20 aylık oğlum 1 haftadır ishal

birdu

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Mart 2024
24
1
6
24
Anneler merhaba.
İki çocuk annesiyim 20 aylık oğlum 1 haftadır ishal resmen çocuğum eriyor yemek yemiyor su içmek istemiyor bişey yiyince ya kusuyor yada hemen bezini dolduruyor. Bundan bi hafta önce kusmayla başladı aynı gün 4 defa üst üste kusunca hastaneye gittik röntgen çekildi gazı var dediler lagman yapıldı kustugu içinde iğne yapıldı kaka tahlili verdim temiz çıktı eve gönderildik. Ertesi gün ishali başladı bi defa da kusunca yine acile gittim kaka tahlili verdik yine temiz çıktı ilaç verilmedi eve döndük fakat ishali durmadı dün yine acile götürdüm serum verildi kan tahlilleri yapıldı çok şükür onlarda temiz dün gece hastanede kalıp serum takviyesi aldık oğlum şükür biraz daha iyi ama yemiyor ishali ilk günlere bakarak daha az ve katı ama çok üzülüyorum oğluma halsiz kafaya çok takıyorum kızlar lütfen yardım ne yapabilirim nereye götürebilirim yaşayan var mı nasıl geçer acil cevap bekliyorum.

Anneler merhaba.
İki çocuk annesiyim 20 aylık oğlum 1 haftadır ishal resmen çocuğum eriyor yemek yemiyor su içmek istemiyor bişey yiyince ya kusuyor yada hemen bezini dolduruyor. Bundan bi hafta önce kusmayla başladı aynı gün 4 defa üst üste kusunca hastaneye gittik röntgen çekildi gazı var dediler lagman yapıldı kustugu içinde iğne yapıldı kaka tahlili verdim temiz çıktı eve gönderildik. Ertesi gün ishali başladı bi defa da kusunca yine acile gittim kaka tahlili verdik yine temiz çıktı ilaç verilmedi eve döndük fakat ishali durmadı dün yine acile götürdüm serum verildi kan tahlilleri yapıldı çok şükür onlarda temiz dün gece hastanede kalıp serum takviyesi aldık oğlum şükür biraz daha iyi ama yemiyor ishali ilk günlere bakarak daha az ve katı ama çok üzülüyorum oğluma halsiz kafaya çok takıyorum kızlar lütfen yardım ne yapabilirim nereye götürebilirim yaşayan var mı nasıl geçer acil cevap bekliyorum.
çok geçmiş olsun.
rotavirüs adenovirüs gibi testler yapıldı mı peki?
probiyotik takviyesine başlayın. pirinç, patates tarzı şeyleri yedirmeye çalışın. pirinç çorbasını tavsiye ederim.

Çok teşekkür ederim hayır rota virüs yada herhangi bir virüs değil dedi doktor takviyeye başladık ama bişey yemek istemiyor çokda iştahlı bir çocuktu oğlum

Anneler merhaba.
Sürekli acile gitmişsiniz anladığım kadarıyla bi çocuk doktoru görmeliydi bence. Benim kızımda aynı şekil olmuştu kusma için ilaç ve serum vermişlerdi . İlaç kusmayı kesti hemen. İshal beş gün sürmüştü. rotaya benziyor ama değil demişler. Böyle bi hastalık döneminde siz olsanız sizde yemek yemezsiniz. Onlarda bizden farklı değil. Çocuğunuza bu dönemlerde yemek için baskı yapmayın daha çok sıvı alması gerekir. Hastalık geçince yemeye başlar her insan gibi.

Probiyotik takviyesi kullandınız mı? Kullandıysanız hangisini kullandınız

Back
X