ters pskoloji yapıyom tatlım daha çok çalışın diye![]()
Atanicaz gezmelere doymuycaz
![]()
Ben sizden gelen her türlü gazı alıyorum valla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ters pskoloji yapıyom tatlım daha çok çalışın diye![]()
Atanicaz gezmelere doymuycaz
![]()
Sedullu senin düğün nizamdan çeyiz hazırlığına başladınmi bak guiet bitirdi çeyizleriKPSS de güncel çeyiz kampanyaları çıksa guiet fuller
![]()
Sedullu senin düğün nizamdan çeyiz hazırlığına başladınmi bak guiet bitirdi çeyizleriKPSS de güncel çeyiz kampanyaları çıksa guiet fuller
![]()
çok güldüm ya![]()
ben çeyiz meyiz istemiyorum
evleneyim yeter![]()
Ben sizden gelen her türlü gazı alıyorum vallaKonuşmak çok iyi geldi sizle
![]()
![]()
KPSS ısı bir olsunda guietle ikinizin düğününü yaparız gulenkalple ikimiz![]()
KPSS ısı bir olsunda guietle ikinizin düğününü yaparız gulenkalple ikimiz![]()
he valla maaş paralarnı ortaya saçarsınız
özellikle maaştan bi gün sonra yapcam düğünü![]()
Bunların davetiyelerini KPSS çalışma kitabı şeklinde bastıralım
saat 20:00 da başlayacak olan düğüne 1000 kişi katılıyorsa 19:00da olan kız alma konvoyuna kaç kişi katılır![]()
saat 20:00 da başlayacak olan düğüne 1000 kişi katılıyorsa 19:00da olan kız alma konvoyuna kaç kişi katılır![]()
İyi geceler kızlar:) bende lisans mezunuyum kpssye hazırlanıyorum ama kendımı bi turlu gaza getiremiyorum ;( siz nasıl konsantre olup calisıyorsunuz bana yardım edin;26:
![]()
İyi geceler kızlar:) bende lisans mezunuyum kpssye hazırlanıyorum ama kendımı bi turlu gaza getiremiyorum ;( siz nasıl konsantre olup calisıyorsunuz bana yardım edin;26:
![]()
gördüğün üzere kayışı koparmış durumdayız bizde![]()
hahay evet küme sorusu şeklindedir olabilir takıda para takan altın takan dolar takan Euro takan hiçbirşeyi takmay seyire gelenler diye![]()
hahay evet küme sorusu şeklindedir olabilir takıda para takan altın takan dolar takan Euro takan hiçbirşeyi takmay seyire gelenler diye![]()
Kına gecesinde gelinin eltisinin elinde tuttuğu mum saatte 1 cm eriyor Damadın annesinin elinde tuttuğu mum 2 cm eriyor kına gecesi bittiğinde mumların son oranı ne olur
Off kendim yazıp kendim gülüyorum var mı böyle bir şey![]()