ayyyyy koc yumurtasi mi dusundugum sey mi ayyyyyyyy..:))))bekleyin beni eksinlardan sonra size ne haberlerle gelcem:))tupde de oyle demistim ama sonucu gorduk:)))oh yarasin... o keci boynuzu cok iyi gercekten bi de ari sütü, findik fistik :)))
bizim de icmedigimiz yemedigimiz bisey kalmadi valla yaa :))) koc yumurtasini bile denedik :)))))
insallah cifter cifter gelsin hepimiz hakettik cok bekledik...![]()
ben 3 saate yakin yattim.cnm evde ds surekli yatmadim bazen dolandim evin icinde ama is yapmadim.canım gonal f vuruyorum 300 ml hayırlısı olsun devlette son hakkım benim %80 ini devlet ödüyordu inşallah hamile olacağım bu sefer transferden sonra neler yaptınız ne kadar yattınız mesela transferden sonra yarım saat yeterli denip eve gönderiyorlar genelde gerçi tutacağı varsa zaten her halükarda tutar ben ankarada yaptırıyorum yaş 32 bide hareket ettikce acaba bişey oldumu duruyomu ordamı diye düşünmekten kendimi alamıyorum ne kadar az düşünce o kadar çabuk hamilelik sanırım...![]()
ben de gonal f kullaniodum ama 225 ml.
hani surekli yatiyoruz ya ayaga kalkinca benim de basim donerdi sen de oyle olabilir mi?yoksa oturdugun yerde mi basin donuyo?Amin inşallah hepimiz için hayrlısı olur. Bana öle demişlerdi demek yanlış anladım. Test tarihimde 3.12.2012 o zaman da 10.gün oluyor. Ama garip bir açım ekşi çekiyor. Kasıklarım ağrıyor ama regl olacakmış gibi ee bu kadar erken belirti olmaz psikolojik bunlar hep. Tedavi aşamasında çok rahattım ama şimdi ister istemez hem heyecana kapılıyorum hemde umutsuzluğa.
Bişey daha sorucam. Progestan iğne oluyorum test olana kadar. Acaip başım dönüyo gibi aslında dönmek te değilde gözüm dönüyo gibi garip bişey sizde de yaptımı. Çünkü iğne olmaya başladım bu sorun başladı.