• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

cnm mrb.. emeklernn karşılığını almak gerçekten çok güzel:16: darısı başımıza.. inş.. güzel bir yere atanrsn cnm.. bişi sorsam sana cnm:31: kpss ye lisans,önlisans,lise hangsnden girdn cnm kaç puan aldın?? bölümn neydi tattlm:17: çok soru sordm kusura bakma[/QUOT

mrb kızlar hepinize:) bölümüm türkçe öğretmenliği puanım 88.122 ne demek goldflay istediğini sorabilirsin canım :)

hımmm cnm:16: çok sewndm senn adına

hanımlar sayfalar almış başını gitmiş :1:
bende bi işe başladım anca bitti sinir oluyorum bu halime başlayınca bırakamıyorum işte :47:
naptınız bakalım benim sorularım var :10:

hanımlar sayfalar almış başını gitmiş :1:
bende bi işe başladım anca bitti sinir oluyorum bu halime başlayınca bırakamıyorum işte :47:
naptınız bakalım benim sorularım var :10:

Hoşgeldin canım.. Problemse bakayım, üslü köklü bişeyse benden bişey çıkmaz :1:

5/19+4/21-3/31 = A olduguna göre
14/9+38/21-28/31 ifadesinin a türünden eşiti hangisidr?

Kızlar bu sorunun kısa yolu nasıl?

evet tatlım 2-a ama uzun yoldan buluyorum ben pratık yolu var mı? Sen nasıl buldun?

$SAM_3943.webp

kendi sorularımıda ekliyim bunlar bi kısmı :1:
$SAM_3939.webp
$SAM_3941.webp
$SAM_3942.webp

merhaba kızlar misafirlerin nihayat gitti:ssz: ev hediyesi getirmişler Allahın isimleri yazıyor güzel bir tablo:31:

bugün 60 mat 200 türkçe çözdüm:nazar: 260 soruyla sanırım bugünü kapatıcm:ssz: belki 40 mat daha çözerim ilerleyen saatlerde şimdi öyle bir geçer zaman ki yi izliyorum siz varsa sorunuz ekleyin

hedefim 250 soruydu bugün 10 soru geçtim bile:60:

quitcim pekı bu tip sorularda ılk verilen ıfadeler hıc dokunmuycazmı yanı a turunden ıstendıgınden dolayı hep b ıfadesıne değer vericez değilmi?

quitcim pekı bu tip sorularda ılk verilen ıfadeler hıc dokunmuycazmı yanı a turunden ıstendıgınden dolayı hep b ıfadesıne değer vericez değilmi?

bu soruların mantığı sorulana önce değer vermek b de x de ne dersen de :34:
ama toplayarak çıkartarak paydadaki sayıya benzetmek meslea burda topladık 42/21 oldu yani paydanın 2 katı :34:
bu soruların sistemi bu :29:

hız sorusunun cevabı söyle cnm

x=40.t ilk gidişte hızı 40mış

x=60.(t-6) dönüştede hızı 20 artmış 60 oluyor toplam zamanda 6 saat onu bu denklemde bullanıyoruz

yollar eşit oldugundan birbirine eşitliyoruz

40t=360-60t -------------------------> t=36/10

denkelmimiz x=40.t ise x=40.36/10 -------------< x=144 çıkıyor

Back
X