selam kızlarrr :) temmuzdaki a grubu sınavına giricem. bunun için dersaneye gidiyorum. hatta yüksek lisansı bıraktım sırf adam akıllı çalışmak için. sadece pazar sabah oturumuna giricem ben. düşündüm ki hem hangi derse ne şekilde çalıştığımızı konuşuruz,hem yapamadığımız anlamadığımız yerlerde birbirimize yardımcı oluruz hemde bunaldığımızda birbirimizi motive ederiz ve temmuzda da ilk basamağı çatır çatır geçeriz hep birlikte :))) ben işletme çıkışlıyım,yüksek lisansım muhasebeden(di) tam bi ezber özürlüyüm. hukukla maliye korkulu rüyam... sizin mezuniyetler hangi bölümden? nasıl bi çalışma stratejiniz var ?
artı dersanedeki hocamız tek soruyla zekamızın nasıl olduğuna ilişkin bi test yaptı. bende işitsel zeka çıktı. sürekli derslerdde ses kaydı yapıyorum kendi kendime odamda konu anlatıyorum. sizler ne yapıyorsunuz?
artı dersanedeki hocamız tek soruyla zekamızın nasıl olduğuna ilişkin bi test yaptı. bende işitsel zeka çıktı. sürekli derslerdde ses kaydı yapıyorum kendi kendime odamda konu anlatıyorum. sizler ne yapıyorsunuz?