• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Kasımda Tüp Bebek Tedavisina Başlayacaklar....

Merhabalar,
ben de bugün ilk tüp bebek tedavime basladim. ilk ignemi oldum. hayirlisi bakalim :)
3 negatif asilamam var. cikolata kisti ameliyati oldum.(endometriosis var) tüpler acik ama deforme olmus.
beni de araniza alirsaniz sevinirim. cok stresli bir dönem kimse bizi anlamio :(
sevgiler

hoşgeldin cnm hayırlı olsun tedavin tok açın halinden anlamazmış ya bizi de bizden başka kimse anlamaz herhalde:)

Merhabalar,
ben de bugün ilk tüp bebek tedavime basladim. ilk ignemi oldum. hayirlisi bakalim :)
3 negatif asilamam var. cikolata kisti ameliyati oldum.(endometriosis var) tüpler acik ama deforme olmus.
beni de araniza alirsaniz sevinirim. cok stresli bir dönem kimse bizi anlamio :(
sevgiler

shopping hayirlisi olsun...adetinin kacinci gunu igne oldun?

canım benim saol ama benim 4 düşüğüm toplamda 6 bebek kaybım var hamile olduğuma sevinemiyorumki inşallah bu sefer son olur rabbim acılarını göstermez yine :((((

hadi yaa cok uzuldum mavielle :19:
peki neden kaynaklaniyrmus? doktor birsey demiyomu?

:))))seni çok çok iyi anlıyorum benimde ilk denemem ben de tedaviden önce kızlara sorup duruyordum onun için sana detaylı anlatim canım

şimcik :)
ilk önce görüştük anlattılar bize işte şöyle yapılıo böyle yapılıo diye adetin 2. günü gelin dediler
gittik muayeneye aldılar rahim iyi durumda şuan için tedaviye başlamamz için sebep yok dedi.kan alındı testler filan yapıldı.
aynı gün iğneye başladık(acımıyo ) 5 tane iğne vuruldum yani 5 gün geçti 9 tane yumurtam oluşmuş
2. bi iğneye daha başladım 2 gün sonra randevu var.
devamı 2 gün sonra:)))))))

ay cok guzel aydinlattin valla tatlim...
arkasi yarin bekliorum:)))

arkasi yarin diyosun yani :9:

Son düzenleme:
bazilarina 2.gun bazilarina 3. gun oluyo galiba

ilk 3 gün icinde gel demisti bana doktorum. farketmiyor 2. veya 3. gün.
cumartesi adet olunca pazartesi gidebildim. 3. günü
oldu yani.
ultrasonla bakti problem yok ignelere baslayabilirsin dedi. 4 gün igne olucam cuma kontrol.

ilk 3 gün icinde gel demisti bana doktorum. farketmiyor 2. veya 3. gün.
cumartesi adet olunca pazartesi gidebildim. 3. günü
oldu yani.
ultrasonla bakti problem yok ignelere baslayabilirsin dedi. 4 gün igne olucam cuma kontrol.

hee anladim igneleri kendinmi atiyorsun? ay cok soru sordum kusura bakma:26:

hic sorun degil birbirimize destek olmak icin burdayiz :)
igneyi kendim yaptim zaten kalem seklinde cok kolay ve hic acimiyor. cok korkuyordum ama
o kadar kolay ve acisiz ki. seker hastasi tanidigin varsa onlarin kullandigi insülin ignesine benziyor.

igneyi kendim yaptim zaten kalem seklinde cok kolay ve hic acimiyor. cok korkuyordum ama
o kadar kolay ve acisiz ki. seker hastasi tanidigin varsa onlarin kullandigi insülin ignesine benziyor.

evet esimin yengesi gobeginden yapiyor cok basit gordugum kadariyla..!!!
yaparim bende ..birde birsey duydum laptop kullaniyorsan gobegine yaklastirmak iyi degilmis ozellikle bu tedavi asamasinda

yaparim bende ..birde birsey duydum laptop kullaniyorsan gobegine yaklastirmak iyi degilmis ozellikle bu tedavi asamasinda

evet herseye dikkat etmek lazim. ben de göbekten yaptim. sen ne zaman basliyosun belli mi?

[/QUOTE

eyvahhh!!gercekten mi?beb yandim o zaman benim kucagimdan laptop dusmuyor hic:((

bende başlicam ama kararsızım :)) kistim var bakalım küçülmesini bekliyoruzzz,,,yani bir mucize olsada hepimiz hamile kalsak hiç tüp bebek tedavisine başlamadan ,offf Allahım muhteşem olur :) Allahtan ümit kesilmezzz....

Ben 1 aşılama 2 tüp bebek denemesi ve birde dondurulmuş denendi ama hepside hüsran:43: Sigortalı çalışan olduğum için işyerinden de izin belli zamanlarda almak durumundayım bu sefer gene kasımda gideceğim ilk adet günümde gel dediler Ankara da Gata da yaptırcağım inşallah nasip olursa ben de sizler gibi çok istiyorum 9 senelik evliyim bu arada yaşım 32 ilk denemem Ankara Tüp Bebek merkezi diğerleri Gata da yapılmıştı sebebsiz infertilite bizimki bulunamıyo nasip artık tahmini 19 kasımda başlayacağım inşallah Allahım hepimize anneliği tattırır..:3:

Ben 1 aşılama 2 tüp bebek denemesi ve birde dondurulmuş denendi ama hepside hüsran:43: Sigortalı çalışan olduğum için işyerinden de izin belli zamanlarda almak durumundayım bu sefer gene kasımda gideceğim ilk adet günümde gel dediler Ankara da Gata da yaptırcağım inşallah nasip olursa ben de sizler gibi çok istiyorum 9 senelik evliyim bu arada yaşım 32 ilk denemem Ankara Tüp Bebek merkezi diğerleri Gata da yapılmıştı sebebsiz infertilite bizimki bulunamıyo nasip artık tahmini 19 kasımda başlayacağım inşallah Allahım hepimize anneliği tattırır..:3:

Allah kimsenin emeklerini ve umutlarını boşa çıkarmasın , bu yeni yılda tüm isteyenler sağlıklı bir şekilde bebeklerine kavuşurlar İnşAllah

Back
X