• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

havuz problemi sorucam bu akşam 1 tane sonra sayılardan çözelim ya :52:
bi kaçta işlemden çözelim :32::32:

şu an yok canım ben şimdi biraz çarpanlara ayırma çözücem, çözemediklerimi sorarım

siz başlayın diğerleri yok mu ama? :49:

bir sınıftaki öğrencilerden türkçe ve matematik derslerinden en az birini geçenlerin sayısı 18,en fazla brini gçen sayısı 16dır.bu sınıfta her iki dersten kalan 4 kişi olduğuna göre iki dersten geçen kaç kişi vardır :32:

ayrıca ilk kümeler sonucu açıklandı çözüm yapılmadı.çözüm isteği alan varsa yazalım :52:

şu an yok canım ben şimdi biraz çarpanlara ayırma çözücem, çözemediklerimi sorarım

siz başlayın diğerleri yok mu ama? :49:

çarpanlara ayırmada sor sen sor çok seviyom o konuyu :32:
gelirler birasdan :34: artık pskolojik baskı durumuna geçtik :9: saat 8 olunca kk ya girmem lazım diyorum :9::9:

$25112011280.webp

umarım olmuştur :52:

soldaki küme türkçe, sağdaki mat.

oradan anlarsın bakınca dur bakayım

bir kitabın 2/5ini günde 5 sayfa ve geri kalanını da günde 10 sayfa yazarak 91 günde bitiren bir öğremen toplam kaç sayfa yazmıştır ?
:52:

bir kitabın 2/5ini günde 5 sayfa ve geri kalanını da günde 10 sayfa yazarak 91 günde bitiren bir öğremen toplam kaç sayfa yazmıştır ?
:52:

bu ne yaa valla böyle sorular görmedim hiç çok zorlanıyorum cidden bön bön bakıyorum önce bi :37:

650 buldum inşallah doğrudur allam amin :1::1:

Back
X