2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

işte ben sana yol gösterdim sen kendine çevir
bende maaşımla taksit ödicem zaten

ooooooooo ben öğle kahvemi içicem şekerim geç kaldın
afiyetler olsun kolaylar gelsin canım benim
soru varsa sor valla ben türkçe çözcem arada karışık olsun

ben türkçede çözücüm birsürü paragraf cümlede anlam testi var

merhaba arkadaşlar...bu azminizi görünce aranıza katılmak ıstedımm..bende kendı capımda calısmaya baslaadım...suan ısteyımm..bı cocugum var...vakıt buldukca alıyorum elıme kıtabı...konu eksıgım cok...test cozmeyı sevıyorumm...bana daha ne kadar yardımcı olabılırsınız..:78:

tabi ya bir de borçlar var degil mi ?

kredi borcu geldi çttı nasıl ödeyecegiz bakalım

hoşgeldin canım aramıza
canım ilk sayfada konuları bitiren arkadaşın isimleri var o listeyi görünce daha bi azimli olursun
topic ilk açtığımızda bi arkadaş vardı 2 çocuğu vardı bi çocuğunu uyutup diğeri kucağında ders çalışıyodu sende rahatlıkla yapabilirsin
hangi derslerde daha iyisen onları bitir önce.
ben coğ günde 2 3 saat çalışp 8 günde bitirdim mesela
kitap aldınmı yada varmı kitabın canım ona göre tavsiye edelim

tabi ya bir de borçlar var degil mi ?

kredi borcu geldi çttı nasıl ödeyecegiz bakalım

sen kredi borcunu düşünüyon ben napıyım peki
hem kredi hem düğün masrafı olucak bize
ama olsun bunları öderken rahat etmek için memur olmamız şart o zman marş marş kitap başına

yaa benı zaten azımlendıren en cok taa sen oldunn...ben matematıkte ve geoda ıyıyım...sonrasında coğrafya tarıh bılgım hıc yok...ben sınav akedemı aldım aynı setten soru bankası aldım evdede eskı 2008 yargı soru anlatımlı kıtap var onlardan calısıyorumm...hafta ıcı 8-5 arası calısıyorum evde ıslerım oluyor benım sabah erken kalkarsam vaktım oluyor bırde yatmadan once calısıyorumm...konu eksıgım oldugu ıcın konu calısıyorum ardından konuyla ılgılı testler...

yarımdcı olduysam ne mutlu bana
canım ben gçen sen sınavın kuponla kitabını aldım ve şu an kitaplığımın en ücra köşesinde duruyolar içeriğini hiç beğenmedim.bende 2011 kpss ye hazırlandığımda çalışıyodum canım.ofis ortamı vardı minibüsle işe gidiyodum giderken gelirken toplam 40-45 dakka bende tarih güvender seti vardı o zman.tarih konu anlatımını yoldagiderken altını çiziyodum.sonra işte fırsat buldukça işte word a yazıp çıktısını aldım.şimdi tekrar yaparken onları çalışıcam.ben bide sözelleri yazarak çalışırım.her dersten 1 deftrim oldu sende fırsatlarını böle değerlendir sözellerin konusun 2 ayda rahat bitirirsin
sonra zaten soru çzödükçe pekişicek.türkçede zaten inan bütün cevaplar soruda gizli.bilgin olmasına gerek yok çok basit bilgiler var o kadar

kızlar hadi bide bu saruya bakın

A=7^5-7^4 olduguna göre A sayısı kaç doğal sayıyı böler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…