Merhaba canım, anlıyorum seni, ilk denememde bende negatif sonuç aldım, şimdi 2. cisinin sonucunu bekliyorum.Benim ilk denemem devlette oldu. 13 yumurta toplandı, 3 ü döllendi, bunlardan sadece 1 tanesi transfer edilecek kalitedeydi, o da tutmadı. Sonrasında 2. deneme için detaylı bir araştırma yaptım, burası dışında 2-3 yer daha vardı, tek tek gidip görüştüm. Tayfun hocaya giden bir arkadaşım vardı, tek bir emb. oluştu, onunla da hamile kaldı, yeni doğum yaptı. O çok tavsiye etti, tayfun hocayla görüştüğümde çok güven verdi ve tedaviye başladım.Ekibi çok iyi, Deniz bey, Mehmet bey.
Bu sefer 12 yumurta toplandı, 8 embryo oluştu. Tranfer için en iyisini seçip, kalanlardan 4 tanesi de donduruldu.
Bu alanda çok iyi olduklarını biliyorum, ama endo, pko... hangisinde daha başarılılar onu bilmiyorum açıkcası.
Sonucu yarın öğrenicez, negatifte olabilir. Sonuç olarak hiç bir doktor % 100 garanti veremez, böyle bir başarı oranı yok zaten.
Yarın inşaallah pozitif sonuç alırım kanda, çok korkuyorum bu arada, ama negatifte olsa, tekrar aynı yerde devam edicem herhalde.
Fiyata gelince benim kısa protokoldü, ilaçlar dahil, kan testi dahil, 5,250 tl. Emb. dondurmak içinde +1000 tl ödedik. Kredi kartına taksit yapılabiliyor.
Çok yazdım galiba, lütfen üzme kendini, Allah hepimize anne olmayı nasip eder inşaallah, BOL BOL DUA EDELİM