• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

87 sayısı x ile bölündüğünde kalan 15tir.
Buna göre xin alabileceği en küçük tamsayı değeri ile en büyük tam sayı değerinin toplamı kaçtır?

Eki Görüntüle 361786

A ve B pozitif tam sayılar olduğuna göre B nin alabileceği değerler toplamı kaçtır?
Selam kızlar
siz bi çözün ben naptıysam bulamadım

$SAM_4423.webp

bu şekildemi canım :ssz:

11 doğru cevapppp bana da anlatınnnn:52:

b 5 ve 6 olabilir. daha küçük olursa kalan bölenden büyük olur. yani 5ten küçükler iptal. sonraki değer de 6 olur. çünkü 6 olunca kalan sıfırlanır. 6 dan büyük olunca kalan eksi bi değer olacaktır. bu arada ben sınıf öğretmeniyim. hepinize sınavda başarılar...

b 5 ve 6 olabilir. daha küçük olursa kalan bölenden büyük olur. yani 5ten küçükler iptal. sonraki değer de 6 olur. çünkü 6 olunca kalan sıfırlanır. 6 dan büyük olunca kalan eksi bi değer olacaktır. bu arada ben sınıf öğretmeniyim. hepinize sınavda başarılar...

Tamam ama denklem bu değil mi
5b+34=A
Burda B yerine 7 versek bile A ya uymuyormu
Benim fena kafam karıştı

:7:
Tamam ama denklem bu değil mi
5b+34=A
Burda B yerine 7 versek bile A ya uymuyormu
Benim fena kafam karıştı

canım o formül şöle b+2>18-3b burdan b>4 oluyo
bide 18-3b büyük eşit 0 diyosun ordan 5 ve 6 çıkıyo :34:

diğeri nasıl 90 olur ya:26:

diğer soru sinrimi bozdu 88 buluyorum - li düşünemiyorum olmaz çünkü :50:

Ben geldim kızlar sorulara başlamışsınlar masallah:8: bugün tarihten 260 soru çözdüm şimdi mAta başlıyorum birazda ondan çözüp bugünü bitiririm:82:

Ben geldim kızlar sorulara başlamışsınlar masallah:8: bugün tarihten 260 soru çözdüm şimdi mAta başlıyorum birazda ondan çözüp bugünü bitiririm:82:

maşşallah maşallah canım bende başlıcam yarın türkçe soruları bitiriyim diyorum bende :44:

diğer soru sinrimi bozdu 88 buluyorum - li düşünemiyorum olmaz çünkü :50:

Bende 88 bulmuştum cnm.
Soru yanlış anlaşılan :44:
Neyse geçelim..

Maşallah cnm
Sen konu çalışmayı bitirdinmi

Bende 88 bulmuştum cnm.
Soru yanlış anlaşılan :44:
Neyse geçelim..

Maşallah cnm
Sen konu çalışmayı bitirdinmi

Yok canım mat ve türkce bitti onlardan tekrar testi çözüyorum tarihçede yadayım dün Osmanlı dağılmayı bitirdim 19.yy dün çözmüştüm konuyla ilgili soru bügünde kalanları çözdüm

Back
X