Koç Burcu 21 Mart - 20 Nisan 2012 Koç Burcu Haziran ayı Yorumları

Elif

Onur Üyesi
Pro Üye
12 Temmuz 2006
34.885
29.988
60
Haziran ayında koç burçlarını neler bekliyor? Sevgili koçlar 2012 Haziran ayına maceracı ruh halinizle, özgür ve bireysel taraflarınızla eğlenceli konular hayatınızın merkezinde oluyor.
Yalnız kafanıza buyruk davranışlar ve rahat davranma isteğiniz iş alanlarınızda kolay tepki vermenize ve sinirli olmanıza neden olabilir.

8 Haziranda kendinizi çok şanslı, mutlu ve heyecanlı hissetmeniz mümkün.Yapacağınız kısa planlar, uzak seyahatler birkaç gün boyunca hayattan alacağınız keyfi arttırabilir. Maddi konularda bazı zorlanmalarınız olacağını düşünseniz bile, isteklerinizi gerçekleştirin.

12 Haziran gününen itibaren para ile ilgili işlerde, sahip olduğunuz mallarda becerileriniz, konuşma ve görüşmeleriniz artabilir. Somut ve kararlı adımlar size kazandıracak.

Ticaretle uğraşan Koç burçları için yoğun ve aktif olacakları bir dönem geliyor.
16 Hazirandan sonra ise başkalarına yardım etme isteğiniz yoğun olabilir. Maddi konularda yaratıcılığınız fazla olacak, ticaretle uğraşanlar için satış yapacakları bir gün olacak. Haziran ayının sonuna doğru sosyal çevre ve arkadaşlık alanlarınız aktifleşiyor.
Maddi konularda şanslı ve mutlu bir haftasonu geçireceksiniz.
 
X