2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

teşekkürler kızlarr bugünde rasyonel sayıları bitirmeyi planlıyorum :32:canım listeye eklermisin doğal sayılarda bölmem bölünebilme asar çarpanlara ayırma bitti bu 3 konuda tamamdır:51:

benim liseden beri erken kalkma durumum yok ünv de iö dim 1de kalktığım bile oluyodu :9: ordan kalan bi alışkanlık valla :8:

2. öğretim bende okudum da şimdi örgün okumaya alıştım sayılır sabahları daha bi farklı oluyor ders işlemek daha rahat açılıyorum anlıyorum dersleri amaaannn bakma sen lafıma bana kalsa öğleden önce uyanmam ama alıştım artık :31:

teşekkürler kızlarr bugünde rasyonel sayıları bitirmeyi planlıyorum :32:canım listeye eklermisin doğal sayılarda bölmem bölünebilme asar çarpanlara ayırma bitti bu 3 konuda tamamdır:51:
ekledim tatlım :7:
2. öğretim bende okudum da şimdi örgün okumaya alıştım sayılır sabahları daha bi farklı oluyor ders işlemek daha rahat açılıyorum anlıyorum dersleri amaaannn bakma sen lafıma bana kalsa öğleden önce uyanmam ama alıştım artık :31:
valla en güseli :8::8:

kızlar ben bu soruyu sormuştum ama çözüm olmamıştı :31:
4^11+5^11+6^11+...+36^11+37^11
sayısının 41 ile bölümünden kalan kaçtır :27:

soruda baya zormuş bakalım çözebilcmmi deniyorum ama :27:

soruların basitliğinden yakınıyodunuz alın size soru işte :9::9:
canım bu arada bugün sorucağım sorular ihtiyacın zopzor 10 denemesinden :52::52:
benim bu denemde yaptığım en yüksek puan 53 tü öle diyim :30::50:

Back
X