Arkadaşlar merhaba ekim ayında ilk tüp bebek denemesi yapıldı. Erken menepoz sorunu olduğu ve yumurta sayım giderek azaldığı için aşılama falan yapılmadan önce histeroskopi yapıldı hemen ardından tüp bebek tedavisine geçildi. herşey yolunda gitmesine rağmen yalnızca 1 yumurta toplanabildi(zaten 2 yumurtam oluşmuştu) oluşan bir embriyo 2. gün transferi yapıldı. Fakat geçmek bilmeyen 12 gün sonunda test sonucu negatif. şimdi tekrar ve hemen tedaviye yeniden başlıyoruz. bu ayı doğum kontrol hapı kullanarak ve bitiminde 2. tüp bebek denemesi yaparak geçireceğim. sanırım aralık ortası gibi tedaviye başlayacağız tekrar. bu süreçte anladığım bir şey varsa herkes kendi kaderini yaşıyor.ben eve benim niye tek yumurtam var diye ağlayarak geldiğimi de hatırlıyorum, neden 2. gün yapıldı diye sabahladığımı da...bu özel bir durum ve çevremdeki insanlarla bu konuyu konuşmuyorum artık. Çünkü anlamıyorlar, teselli etmek zorunda hissediyorlar kendilerini ya da önemsizleştiriyorlar. aranıza bu yüzden katıldım. günlerce yazdıklarınızı okudum umutlandım,korktum,meraklandım,tanımadığım insanların mutluluklarına sevindim,mutsuzluklarına üzüldüm ve dua ettim.sonunda içime atmak yerine buraya yazıyorum işte.Umarım bizim için herşeyin hayırlısı olur. ve güzel haberlerle dolu yazılar yazarız.