• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

Yarın dogum gunüm bakalım kocam ne sürpriz yapicak:16:Bu gece nöbetçi yine:37:

Yarın dogum gunüm bakalım kocam ne sürpriz yapicak:16:Bu gece nöbetçi yine:37:

yarın izinlsin okyonus :52::52:
ah aaaaaaah ne kadar güzel sevdiceğin yanında:14:
keşke benimde sevdiceğim yanımda olsa nöbette olsa eve geliceni bilsem.bugün akreple yelkovan koşturdu durdu anlamadım zaman nasıl geçti :14:
bak yine özledim :14::14:

yarın izinlsin okyonus :52::52:
ah aaaaaaah ne kadar güzel sevdiceğin yanında:14:
keşke benimde sevdiceğim yanımda olsa nöbette olsa eve geliceni bilsem.bugün akreple yelkovan koşturdu durdu anlamadım zaman nasıl geçti :14:
bak yine özledim :14::14:

Ah canım ins. Tez zamanda kavuşursunuz bizde oyleydik ya çok şükür kavuştuk :16:İns. Ömür boyuda ayrılmayız bu tayinler yuzunden:42:

Ardısik 2tam sayıdan küçük olanın 6kati büyük olanın 5katindan 3fazladir buna göre küçük sayı kaçtır? Denklemi kuramadım bir turlu:17:

ardışıksa 2x ilk sayı 2x+1 ikinci sayıdır.

6.(2x)=5(2x+1)+3
12x=10x+8
2x=8

küçük sayı 8 tatlım :7:

3[SUP]X[/SUP].4[SUP]Y[/SUP]=36

4[SUP]X[/SUP].3[SUP]Y[/SUP]=4

Olduguna göre x+y toplamı nedir?

kızlar napıyorsunuz bakalım.bugün yine tarih tekrarım yarım kaldı ,bu kadar konuyu nasl çalışmışım dedim resmen ya.nese kızlar mehtap 2 çok heyecanlıyım cuma ist yolcusuyum pazara kadar yokum kısmetse ..okyonuscum şimdiden doğum günün kutlu olsun:21:

kızlar napıyorsunuz bakalım.bugün yine tarih tekrarım yarım kaldı ,bu kadar konuyu nasl çalışmışım dedim resmen ya.nese kızlar mehtap 2 çok heyecanlıyım cuma ist yolcusuyum pazara kadar yokum kısmetse ..okyonuscum şimdiden doğum günün kutlu olsun:21:

Allah kavuştursun canım bugün bende tarih çalıştım tabi aklımda yine hiçbirşeyi yok :37:Teşekkür ederim tatlim:54:

Guiet tatlım sorunun cevabı 2mis:52:

çalıştın çalımayada devam edicen tatlım :7:
sevenler kavuşsun bi an önce ya :16::16::16:

Allah kavuştursun canım bugün bende tarih çalıştım tabi aklımda yine hiçbirşeyi yok :37:Teşekkür ederim tatlim:54:

Guiet tatlım sorunun cevabı 2mis:52:

buldum her tarafı çarp canım :47::47:

3[SUP]x[/SUP].4[SUP]y[/SUP].3[SUP]y[/SUP].4[SUP]x[/SUP]=3[SUP]2[/SUP.2[SUP]4[/SUP]

3[SUP]x+y[/SUP].2[SUP]2(x+y)[/SUP]=3[SUP]2[/SUP].2[SUP]2.2[/SUP]

x+y=2 :52::52::52:

okyonuscum iyi geceler canım benim ben çıkıyorum çok yoruldum bugün :31:
mutlu yaşlar sevdiğinle canım benim inşallah yaşlanıp buruş buruş elli bi teyze olduğundada sevdiğin yanında olur yeni yaşını kutlarsın :16:
ben en büyük hediyeyi ösym den bekliyorum senin için :52::52::52:

okyonuscum iyi geceler canım benim ben çıkıyorum çok yoruldum bugün :31:
mutlu yaşlar sevdiğinle canım benim inşallah yaşlanıp buruş buruş elli bi teyze olduğundada sevdiğin yanında olur yeni yaşını kutlarsın :16:
ben en büyük hediyeyi ösym den bekliyorum senin için :52::52::52:

Çok teşekkür ederim canım benim iyi dileklerin için :38:İyi geceler:54:Yarın görüşürüz

Kızlar bakın ne buldum :)

$541484_323225467738102_120706144656703_930951_619960795_n.webp

Back
X