ya varya resmen bence beni kandırdılar ben ısrarla ıkı tane ıstedim koymam dediler sonra yalvardık yakardık tamam koyucaz dediler transferde kafamı kaldırmam yasaktı karın kaslarının çalışmaması lazımmış.sonra emriyologla doktor senkronize bi şekilde 3 2 1 diyerek bebeği yolladılar sonra ekranı bana doğru çevirip işte bak dediler baktım bi tane beyaz nokta.sonra sordum tek nokta dedim öyle olur zaten tek nokta görünür dediler ama ben hiç inanmamıstım 2 koyduklarına.goks le doktorumuz aynı onun ikiz dur gelsin sorcam goks e onda kaç beyaz nokta görünmüş.
cnm bana ekran falan göstermediler..ben de biliyosun hiç inanmamıştım 2 tane koyduğuna,hatta doktor kızdı resmen,interneti fazla kurcalama falan dedi,olmaz dedi,kanunen hakkın 1 dedi,hergün bakanlıktan yazı geliyor vs. vs....ben transferde de sonrasında da soramadım bile kaç tane konulduğunu.
yani aynı muameleyi gördük,hatta bana çok katı davrandı,çok sinir olmuştum ne yalan söyleyeyim.
Allah yüzümüze baktı şükürler olsun.daha kese gördük hayırlısıyla kalp atışlarını da duysaydık..
darısı sana olsun hep dua ediyorum.