2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

sen nerden biliyorsun misafır olayını siz kanka mısınız yoksa onunla :)
ben hiç bilmiyorum :(

ben de bakıyorum şimdi soruya canım ama, ''doktor bu ne?'' gibi bir tepki versem nasıl olur? :1: y tanımsız çıktı valla bende :1::1:

öğlen kkda konuştuk canım :34:
oldu f şıkkı olarak ekleriz tanımsızı :52::52::52:

:46::46::46::46::46: hangi hukuktan aldın canım :34:
benim ikinci borçlar hukuku vizem 70 ti.borçları çift dikiş yaptım da :9::9:

ticaret hukuku canım, şirketler falan. ama finalde evraklardan soracak işte o fena :26: alttan alıyorum bu dersi.
hukuk fena yaa, allah hukuk okuyanlara sabır versin :18:

Son düzenleme:
ticaret hukuku canım, şirketler falan. ama finalde evraklardan soracak işte o fena :26: alttan alıyorum bu dersi.
hukuk fena yaa, allah hukuk okuyanlara sabır versin :18:

allah kolaylık versin cnaım ya :31:
bizde vergi hukuku vardı tc vergi kanunuyla sınava girdik sınav klasik ve 3 soruydu.1 saat sınav süresiydi ama çoğunluk boş kağıt vermişti bizdede kanun elimizde yapamıyoduk valla hey gidi günler hey :52::52:

gününüz aydın ola kpss hanımları :6::6:

sağolasın seninde ^^ utancımdan yazamıyorum...biraz konu bitireyim de öyle yazayım dedim ama dayanamadım...

PS: iyi bir iş mi ettim bilmiyorum ama yargının setini aldım gy-gk. tarih ve coğrafyayı oradan çalışsam sadece yeterli olur mu???? fikrinizi alayım. zaten sayısalcıyım on tane kitaptan çalışınca beynim duruyor.

Son düzenleme:
günaydın kpss yoldaşlarım :3:bugün ebob ekok çalışıcam böööö hiç sevmiyorum :37:sorularımı gelir sorarım önce pırasa yemeği yapıcam kocişe sonra ders çalışıcam 5bucuga kadar 5bucukta kociş gelir 7e kadar çalışamam sonra soru çözer buraya gelirim 8 demi toplanıyoruz:32::32:

sağolasın seninde ^^ utancımdan yazamıyorum...biraz konu bitireyim de öyle yazayım dedim ama dayanamadım...

PS: iyi bir iş mi ettim bilmiyorum ama yargının setini aldım gy-gk. tarih ve coğrafyayı oradan çalışsam sadece yeterli olur mu???? fikrinizi alayım.

canım olsun ya bak ocak ortasına kadar başladın başaldın konuları bitirmeye herkes şubatı martı bekliyo :52:

yargının setini incelemedim.ama tek coğ kitabını aldım gayet iyidi,tarih olmadım datanın aldım ama keşke yargı alsaydım diyorum.böle karşılaştırınca yargı iyi modüleride iyidir heralde canım :31:

günaydın kpss yoldaşlarım :3:bugün ebob ekok çalışıcam böööö hiç sevmiyorum :37:sorularımı gelir sorarım önce pırasa yemeği yapıcam kocişe sonra ders çalışıcam 5bucuga kadar 5bucukta kociş gelir 7e kadar çalışamam sonra soru çözer buraya gelirim 8 demi toplanıyoruz:32::32:

günaydın canım :29:
ben küstüm onlarla konuşmuyorum soru çözdükçe ilerlicem çalışsamda anlamıyorum :14:
pırasa afiyet olsun :52::52:
valla 8 diyoduk ama burdayız hep tatlım dün sorular çözdük kaçırdın :51:

kızlar alakasız olucak ama çok güldüm paylaşıyım dedim :52:
showda banu alkan var.kadın yorgana sarınmışta çıkmış gibi :60::60::60::60::60::60:

günaydın canım :29:
ben küstüm onlarla konuşmuyorum soru çözdükçe ilerlicem çalışsamda anlamıyorum :14:
pırasa afiyet olsun :52::52:
valla 8 diyoduk ama burdayız hep tatlım dün sorular çözdük kaçırdın :51:

ya misafirler geldi dün sadece 20 türkçe sorusu çözebildim hazırlık yapmaktan onlara:22:cumada yemeğe misafir var bida istemem kimseyi yetti yaa:4:çözdüğünüz sorulara baktım az önce:25:akşam bir aksilik olmazsa buradayım:10:

Back
X