<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="" data-quote="dyakamoz" data-source="post: 25435029"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/goto/post?id=25435029"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-25435029">dyakamoz .!.:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
sevgi meleği çok acımasızsın arkadaşım. sınava baktığın gibi sadece tarih ve coğrafyadan bakamayız öyle oturduğu yerden kimse sınav kolaydı demesin çalışan yapardı demesin, demesin arkadaşım çünkü çalışan yapamadı. sınavdan çıkıyo biri ''aga çok kolaydı yeaa'' diyo, kaç yaptın diyosun kendi çapınca iyi bir seyler yaptığını sanıyor, kötü ama kime göre kötü evet bu sınav hiç çalışmayana göre kolaydı ama çalışanlar için zordu be arkadaşım çalışan kim varsa söylediği tek sey budur aksini söylüyosa yalan söylüyodur, çünkü çalışan öyle tarihten yapsam tamam matten yarılasam tmm demez bütüne bakar 1 senesine bakar adaletsizliği görür bir yerlerde. allah aşkına sınava girmeyenler yok sınava ben netten baktım sorular fena değilmiş demesin. denemem sen girdin sınava söyle sınav kolay mıydı? o türkçe soruları neydi ? öss dgs ales bilimum tüm sınavlara girdim böyle türkçeden soğumadım. bu arada derleme denmiş sorulara ya arkadasım o neyin derlemesi sınava giren bilir sorular noktasına virgülüne şıklarından haritasına kadar aynı 3 güncel konu hariç demiyorum ki kesin kopya var ama sorgusuz sualsiz ya bunlar sınavı kötü geçenlerin gazı denilmesi ayıptır, kaldı ki sınavın iptalini istemiyorum aynı stresi yaşayamam sizleride bu kadar ösymci görmek şaşırtmadı değil yani daha önce böyle skandallar olmasa tmm haklısın ama 2010 daki sınavı nasıl unuttun be arkadaşım adamlar hala kabul etmiyor suçu hemen teröre atsınlar. bundan bile prim sağlıyolar helal olsun. biz öğrencilere bile artık acımıyorum. hakediyoruz çok sinirlendim.
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div>
</div>
</blockquote><span style="font-family: 'Garamond'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #000000"><br />
Acımasız olduğumu düşünmüyorum. Bana sorular kolay gelebilir bunda bir aksi yönde göremiyorum. Ben bu ülkede hiç sınava girmemiş, türkçe, coğrafya, tarih çözmemiş insan değilim. Eğer o soruları çözemeseydim kendimde sorun arardım. Ben o zaman çalışmak için niye paralıyorum kendimi? Gayet net her şey. Denemem sınav sorularının alese benzediğini söyledi.<br />
Geçen sene dgs sorularıda alesindi.<br />
Ben burda belki milyon kez söyledim bunu. Ales, jana, janu çözün lütfen kızlar dedim. Beni kimse sallamadı o ayrı...<br />
Ben demiyorum ki ben herşeyi biliyorum oley süperim. Kazanıcam, fullucem demiyorum. Yarınımızın garantisi yok. Benim başıma da gelebilir. Ufak bi stres herşeyi götürebilir.<br />
Ama kendime inanmazsam da bu iş boş. Her riski göze almak lazım. Ösym bu yıl her sınavı Türkçeden vurdu, vurmadı mı? Bunun böyle olacağını da biliyordum. Görebildim bunu. Bu yüzden ösymye yüklenmiyorum. Bunun sinyali verdi yani. ...</span></span></span></div>