kızlar buda şöle tam sayı diyo negatif yada pozitik demiyo ya
en büyük 26.1 den a+b =27 olur
en küçük -26.-1 den a+b=-27 olur
arasındaki farkı soruyo 27-(-27) den 27+27=54
bravooinşallah sorularımla sizi sıkmıyorumdur...bol bol soru yazıcamdaa...
iki basamaklı ab sayısı rakamları toplamının 5 katından 3 fazla olduğuna göre,bu koşulu sağlayan ab sayılarının toplamı kaçtır?
Sadece matematik sorularımı çözüyorsunuz kızlar?
Selam kızlar ben geldimsayfalar almış başını gitmiş ne güzel ...
Adalet Bakanlığı yüklü bir alım yapacak hanımlar mutlaka duymuşsunuzdur ben o nedenle klavye çalışmalarına ağırlık veriyorum bu aralar bakalım hayırlısı . . .
Dershaneye de devam tabiki bu arada da . . .
HOŞBULDUK ŞEKERİMMMM . . .hoşgeldin şekerim
ben klavyeye burdan çalışıyodum
On Parmak alma Sayfas, Online Klavye Hz Testi, On Parmak Program Trke Klavye - Katipler.Net
alım var ama kpss 2010 kullanılcak ki
HOŞBULDUK ŞEKERİMMMM . . .
Evet canım tabi ki 2010 kullanılacak çünkü alım şubatta ...
Nacizane bir öneri q girecek olduğun adliye de ekrandan mı kağıttan mı yazdırıyorlar bunu öğrenmen . . .
Çalıştığın yerde ekrana bakarak yazıyorsun.
Belki gireceğin adliye sınavı kağıttan yapacak . . .
Hazırlık aşamasında buna çok dikkat et derim ki pek çok adliye yazacağımız metni kağıttan verir . . .
Yani sadece kağıda bakarak çalışman çok daha sağlıklı olacaktır . . .
ben düşünmüyorum zaten o yüzden rahatım.alan çalışırken kitap özetini bilgisayara yazıyodum biraz hızlanıyım diye çalışmıştım
yalnız şöle bişeyde var.benim arkadaşım q klavyeden giricekti sınava.bi kaç seans varmış q ları f leri ayırmışlar.o da dikkat etmemiş f klavyeye aldırlar onu sınavda :26: ordaki çalışanın dikkatsizliği yüüznden.itirazı kabulde etmemişlerdi
Hmmm üzücü bir hadise olmuş ama arkadaşın dikkat edecek bu çok çok çok önemli bir şey yani klavyesiz sınava girmekle eş değer bir şey olduğu için çok dikkat edilmeli sınav salonuna kadar gitmeden emin olunarak girilmeli ...
canım zaten emindide ordaki görevli başvurusunu q yapmasına rağmen ismini f listeye eklemiş.isim sölenerek almışlar salona.ama olmadı işte
valla etrafımda bi baltaya sap olamayıp iki yıllık ünivi bile 5 senede bitiren o kadar işe yaramaz insanlar torpille devlete yerleşip memur olurken 85 le atannamayan insanları gördükçe kpps ye çalışmak istemiyorum bende gıda teknikeriyim devlet kadro açmadığı özel sektörde de mesleğimi yok etti zaten kayseride yaşıyorum iş imknaı az sadece evde oturuyorum gerçekten umutsuz vakayım ders çalışma isteğim ve azmim hiç biri kalmadı ki biz doktora hemşireye güvenmek isteriz öğretmeni bile 85 atamayan sağlık bakanlığı 50 ile bi sürü hemşire aldı ne kadar güvencez biz bu hemşirelere üstelik lise mezunlarıda var haksız mıyım arkadaşlar çok uzun yazdım çünkü doluyum tşkrler
valla etrafımda bi baltaya sap olamayıp iki yıllık ünivi bile 5 senede bitiren o kadar işe yaramaz insanlar torpille devlete yerleşip memur olurken 85 le atannamayan insanları gördükçe kpps ye çalışmak istemiyorum bende gıda teknikeriyim devlet kadro açmadığı özel sektörde de mesleğimi yok etti zaten kayseride yaşıyorum iş imknaı az sadece evde oturuyorum gerçekten umutsuz vakayım ders çalışma isteğim ve azmim hiç biri kalmadı ki biz doktora hemşireye güvenmek isteriz öğretmeni bile 85 atamayan sağlık bakanlığı 50 ile bi sürü hemşire aldı ne kadar güvencez biz bu hemşirelere üstelik lise mezunlarıda var haksız mıyım arkadaşlar çok uzun yazdım çünkü doluyum tşkrler
hayırdır kızlar soru göremedim hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?