Filizz nerelerdesın canımm
Her sey yolunda mıı[/QUOTE]
Selam skyline,
Ben de herkesin sevgililer gününü kutlamak için girmiştim siteye...sen yazmışsın:)
Ben iyiyim güzelim..işe gelip gidiyorum...ve nerdeyse saatleri sayıyorum...ptesi 16:30 a randevu aldım... bi kere daha murat hocayı denedim erken çagırır belki diye:)) yine tutmadı
karnım coook şişti, patlayacak gibiyim ve acayip üşüyorum...murat hocaya sordum normal mi diye...ama yine klasik cevabını verdi :) - normaldir, rahat olun:)-
dün diğer arkadaş bebeğiyle gitmiş yanına..daha kapıdan girer girmez murat hoca, " filiz hanımı hamile bıraktım" demiş:)))) ay bi de ben tam anlamıyla inanabilsem süper olacak ama işte olmuyor bekliyoruz...
çok şükür hiç kanamam olmadı şimdiye kadar...karnım ağrıyor bazen, gazım bazen artıyor...ama akşamları cook yorgun oluyorum...dün 9 da uyudum , sabah 7 ye kadar....gece 3 te midemin kazınmasıyla uyandım, peynir ekmek yedim..tekrar yattım...ama onun dışında bulantı vs yok...hatta bazen niye yok diyorum, filmlerde hep bi mide bulantısıyla anlaşılır ya...
böyle işte...sen napıyorsun? iştekilere söyledin mi? işe alışabildin mi? şansımıza havalar da süper gidiyor...tabi ctesi soguyacakmış malesef...