- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar hemen balıklama atlıyorum:)
arkadaşım kpss konu anlatımı alıcakta. yargı ve ihtiyaç tavsiye edicem. uygunmudur.
yokmu kızlar çözen :26:
=> paydalar kökten kurtarılır önce. yani birinci kesir (kök5+kök2) ile ikinci kesir (kök3+kök2) ile
çarpılır.yani ; 3.(kök5+kök2)/(5-2) - 1.(kök3+kök2)/(3-2) burdan şu sonuç çıkıyor (siz işlem yaparsınız arada) ;
(kök5-kök3) bunun bi de (-1) i vardı üstünde o yüzden 1/(kök5-kök3) olur paydayı kökten (kök5+kök3) ile çarpıp kurtarırsak sonuç (kök5+kök3)/2 olur.(çok mu karışık oldu ne :26:?
mustafa sultanın bugünkü yaşındayken sultan 11 yaşındaydı.mustafa bugün 27 yaşında olduğuna göre sultan bu gün kaç yaşında![]()
sultan 19 yaşında![]()
gökçen,parasının %40 ını halile veririse her ikisinin parası birbirnine eşit oluyor.buna göre başlangıçta halinin parası gökçenin parasının yüzde kaçıdır![]()
önce ihtiyaç sonra yargı
yargının tek kitaplarından ama modüler olandan değil :128:
yüzde 20 sidir....
tamam ozman ihtiyaç almasını söylicem. konular bitince soru bankası olarak data tavsiye etcem(tarih çoğ anayasa için)
yok be güzelim sen kolay soruyorsun bugünsoru dayanmıyo sana maşallah
%30 u şeker olan bir miktar şeker-su karışımıın iiçne,karışımın 1/4 ü kadar şeker ilave ediliyor.elde edilen karışımın şeker oranı yüzde kaçtır![]()
yok be güzelim sen kolay soruyorsun bugünyok mu cins sorularından bea
cvp %44 bu arada...
valla ben datadan pek memnun kalmadım canım.datanın tarih konu anlatımı aldım felaket detay
daha yeni ihtiyacın modüler soru bankası bide yargının her dersten 50 deneme kitabı var onu aldım![]()
cins soruları akşama saklıyım dedim
yanlış soruya bakmışım :))) 44 canım :)) bunu anlatırmısın ben yapamdım(
keşke akşam katılabilsem bende bu gidişle eve net aldırcaksınız yine bana
neyse sabah gelip bakarım artık soruyu çözüp kaçayım ben.
karışıma 100x diyelim. bunun %30 u yani 30x i şeker miş.
içine 1/4 kadar şeker yani 100x.1/4=25x şeker ilave ediliyor
yeni karışım toplam 125x, yeni karışımın şeker oranı 75x oldu.
orantı kurarsan 125x de 75x şeker varsa 100 de kaç ? diye burdan %44 gelir canım![]()
saol canım
karışımlardan soru kaçırmıyodum valla unutmuşum.formüle sokmadan mantıkla çözücem o zman bu şekilde
ben sana özelden msj atarım sana soruları akşama 300.sayfaya ulaşırız heralde![]()
valla şekerim soruları özelden atarsan çok sevinirim. yoksa tüm sayfalara bakmam zor oluyor sabah
ben genelde karışım sorularını mantıkla çözerim ve kaçırmam. böyle daha kolay oluyor..
sizlere iyi çalışmalar
ben kaçar kocişim bekler![]()