Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya kızlar biri bana anlatsın :92:
iktisat okuyorum, son sınıfa geçtim. benim hangi konuları çalışmam lazım, a grubu b grubu falan..?![]()
aöf den mi okuyosun cnm bide bitirecegin kesinmi okulu??
cnm aslında cografya cok zevklıdır ve mantıgda kolaydr bu yıl brz zor geldı sorular ama ihtiyaçtan çalış bir de derim![]()
kızlaaarrr önlisans 2012 hazırlık için bana bi kaç dersane önerebilecekmisnz???ankara dıym..
özelden de msj atabilirsinz ama ben cewap weremiyorum bilginiz olsn![]()
yok canım normal marmara üniv. bu yıl biter diye umuyorum işte bi sorun çıkmazsa yani.. ne yapmam lazım yardımcı olur musun kitap almak çalışmak istiyorum ama bilgim yok![]()
tabiki yardımcı olurum kesin bitiririm diyosan lisans tan gir ama sizin sına baya agır oluyo ilk gk-gy sonra A grubunun sınavına giriosun arkadasıma soruyum sana yayın ismi yazıcam
canım ben coğrafya öğretmeniyim sana birkaç önerim var. İlki bu dersi ezberlemeye çalışırsan başarılı olmazsın çünkü ezber dersi değil. Peki nasıl çalışayım diyorsan ve zorlandığım konu Türkiye'nin yerşekilleri diyorsan mutlaka atlas ile çalışmasının ne nerde ancak o şekilde öğrenebilirsin. Birde olayların birbirleriyle bağlantılarını kurmaya çalış ancak o şekilde kavrayabilirsin. Şimdilik bu kadar sormak istediğin başka bi şi olursa ben burdayım :)cnm ihtiyaçtan çalışmaya başladım ama çok yabancı bi ders bana, matematikte problem yok tarih çalışırkende daralmıyorum öyle ama coğrafyada resmen acı çekiyorumTürkiye deki akarsular platolar ovalar dağlar hepsinden bıktım ezberleyemiyorum.. nasıl çalışmam gerek coğrafyaya bilemiyorum.
şu coğrafya nasıl bir derstir.. Allah'ım ya kitabı camdan atasım geliyor en zorlandığım ders olmuyooo[/QUOTEmel
çok zevkli hayatın içinde bir dersttir, kitaptan anlamıyorsan netten konuları dinlelisin
cnm ihtiyaçtan çalışmaya başladım ama çok yabancı bi ders bana, matematikte problem yok tarih çalışırkende daralmıyorum öyle ama coğrafyada resmen acı çekiyorumTürkiye deki akarsular platolar ovalar dağlar hepsinden bıktım ezberleyemiyorum.. nasıl çalışmam gerek coğrafyaya bilemiyorum.
cnm ben de eskiden aynı problemi yaşıyordum ama 2 yıl önce gittiğim dersanedeki öğretmenim sayesinde coğrafyayı çok sevdim ben de ihtiyacın videolu ders anlatımı var ondada süper anlatıyor hoca..bana kalırsa cografyada konu çaışmaktan ziyade bol soru çözmek sonra bır bakıyosun ne nerde ögrenıvermıssın..zaten sorular bellı yerlerı sorar tutup da cok ılgısız yerlerdekı nehrı dagı sormaz.Mutlaka işimize yarayan o bolgeyı gelıstren yerler cıkıor.Bölge bolge çalış bölge bolge soru coz derim.bahsettıgım vıdeoyu buraya ekleyebılırsem ekeleyeyım bi bak![]()
ay çok sağol canım yaa.. A grubundan hangi bölümleri yapmam gerektiğini nasıl seçeceğim,hepsini mi yapmam lazım yoksa bi kurum seçip ona girmek için gerekli olan bölümleri mi çözmeliyim acaba
ya kızlar biri bana anlatsın :92:
iktisat okuyorum, son sınıfa geçtim. benim hangi konuları çalışmam lazım, a grubu b grubu falan..?![]()
ben de sınava hazırlananlardanım.tarihten başladım.şu an bankada çalışıyorum.fırsat buldukça çalışabiliyorum.matematik ve türkçede çok problemim yok.coğrafyayı da seviyorum.tek sorun tarih.karışık olduğundan hata yaptıyor sorularda.8 ekimde kursum başlıyor.
hedefim 80-85 arasında bir puan alıp bankadan kurtulmak.il dışı tercih şansım da yok.fırsat buldukça takılırım buraya.daha önce 2 kere girdim kpssye.ikisi de amaçsız ve çalışmadan oldu.65 aldım.
avrupa birliği ama ne kadrosuydu mesela, meslek olarak yani onu merak etmiştim...
cnm ihtiyaçtan çalışmaya başladım ama çok yabancı bi ders bana, matematikte problem yok tarih çalışırkende daralmıyorum öyle ama coğrafyada resmen acı çekiyorumTürkiye deki akarsular platolar ovalar dağlar hepsinden bıktım ezberleyemiyorum.. nasıl çalışmam gerek coğrafyaya bilemiyorum.