• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

Sedullu senin düğün nizamdan çeyiz hazırlığına başladınmi bak guiet bitirdi çeyizleri:27:KPSS de güncel çeyiz kampanyaları çıksa guiet fuller:60:

Ben sizden gelen her türlü gazı alıyorum valla :1: Konuşmak çok iyi geldi sizle:29:

canım benim gel sen biz iyi gaz veririz sana :29:

Sedullu senin düğün nizamdan çeyiz hazırlığına başladınmi bak guiet bitirdi çeyizleri:27:KPSS de güncel çeyiz kampanyaları çıksa guiet fuller:60:

:60::60::60: aynen valla ne nerde ne kadar özelliği ne gelin bana sorun :52::52::52::52:

KPSS ısı bir olsunda guietle ikinizin düğününü yaparız gulenkalple ikimiz:27:

Bunların davetiyelerini KPSS çalışma kitabı şeklinde bastıralım :1:

saat 20:00 da başlayacak olan düğüne 1000 kişi katılıyorsa 19:00da olan kız alma konvoyuna kaç kişi katılır
:1::1:

İyi geceler kızlar:) bende lisans mezunuyum kpssye hazırlanıyorum ama kendımı bi turlu gaza getiremiyorum ;( siz nasıl konsantre olup calisıyorsunuz bana yardım edin;(:26::5:

saat 20:00 da başlayacak olan düğüne 1000 kişi katılıyorsa 19:00da olan kız alma konvoyuna kaç kişi katılır

havaya girdin bakıyom da hemen :60::60: düğün konvoyu istanbuldan a şehrine 2 saatte gidiyosa davetliler dönüş yolunda yorulunca kaç saatte eve varırılar :60::60:

İyi geceler kızlar:) bende lisans mezunuyum kpssye hazırlanıyorum ama kendımı bi turlu gaza getiremiyorum ;( siz nasıl konsantre olup calisıyorsunuz bana yardım edin;(:26::5:

gördüğün üzere kayışı koparmış durumdayız bizde :37:

Konukların giyecekleri kıyafetlerden de güzel olasılık sorusu çıkar :1:
Akşam akşam çok güldüm :1:

:1:

ben kadıköye gidip ihtiyaç yayıncılıkla konuşcam o kadar para yatırdık davetiye için sponsor olsun :60:

canım eğer çok çalışanlardan gaza geliyosan ilk sayfaya bak isimleri olanalr o konuyu bitirmiş olanalr.normalde böle değiliz cidden geldiler sağdan sağdan bu akşam bize :8: okyonus arkadaşımız 1650 soru çözmüş bu hafta öle söleyelim :nazar::nazar::nazar::nazar:
evlilik zamanındaysan illa memur olman lazım o yüzden çalışmak lazım benim gibi ve sedulu gibi :34:
evliysende cts pzr evdesin akşam 5 işten çıkıyosun en az 1600 tl maaş alıyosun 5 ay para harcamasan eşinin maaşıyla geçinseniz bi ara alırsınız haftasonu keyif yaparsınız :10:

gördüğün üzere kayışı koparmış durumdayız bizde :37:

valla geldiler sedulu koptum pc başında :60:

ayse38 canım bende de aynı durum var burada kızlarla sohbet edip rahatladım. Ama asıl gerçek şu ki çalışılmadan hiç bir şey kazanılmıyor. Yapacağız yapmak zorundayız.. Kendi kendimizi yönlendirmeliyiz..

hahay evet küme sorusu şeklindedir olabilir takıda para takan altın takan dolar takan Euro takan hiçbirşeyi takmay seyire gelenler diye:60:

hahay evet küme sorusu şeklindedir olabilir takıda para takan altın takan dolar takan Euro takan hiçbirşeyi takmay seyire gelenler diye:60:

Kına gecesinde gelinin eltisinin elinde tuttuğu mum saatte 1 cm eriyor Damadın annesinin elinde tuttuğu mum 2 cm eriyor kına gecesi bittiğinde mumların son oranı ne olur :1::1::1:

Off kendim yazıp kendim gülüyorum var mı böyle bir şey

seyre gelenler az olsun ya o kadar kredi ödicez :27:
kızlar ben çıkıyorum bu sohbet bırakılmaz ama yarın iş var :6:
arkadaşlarım dalga geçiyo benle bugün dedim yarın iş başı pztden beri çalışan arkadaşım ateş püskürdü telde :60::60:
iyi geceler kpss canları neşemiz hep böle bol olsun :118::118::118::118:

Kına gecesinde gelinin eltisinin elinde tuttuğu mum saatte 1 cm eriyor Damadın annesinin elinde tuttuğu mum 2 cm eriyor kına gecesi bittiğinde mumların son oranı ne olur :1::1::1:

Off kendim yazıp kendim gülüyorum var mı böyle bir şey

sen çok yaşa emi :1::1::1::1::1:
mum sorusunuda bağladın ya sonunda o hayatımızda olmasaydı olmazdı :9::9::9::9:

Back
X