2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

hıhh :20: hiçte alınmadımm :19: küstüm sadece amaa geçti :9: eee ne çözüyoruzz?

canım benim yeni bi hediye fikri bulurum alırım senin gönlünü ben :29:
ben bu akşam izin verdim kendime film izlicem kızlar :6:

o yüzden ben kaçar :3:
ama yarın ıerken saatlerde burdayım 9 gibi falan :9:
yarın ne market var ne pazar davetisz misafir olmazsa hedef 200 soru :32::32::32:

hepsinize iyi geceler kpss canları :16::16:

canım benim yeni bi hediye fikri bulurum alırım senin gönlünü ben :29:
ben bu akşam izin verdim kendime film izlicem kızlar :6:

o yüzden ben kaçar :3:
ama yarın ıerken saatlerde burdayım 9 gibi falan :9:
yarın ne market var ne pazar davetisz misafir olmazsa hedef 200 soru :32::32::32:

hepsinize iyi geceler kpss canları :16::16:

ben geldim die kaçmıosun dimi şekerim:) şaka bi yana bnde çıkcamm iyi gecelerrr

günaydın kızlar...

oof bugün hastayım ben :2: sonunda eşim bana sattı hastalığını :2: hiç çalışasım yok.. izinde alamdım patrondan.. ooof çok sıkıldım :25:
empty falına bakardım ama inan konuşacak bile halim yok :5:

sizlere iyi çalışmalar.. iii bakın kendinize :5:

35 + 36 + ... + 99 + 100 = ?

kısa yolunu bilmiyorum çözdükten sonra bi zahmet anlatırsanızz çok sevinirim arkadaşlar...:93:

35 + 36 + ... + 99 + 100 = ?

kısa yolunu bilmiyorum çözdükten sonra bi zahmet anlatırsanızz çok sevinirim arkadaşlar...:93:

formül var canım bu tip artarda toplamalarda

------(son terim-ilk terim/aradaki artış miktarı)+1(bununla terim sayısını)

(100-35/1)+1=66 adet sayı varmış

------(son terim+ilk terim/2).terim sayısı=(bununla da toplamları buluruz)

(135/2).66=bayagı büyük bir rakam çıktı şaşırdım sonuç kaç?

günaydın kızlar...

oof bugün hastayım ben :2: sonunda eşim bana sattı hastalığını :2: hiç çalışasım yok.. izinde alamdım patrondan.. ooof çok sıkıldım :25:

günaydın canım :54:

geçmiş olsun:24:

Bugün herkes hasta sanırım:26:

ben de uykusuzum gece 1'e kadar iffet baskısı vardı üzerimde annem sağ olsun uyutmadı:57::57::57:

günaydın kızlarrr..
bende çok hastayım atanma olayından bei bir oturup güzelce ders çalışamdım ama başlıcam bugn hasta masta coğyayı bitircem bu ay hedef matematikçi kadrosu çünküü.herkese ii çalışmalar:D

çook sağol emptychild arkadaşımm...sayende konuyla ilgili tüm soruları çözdümm...benim konu eksiğim çook konuları tamamlayınca ıyı sonuclar cıkarırım dıye dusunuyorumm...tabii sizin etkiniz(topikcee..) büyük...

ben geldim die kaçmıosun dimi şekerim:) şaka bi yana bnde çıkcamm iyi gecelerrr

aşk olsun şekerim :5:
dün daha 2 gün önce izlicektim filmi olmadı çok azimliydim dedim bu akşam izlicem ondan çıktım.
hadi gel sende :29:

günaydın hanımlar türk kahvesi içiyorum fal bakacak olanlar:27::27::27::27:
günaydııııııııııııııııııııııııııııııııın :52::52:
ooooh afiyetler olsun ben daha yeni kahvaltıdan kalktım kahvemi 2 gibi içicem şöle köpüklü köpüklü :23:
kızlar felaket ders çalışasım var bilginize bugün hedef min 200 soru :41::41:

günaydın kızlar...

geçmiş olsun canım:26:
topiccek hasta oluyoz bu nedir yaaa :50:
canım çayına toz zencefil yada taze tencefil koy akşama bomba giib olursun :52::52:

günaydın kızlarrr..
bende çok hastayım atanma olayından bei bir oturup güzelce ders çalışamdım ama başlıcam bugn hasta masta coğyayı bitircem bu ay hedef matematikçi kadrosu çünküü.herkese ii çalışmalar:D

günaydın şekerim :32:
ben olsam kpss benim için bitmiştir dahada sınava girmem derdim :27: one minute :27::27:

günaydınnnnn kpss güzelleri ben bugün yine türkçeye devam edicm daha baya çözülecek türkçe testim var dün türkçeden 240 soru çözdüm ama her 20 sorululuk testte 2,3,4 yanlış çıktı çokmu sizce yaa:26:

günaydınnnnn kpss güzelleri ben bugün yine türkçeye devam edicm daha baya çözülecek türkçe testim var dün türkçeden 240 soru çözdüm ama her 20 sorululuk testte 2,3,4 yanlış çıktı çokmu sizce yaa:26:

günaydın canım :3::3:
hiç kendini sıkma çünkü daha yeni çözmeye başladın.eminim dikkatsizlikten yanlış yapmışsındır.sözel çözerken insanın bi aklı topicte oluyo :9::9:
ama son testlerde yanlış çıkmıcak bak gör :34:
ben sınava 1 hafta kala günde 3 deneme yapıyodum türkçeden hep 5-6 yanlış çıkıyodu sınavda 2 yanlışım çıktı boş yok :32:
2 yanlışın biri dikkatsizlik diğeri gerçekten yanlış çıktı :9:
yaptık olacak şekerim üzülme :29::29:

günaydın canım :3::3:
hiç kendini sıkma çünkü daha yeni çözmeye başladın.eminim dikkatsizlikten yanlış yapmışsındır.sözel çözerken insanın bi aklı topicte oluyo :9::9:
ama son testlerde yanlış çıkmıcak bak gör :34:
ben sınava 1 hafta kala günde 3 deneme yapıyodum türkçeden hep 5-6 yanlış çıkıyodu sınavda 2 yanlışım çıktı boş yok :32:
2 yanlışın biri dikkatsizlik diğeri gerçekten yanlış çıktı :9:
yaptık olacak şekerim üzülme :29::29:

ah cnm inş. dediğin gibi sinir olmaya başladım bu yanlışlara :41:ama beni yıldıramaz bu yanlışlarrr hyr sinir olmuyorummm:32:

ah cnm inş. dediğin gibi sinir olmaya başladım bu yanlışlara :41:ama beni yıldıramaz bu yanlışlarrr hyr sinir olmuyorummm:32:

yıldıramaz tabi :41:
kızlar farkındasınız dimi çevrenize şöle bi bakın hangi arkadşınız şimdiden ders çalışmaya başladı.başlayanlar bile konuları ne kadar bitirdi.bitirenler bile sorulara ne kadar ağırlık verebiliyo.ama biz yolun sonuna geldik nerdeyse :15::15:

bu arada bu yazdıklarım ders çalışmaya başlamamış olanalrı yıldırmasın.eğer bu yazıyı okuyosanız ders çalışma hevesiniz var ve siz zaten işin yarısını bitirmiş durumdasınız :52::52:

haydi kızlar ders başına :6::6::6::6:

kızlar soruyu toparlayamadım yardım :26:

x[SUP]3[/SUP]+x[SUP]2[/SUP]-2 ifadesinin çarpanlarının toplamı nedir :30:

Back
X