2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

kızlar hemen balıklama atlıyorum:)

arkadaşım kpss konu anlatımı alıcakta. yargı ve ihtiyaç tavsiye edicem. uygunmudur.

yokmu kızlar çözen :26:

=> paydalar kökten kurtarılır önce. yani birinci kesir (kök5+kök2) ile ikinci kesir (kök3+kök2) ile

çarpılır.yani ; 3.(kök5+kök2)/(5-2) - 1.(kök3+kök2)/(3-2) burdan şu sonuç çıkıyor (siz işlem yaparsınız arada:1:) ;
(kök5-kök3) bunun bi de (-1) i vardı üstünde o yüzden 1/(kök5-kök3) olur paydayı kökten (kök5+kök3) ile çarpıp kurtarırsak sonuç (kök5+kök3)/2 olur.(çok mu karışık oldu ne :26: :55:?

Son düzenleyen: Moderatör:
=> paydalar kökten kurtarılır önce. yani birinci kesir (kök5+kök2) ile ikinci kesir (kök3+kök2) ile

çarpılır.yani ; 3.(kök5+kök2)/(5-2) - 1.(kök3+kök2)/(3-2) burdan şu sonuç çıkıyor (siz işlem yaparsınız arada:1:) ;
(kök5-kök3) bunun bi de (-1) i vardı üstünde o yüzden 1/(kök5-kök3) olur paydayı kökten (kök5+kök3) ile çarpıp kurtarırsak sonuç (kök5+kök3)/2 olur.(çok mu karışık oldu ne :26: :55:?

:46::46::46::46::46::46: gayet anlaşılır canım :29:

mustafa sultanın bugünkü yaşındayken sultan 11 yaşındaydı.mustafa bugün 27 yaşında olduğuna göre sultan bu gün kaç yaşında :52::52:

tamam ozman ihtiyaç almasını söylicem. konular bitince soru bankası olarak data tavsiye etcem(tarih çoğ anayasa için)

valla ben datadan pek memnun kalmadım canım.datanın tarih konu anlatımı aldım felaket detay :31:

daha yeni ihtiyacın modüler soru bankası bide yargının her dersten 50 deneme kitabı var onu aldım :31:

soru dayanmıyo sana maşallah :nazar:

%30 u şeker olan bir miktar şeker-su karışımıın iiçne,karışımın 1/4 ü kadar şeker ilave ediliyor.elde edilen karışımın şeker oranı yüzde kaçtır :52:
yok be güzelim sen kolay soruyorsun bugün:1: yok mu cins sorularından bea:9:
cvp %44 bu arada...

yok be güzelim sen kolay soruyorsun bugün:1: yok mu cins sorularından bea:9:
cvp %44 bu arada...

cins soruları akşama saklıyım dedim :9::9:
yanlış soruya bakmışım :))) 44 canım :)) bunu anlatırmısın ben yapamdım :((

Son düzenleme:
:2:
valla ben datadan pek memnun kalmadım canım.datanın tarih konu anlatımı aldım felaket detay :31:

daha yeni ihtiyacın modüler soru bankası bide yargının her dersten 50 deneme kitabı var onu aldım :31:

canım soru bankaları güzel datanın. bide cep kitapcıgı güzel

cins soruları akşama saklıyım dedim :9::9:
yanlış soruya bakmışım :))) 44 canım :)) bunu anlatırmısın ben yapamdım :((

keşke akşam katılabilsem bende bu gidişle eve net aldırcaksınız yine bana:1::1::1:
neyse sabah gelip bakarım artık soruyu çözüp kaçayım ben.:16:

karışıma 100x diyelim. bunun %30 u yani 30x i şeker miş.
içine 1/4 kadar şeker yani 100x.1/4=25x şeker ilave ediliyor
yeni karışım toplam 125x, yeni karışımın şeker oranı 55x oldu.
orantı kurarsan 125x de 55x şeker varsa 100 de kaç ? diye burdan %44 gelir canım :42:

Son düzenleyen: Moderatör:
keşke akşam katılabilsem bende bu gidişle eve net aldırcaksınız yine bana:1::1::1:
neyse sabah gelip bakarım artık soruyu çözüp kaçayım ben.:16:

karışıma 100x diyelim. bunun %30 u yani 30x i şeker miş.
içine 1/4 kadar şeker yani 100x.1/4=25x şeker ilave ediliyor
yeni karışım toplam 125x, yeni karışımın şeker oranı 75x oldu.
orantı kurarsan 125x de 75x şeker varsa 100 de kaç ? diye burdan %44 gelir canım :42:

saol canım :29::29:
karışımlardan soru kaçırmıyodum valla unutmuşum.formüle sokmadan mantıkla çözücem o zman bu şekilde :32:
ben sana özelden msj atarım sana soruları akşama 300.sayfaya ulaşırız heralde :9::9:

saol canım :29::29:
karışımlardan soru kaçırmıyodum valla unutmuşum.formüle sokmadan mantıkla çözücem o zman bu şekilde :32:
ben sana özelden msj atarım sana soruları akşama 300.sayfaya ulaşırız heralde :9::9:

valla şekerim soruları özelden atarsan çok sevinirim. yoksa tüm sayfalara bakmam zor oluyor sabah :1:
ben genelde karışım sorularını mantıkla çözerim ve kaçırmam. böyle daha kolay oluyor..:32:
sizlere iyi çalışmalar :3:
ben kaçar kocişim bekler :16:

valla şekerim soruları özelden atarsan çok sevinirim. yoksa tüm sayfalara bakmam zor oluyor sabah :1:
ben genelde karışım sorularını mantıkla çözerim ve kaçırmam. böyle daha kolay oluyor..:32:
sizlere iyi çalışmalar :3:
ben kaçar kocişim bekler :16:

saol canım :29:
görüşürüz yarın :13:

Back
X