- 7 Haziran 2011
- 21.762
- 33.180
- 798
amanın kim gelmiş
bu hafta tatil haftası anlaşıldı
aaaa benim behlülle bihter sorum vardı lütfen yani![]()
bende yakında kuzeyle güney diye soru sorcam

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amanın kim gelmiş
bu hafta tatil haftası anlaşıldı
aaaa benim behlülle bihter sorum vardı lütfen yani![]()
kız bu ne soru böyle gaffur burhan falan
34 mü cevap![]()
hyr cnm değil cevap 13guiett ihtiyaç soru bankası sayfa54 soru 6 bi baksana çözmüşmüsün bu soruyu
buldum cevabı canım bi şey eklemeyi unutmuşum
cevabı eklermisin cnm![]()
anlatmayı deneyim canım
şimdi gaffur x yaşında burhan da 29-x
gaffur 29-x iken burhan ın daha doğmasına 5 yıl var burda geçen süreyi hesaplıcaz yani x-(29-x) = 2x-29 olur geçmiş yıl süresi
ama burhanın yaşı da var o zaman 3x-29 burhanın doğmadan önceki yaşı e bunun doğmasına 5 yıl varsa 3x-29=-5
bu denklemden x=8 çıkıyor ikisinin arasındaki yaş farkı 29-2x bu durumda sonuç 13 çıkar
umarım anlatabilmişimdir
saolun kızlar anladım çok teşekkür ederim öpüüyorum kocamannnnnnn![]()
![]()
hadi yeni soru gelsin sözel çalışmaktan gözlerim ağrıdı valla![]()
hoşgeldin canım aramıza
7 ay var diyip geçme valla ben aralık nasıl geçti anlamadım bile :26:
alandan mı giriceksin yoksa gk gy mi canım
aynı dert bizdede var valla ama ocak sonu geçelim dedik şu an tam gaz mat türkçe çözüyoruz.eğer gözüne takılan cins sorular varsa ekle buraya bakalım nasıl sorularla uğraştık zamanında![]()
hoşgeldin cnm aramızaaa hangi yayını aldın merak ettimbenimde mat iyi ama ben iyi oldugmdan başladım çabul bitsin diye ama neredeyse 2 aa yakındır ugraşıyorum bitirmeye
cuma günüde ben şehir dışına çıkıyorum 10 gün tatildeyimkitap götürücm ama inş. çözebilirim fırsat bulupp
![]()
ben masumum yoktum okyonusta tatile çıktı
yarın burası renklenir artık çok uyumıcam karar verdim erkenden burdayım![]()
kız asıl gidenler yarın gider tatile cumartesi günü eğlence var![]()
mrb kızlar ben size bi matematik sorusu sorcaktım ama resim yükleyemedim mesaja nerden fotograf yükleyebiliriz acaba?
Slm kızlar
Nasıl gidiyo çalışmalar ?
selam tatlım
Ben bu ara alana baktım bi kaç gn daha alan çalışıcam sonra ocakta bütün mat ve türkçeyi bitircem şubatta tarih coğ geçiyos ona göre
Sen napıyosun bakalım![]()