ama pek cvp alamadım, arada kaynadı sorularım.

teşekkür ederim.

canım sayfa sonuna geldiği zaman cevaplar araya kaynıyor bazen bu yüzden cevap alamamışsındır

kızlar bu arada ikili test yaptığımızda ölçülen bthcg değeri 50 altında ise bebek erkek, 50 üzerinde ise bebek kız oluyomuş diye bişeyler okudum forumda.

ikili testindeki değeriyle cinsiyet sonucu bu anlamda birbirine uyan var mı?

12+4 de erkek olduğunu öğrendim ben de duydum ikili testte böyle bişey daha bakmadım bakınca söylerim hayırlısı...ben çin takvimini denemiştim tuttu....

ben de çin takimine baktım. erkek görünüyo.

bebeklerimizin eli ayağı sağlıklı olsun, hayırlı evlatlar olsunda inşallah kız erkek farketmiyo.
kendi adıma söyliyim ikisi de yok bende çünkü

ama bi yandan da insan merak ediyo işte elde değil

kızlr slm ns gdiyo bebişlerle
ya kızla ben sçard ç0beaz vr. lum boyayamyrz. szd de varmı b sorn nasıl hallediosunuz

kızlr slm nsl gdiyo bebişlerle
ya kızla benm saçlarda ç0k beyaz var. malum boyayamıyorz. sizde de varmı bu sorn nasıl hallediosunuz

kızlr slm nsl gdiyo bebişlerle
ya kızla benm saçlarda ç0k beyaz var. malum boyayamıyorz. sizde de varmı bu sorn nasıl hallediosunuz

cnm merhaba ben en son 11 haftada gittim ayın 24 unde yıne gideceğim bakalım ozaman öğrenıcez nasip olursa ay bu arada benim de diplerim çıktı ve önumuzdekı 6 ay düşünemyorum ne hale gelcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…