2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

kızlar mesaim bitti. şu bölmenin cvbnı bekliyorum yazarmıısınız

farkettim canm :)

bugün hiç çalışmadım soru alabilirim varsa motive olmam için soru şart :)

Samsun 19 mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesinde fareler birmilyon dolar değerindeki anjiyo cihazının kablosunu kemirerek kullanılmaz hâle getirdi.Mutfağın üstünde bulunan ünitede hizmet veren anjiyo cihazı kullanılmayınca Karadeniz'in dört bir yanından gelen insanlar mağdur oldu.

altı çizili yerlerden hangisinin yazımı yanlış

Son düzenleme:

bir milyon ayrı yazılması gerekiyo bence.

SORU:
3A6 üç basamaklı sayısının 13 ile bölümünden kalan 8 dir.
buna göre 4A1 sayısının 13 ile bölümünden kalan kaçtır ?

300+6+10A=13k+8 miş
306 13 e bölümünden 7 kalıyo yani 10A nın 13 ile bölümünden kalan 1 olmalı.onuda sağlanayn sayı 4 yani a=4

441 in 13 ile bölümünü soruyo ordandan 12 kalıyo

bir milyon ayrı yazılması gerekiyo bence.

doğru canım :129:

Samandağı'nın Hıdırbey Köyü'ne adını veren bu ulu çınar,iki bin rakamıyla anılan yaşıyla bugün,yalnızca Türkiye'nin değil,galiba dünyadaki tüm çınar ağaçlarının duayeni olma kimliği taşıyor.

hangisinin yazımı yanlış

cevap veriyorum ki ayrı yazılacak :18:

ben geldimmmmm ben hala paragraf çalışıyorum hala konu bitmedi sorulara geçemedim haaakargoda geldi yeni kitaplarımda ohhdünden kalan mat sorularından ekliycm kızlar ilk fırsatta az önce çıktım elektirikleri kesildi çünnkü inş. bida kesilmez

Ellerinizden öper canlar

Eklentiler

• $Resim 039.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 22
  • $Resim 038.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 21

paragrafı soru üzerinde öğrenirsin canım. belli başlı şeylere tamam bakta konu çalışmasını bence fazla uzatma zaten soru çözerken sıkılıyosun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…